FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 23 sep 2019, 12:14

MortemHz je napisao/la:Joj stroja, jesi to na lijevu ustao
Vjeruj mi da jesam, od jutra naopako. :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 sep 2019, 12:26

ElCartel11 je napisao/la:Dobicemo Borca vjerovatno nekako, posle za vikend opet patnja sa Mladosti, jer ce biti motivisani sto bi sef rekao.
Nazalost, mjenjat cemo tek kad dno dotaknemo... Moje misljnje, a "nacuo" sam nesta sasvim drugacije...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 sep 2019, 12:28

Nemojte mi kmečati za nekim penalima ko gurbeti, ja bi na stranu na koju napadamo obrisao linije kaznenog prostora jer sam moždani dobio od kapitena i njegovih genijalnih penala...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 sep 2019, 12:32

Hajde Stanoje vracaj se molim te!!!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 23 sep 2019, 12:42

mirzatele je napisao/la:Hajde Stanoje vracaj se molim te!!!
Sta ce ti oko , neces sa njim nisaniti :urnebes:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 sep 2019, 12:50

Zip je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Dobicemo Borca vjerovatno nekako, posle za vikend opet patnja sa Mladosti, jer ce biti motivisani sto bi sef rekao.
Nazalost, mjenjat cemo tek kad dno dotaknemo... Moje misljnje, a "nacuo" sam nesta sasvim drugacije...
Tako je kod nas u svemu, Bosnjo mora dotaknuti dno, da nesto pocne mjenjati. Isto je sa repkom, sad kad Prosinecki zijani ove obe utakmice, onda ce mu savez uruciti otkaz.

Sta si nacuo ako nije tajna? :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 23 sep 2019, 13:21

Zip je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Sta mislis ko ;)
Ovde da se zalijepi dokumemt/ugovor o nabavci seata, nebi vjerovali sta pise, nego bi slijepo vjerovsli tom nekom ko im servira glupe price...

Ev, i da smo ih milionima platili, je li to razlog lose igre? Price o nedovodjenju igraca mogu paliti kad Husref izadje i kaze da nisu nikog doveli koga su trazili. A Husref je trazio da ekipa ostane na okupu, sto je i ucinjeno.

Da je trebalo da se dovedu kvalitetni igraxi, jeste... Al djaba ti to kad nema motiva, kad nas svaka ekipa pretrci na terenu.
Ako nema kvaliteta uredu, al bar ti niko ne moze osporiti zalaganj, trcanje itd... A mi nemamo nista...
Pricamo o nekvalitetu, a nepricamo o tome da trcimo upola nego protivnik. Jel to nekvalitet ili manjak motivaije ?
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne kontam šta raji smeta ovo oko Seata, šta je tu problem, isto ko da je neko platio Seate, a nema ih. Bog te, dajemo igračima nešto što ne daje niko u državi i to je problem. Problem što je rumeni direktor Porschea, aha, ok, znači bolje bi bilo da imamo nekog ko je niko i ništa i ne radi ništa, već samo finu priču ima.
Do jucer je prica bila za Valentina, samo sjedi a nista da namakne... Ev dobijes predsjednika koji je direktor necega, i namakne ti nesta sto ce ti valjati, i to za uslove tj bez uslova :lol: , opet ne valja....

Sve ce oni okrenuti, samo da se ne prica o treneru...
Hajde molim te jos jednom procitaj moj post, u kojem ja upravo pricam o treneru, na nacin na koji prica @Pantelija.Jel' tako? Dakle bolji trener (Mercedes), i kako se ne prica o treneru?
Mogu i ja reci, sve moguce price ali samo da se ne prica o upravi, jel tako?
Dugo vremena se znalo da cemo poprilicno utakmica biti bez najboljih igraca, a mi se uskurcili sa autima (da bude jasno, nemam nista protiv toga,naprotiv) , ali da ostali segmenti ne trpe,narocito igracki kadar.
I da se razumijemo, ja niti poznajem koga u klubu, osim onih osoba koje izdaju clanske karte i rade u fan shopu, tako da je tvoja i Pantelijina prica da,bar meni, neko puni glavu i prica neke nebuloze je apsurdna.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 sep 2019, 13:25

