FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vidio sam koliki mu je stalo u zadnje 3 4 lige prvaka u utakmicama kad se lomilo i kad smo ispadali, obrve nije podigao a kamoli da podigne glas il da nesto zapne da podigne ekipu il samog sebe u kljucnim mometima, po izrazu lica i zalaganju na terenu jasno se vidi koliko mu je stalo, cisto ono izadji na teren, prosetaj, uzmi platu i hajd kuci, rutinski
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Slusam danas na TalkFCB gdje kaze da ESPN prenosi da je Valverde izgubio povjerenje nekoliko igraca u svlacionici. Ali isto tako da Pacov veliki tj Bartomeu nece reagovati trenutno.
E pa prvo da se nayebem matere svim igracima koji su ga podrzavali jer im je bio potamam. Jer su mogli raditi sta hoce. Aguero jedan od najbolji napadaca PL u historii zaveze usta kad Pep mu kaze.
Sigurno to vecina zna ali eto za one koji su mozda promasili. Znaci neznam kad je bilo, ali Pique je trazio od pacova malog da ode u Ameriku tokom sedmice zbog svoje firme nesto uvezu tenisa itd. On mu rekao ne smijes. U glavnom pikec otisao i ako nije imao dozvolu, dosao nazad i igrao u prvoj postavi nekoliko dana kasnije.
Eh sad se nayebem i Valverdeu mater.
Toliko za veceras.
E pa prvo da se nayebem matere svim igracima koji su ga podrzavali jer im je bio potamam. Jer su mogli raditi sta hoce. Aguero jedan od najbolji napadaca PL u historii zaveze usta kad Pep mu kaze.
Sigurno to vecina zna ali eto za one koji su mozda promasili. Znaci neznam kad je bilo, ali Pique je trazio od pacova malog da ode u Ameriku tokom sedmice zbog svoje firme nesto uvezu tenisa itd. On mu rekao ne smijes. U glavnom pikec otisao i ako nije imao dozvolu, dosao nazad i igrao u prvoj postavi nekoliko dana kasnije.
Toliko za veceras.
@igrajlopte 🐦
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa može veću platu uz manju odgovornost dobiti negdje drugdje, već milion puta dosad potvrđeno od strane direktora/vlasnika/trenera drugih klubova. Priča ti ima fatalnu manu sa te strane.
Plus, sve timske neuspjehe pripisuješ jednom igraču, jednom od njih 10+1 na terenu. BIlo bi smješno, da nije žalosno.
Nejasno mi samo ostaje zašto svoju ličnu "mržnju" (nazovimo to mržnjom, jer nemam stvarno neku ideju kako bih to drugačije nazvao, kako bih to predstavio), konstantno pokušavaš podebljati i podržati nekim, nazovimo ih argumentima, kao eto ovaj iz tvog prethodnog posta, koji je jako jednostavno poništiti.
Pretpostavit ću sad sljedeći "argument" koji ćeš iznijeti, već jako poznat i prežvakan, što na ovoj, to na mnogim drugim temama, kako je Messi diktator, kojeg svi moraju slušati, bira dresove, igrače, predsjednike, trenere, kuharice, masere, čuvare na parkingu Nou Campa, dječake koji dobacuju lopte, i tako dalje i tako bliže. Dakle, Messi koji je kada se sagleda šta je sve postigao u karijeri još uvijek toliko povučen, ne izlaže se medijskoj pažnji u nekoj mjeri kao pojedini igrači koji nose status "zvijezde", (KriŠČijano, Neymar, ili Ibrahimović npr.), koji uživaju u toj pažnji i žele biti u centru pažnje na ovaj ili onaj način, ponašaju se arogantno u mnogo navrata, taj isti povučeni, mirni profesionalac je taj koji drži ovu katastrofu od "trenera" još uvijek na klupi?
Ima smisla.
I da dodam, trebalo je kupiti 'aZara, jer 'aZar > Messi.
Plus, sve timske neuspjehe pripisuješ jednom igraču, jednom od njih 10+1 na terenu. BIlo bi smješno, da nije žalosno.
Nejasno mi samo ostaje zašto svoju ličnu "mržnju" (nazovimo to mržnjom, jer nemam stvarno neku ideju kako bih to drugačije nazvao, kako bih to predstavio), konstantno pokušavaš podebljati i podržati nekim, nazovimo ih argumentima, kao eto ovaj iz tvog prethodnog posta, koji je jako jednostavno poništiti.
Pretpostavit ću sad sljedeći "argument" koji ćeš iznijeti, već jako poznat i prežvakan, što na ovoj, to na mnogim drugim temama, kako je Messi diktator, kojeg svi moraju slušati, bira dresove, igrače, predsjednike, trenere, kuharice, masere, čuvare na parkingu Nou Campa, dječake koji dobacuju lopte, i tako dalje i tako bliže. Dakle, Messi koji je kada se sagleda šta je sve postigao u karijeri još uvijek toliko povučen, ne izlaže se medijskoj pažnji u nekoj mjeri kao pojedini igrači koji nose status "zvijezde", (KriŠČijano, Neymar, ili Ibrahimović npr.), koji uživaju u toj pažnji i žele biti u centru pažnje na ovaj ili onaj način, ponašaju se arogantno u mnogo navrata, taj isti povučeni, mirni profesionalac je taj koji drži ovu katastrofu od "trenera" još uvijek na klupi?
Ima smisla.

I da dodam, trebalo je kupiti 'aZara, jer 'aZar > Messi.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Svi igrači i sva podrška je nebitna, Barto se može riješiti i Busija, Rakitića i Piquea za noc i niko ne bi ni trepnuo.
Zna se odakle vjetar puše i ciji je Amin bitan.
Zna se odakle vjetar puše i ciji je Amin bitan.
Don't hate what you don't understand.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
ReX je napisao/la:Slusam danas na TalkFCB gdje kaze da ESPN prenosi da je Valverde izgubio povjerenje nekoliko igraca u svlacionici. Ali isto tako da Pacov veliki tj Bartomeu nece reagovati trenutno.
Toliko za veceras.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... olver.html
profesor doktor
s tim da je glupi novinar fulio poentu u naslovu
profesor doktor
Njega za trenera, Puyola za pomoćnika!sombrero je napisao/la:https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... olver.html
profesor doktor

- AlfredNobel
- Kontakt:
Biće još brukanja, to je sigurno. E sad dokad vidjećemo, jer nemoguće je da lik ima ovoliko kredita kao da je Cruyff glavom i bradom ebote. Još ne mogu da vjerujem da ima onakvu ekipu, a da nije u stanju uigrati jednu ebenu akciju, valja i to znati/ne znati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobro je ovo. Real dobio i prvi je. Jos kad bi Villareal dobio u utorak, mozda bi se moglo desiti da ubleha dobije otkaz.
JahAlfredNobel je napisao/la:Biće još brukanja, to je sigurno. E sad dokad vidjećemo, jer nemoguće je da lik ima ovoliko kredita kao da je Cruyff glavom i bradom ebote. Još ne mogu da vjerujem da ima onakvu ekipu, a da nije u stanju uigrati jednu ebenu akciju, valja i to znati/ne znati.
Da ne idem dalje u komentare tipa Do kad cete jos pisati o Romi, desilo se jednom itd.AlfredNobel je napisao/la:Opet ću ponoviti, Valverde je mnogo podcijenjen trener. Strašan taktičar i intelekt, evo i večeras je to potvrdio.
Tačno lik zna kad i šta radi, ima osjećaj da stalno ima stvari u svojim rukama. Svaka čast.![]()
Ili da postavljam moju i tvoju diskusiju nakon 3-0 Liv.
Ima intervju s Payetom kad ga pitaju sto je otisao iz West Hama, i spominje on neku tekmu gdje im protivnik nije izlazio iz 16, pogađali stative prečke al ništa. I onda WH uvali neki krompir i poslije svi slave u svlačionici, pričaju o nekoj taktici a on gleda pita se jel u Zoni sumraka.
To smo mi pod Valverdeom. To što crnjo ne moze pogodit more s broda se pripisivalo taktici cemu vec ne
Ne znam šta retardiran Batro čeka sa otkazom klošarčini.
Ako je dopustio da Messi bude veći od kluba, nek i on dadne neopozivu ostavku.
Ne samo Leo, nego i ostalih par igrača.
Prave bhekipu od Barselone, gdje igrači kolo vode.
Ako je dopustio da Messi bude veći od kluba, nek i on dadne neopozivu ostavku.
Ne samo Leo, nego i ostalih par igrača.
Prave bhekipu od Barselone, gdje igrači kolo vode.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Blejzer10 je napisao/la:JahAlfredNobel je napisao/la:Biće još brukanja, to je sigurno. E sad dokad vidjećemo, jer nemoguće je da lik ima ovoliko kredita kao da je Cruyff glavom i bradom ebote. Još ne mogu da vjerujem da ima onakvu ekipu, a da nije u stanju uigrati jednu ebenu akciju, valja i to znati/ne znati.
Da ne idem dalje u komentare tipa Do kad cete jos pisati o Romi, desilo se jednom itd.AlfredNobel je napisao/la:Opet ću ponoviti, Valverde je mnogo podcijenjen trener. Strašan taktičar i intelekt, evo i večeras je to potvrdio.
Tačno lik zna kad i šta radi, ima osjećaj da stalno ima stvari u svojim rukama. Svaka čast.![]()
Ili da postavljam moju i tvoju diskusiju nakon 3-0 Liv.

Al ne vjerujem da je Nobel ozbiljno pisao taj donji post, mislim da je bio sarkazam u pitanju.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Očit sarkazam 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Koji god kanal gledas, koji god ekspert prica, bivsi igrac, forumi etc etc. SVI su slozni da Valverde nije trener za Barcelonu, da nema filozofiju ni taktiku da vodi klub kao Barca. I opet, svi su coravi u klubu, pocevsi sa ovim pacovom u predsjednickoj stolici. Yebu bukvalno cijelu FCB-familiju i jos bi da mi uzivamo u tome.
@igrajlopte 🐦
Ne znamo mi zašto Barto i ekipa ne daju otkaz levatu. A bi je zreo za to odavno.ReX je napisao/la:Koji god kanal gledas, koji god ekspert prica, bivsi igrac, forumi etc etc. SVI su slozni da Valverde nije trener za Barcelonu, da nema filozofiju ni taktiku da vodi klub kao Barca. I opet, svi su coravi u klubu, pocevsi sa ovim pacovom u predsjednickoj stolici. Yebu bukvalno cijelu FCB-familiju i jos bi da mi uzivamo u tome.
Možda po ugovoru moraju u tom slucaju placati mu obeštečenje, možda žele da on sam da otkaz, da izbjegnu to placanje...naravno, ovome ne pada na pamet tako nešto

Ovdje se raja naivno cudi kao kako nema morala da sam ponudi otkaz, i to nakon što je mrtav-hladan prešao preko blamaža protiv Rome, Liverpoola i Valencije. Nadaju se nekom njegovom moralu

Dakle, glavni krivac za ovo stanje je uprava na celu sa Bartom, koji su mogli davno to presjeci.
Neznam zasto, ali se iskreno nadam da ce ovaj Gustavo Fring-wannabe izgubiti na izborima za dvije godine. Od onog Mes Que un Club ostalo je samo Club, a i to je upitno. Sve sto se veze za Barcu su upropastili i od nje su na dobrom putu da napravi obicni plasticni klub. Dosta je vise Barto yebo ti sve svoje. Ostavi se fudbala, jer ocigledno nemas blage veze o sportu.
@igrajlopte 🐦
Akd što “neznaš” nego što ne znaš da se neće ni kandidovati.
A Valverde je uglavnom dobio podršku od svih ljudi vezanih za Barcu pa cak i Guardiole.
Da se ogradim od glupana, davno je zreo za otkaza.
A Valverde je uglavnom dobio podršku od svih ljudi vezanih za Barcu pa cak i Guardiole.
Da se ogradim od glupana, davno je zreo za otkaza.
Don't hate what you don't understand.
Tweet koji najbolje opisuje trenera Barcelone
Ipak, mišljenja sam da je Busquets za sve kriv
Rafael Hernandez je napisao/la:Which players Valverde has improved since he signed with Barcelona?
1. Origi
2. Manolas
3. Wijnaldum
Ipak, mišljenja sam da je Busquets za sve kriv

Jedna ubleha manje hvala Bogu. Nikad vise ne igro za Barcu daBogda! Medjutim u medjuvremenu druga ubleha se vratila.Rakitic dropped for Villarreal clash as Dembele returns to squad.
Koji je qurac ovom pacovu, sto neda Wagueu sansu?! Semedo taraba, Sergi Valverde nista bolji na desnom beku. Momak 20 godina, igrao za Senegal na svijetskom prvenstvu i u africkom kupu nacija! Daj vise ****.The full squad is: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Busquets, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Aleñá, Sergi Roberto, De Jong, Vidal, Junior and Ansu Fati.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.