Kamuflazn je napisao/la:Raja se sama nafurava, al kad je narod neuk i neobrazovan. Nece ti niko ovdje uloziti 15 mil KM u igrace, jer nema osnova za takvo nesto. Sarajeov ima 300 400 godisnjih prodato poslije duple krune, prosjek gledatelja 2.000, prosjek lige 10 milja mislim da je bio prosle godine.
Mislim da bi sa budjetom od 5.5 mil KM hladno mogli dominirati ligom bez zajebancije. Ako ti covjek daje 4 mil KM mater ga **** nadji ti jos taj 1-2 miliona a ne da ste administracija obicna, da vam je vrh kopirati odluke i stavljati ih u registratore. Hadzija je dogovorio nekog top veznjaka ali sabrina i ovaj makedonac stopirali jer je preskupo a odobrili seate od 600 hiljada.
Ovo ako je tacno i ako si siguran 100% u ovo onda je to skandalozno.
A vjerujem da ima istine u tome, jer su i Calu na slican nacin izradili, njima je sve drugo prioritet prije igrackog kadra i sportskog sektora. Uhljebljivanja lgbt populacije, odlascu na skupa i bespotrebna putovanja i seminare, laziranje navodnih priznanja, razne beneficije na plate, pa i ta skandalozna kupovina automobila u vrijednosti 600 milja maraka u trenucima kada nam nedostaju igraci, kada se vezni igrac ceka kao ozebao sunce.
Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 sep 2019, 13:31

Nasa kazna naspram laznih smijesna, dobro smo prosli.
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2019, 13:32

Zrinjski dobio skoro 200K KM kazne :urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 sep 2019, 13:35

Znaci, Zrinjski je olaksan za 200.000KM od UEFE, jos uvijek ima najplaceniji kadar i pri tome ne kukaju kako para nema. Ako oni mogu placati, ne vidim razlog zasto to nasi bilmezi ne mogu priustiti 1-2 igraca klasu iznad postojecih? Boli me ona stvar za autima, hocu pojacanja, inace do naredne pauze cemo kaskati i vise od ova 3 boda.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2019, 13:39

UEFA to odbije od onoga što ti isplate na kraju, znači minus 68K radi obje kazne + odlazak na ove utakmice i organizacija domaćih ali opet protiv škotskog prvaka smo dosta dali u klub para od ulaznica i prodaje u fan shopu a gdje su tv prava i ostale sitnice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 sep 2019, 13:40

Nakon 200.000KM kazne zrinja se zahvaljuje navijacima na podrsci dok su ovi nasi kukali mjesec dana o narusavanju ugleda kluba zbog troduplo manje kazne :rol:
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 sep 2019, 13:40

zagorski je napisao/la: Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
Dobro i Husrefu i Hadžiji, ko bubreg u loju, plata, koja je više nego dobra, legne svaki mjesec, slušaju nadređene, šute, ne daju nikakve izjave za medije, prije češ dobiti povjerljive informacije iz FBI - a, nego da se njih dvojica kažu nešto konkretnije o pojačanjima i igračkom kadru

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 23 sep 2019, 13:47

Dosadašnji omjer sa Paradžikom na Koševu (Liga+Kup): 6-2-1 :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 sep 2019, 13:53

Historicar je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
Dobro i Husrefu i Hadžiji, ko bubreg u loju, plata, koja je više nego dobra, legne svaki mjesec, slušaju nadređene, šute, ne daju nikakve izjave za medije, prije češ dobiti povjerljive informacije iz FBI - a, nego da se njih dvojica kažu nešto konkretnije o pojačanjima i igračkom kadru
To je to, svakome je to vec jasno. Zato mi i necemo nikada imati neko ozbiljno trenersko ime koje drzi do sebe i svog autoriteta, samo ovako ove uhljebe koji ce sutiti o svemu samo neka njemu njegovo redovno kapa.
Gdje bi to Husref i Emir mogli naci angazman da sutra odu iz Sarajevu? Mozda jedino u Olimpiku ili Mladosti DK.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 sep 2019, 13:53

holyman je napisao/la:Nakon 200.000KM kazne zrinja se zahvaljuje navijacima na podrsci dok su ovi nasi kukali mjesec dana o narusavanju ugleda kluba zbog troduplo manje kazne :rol:
:thumbup: ovo je suština odnosa uprave prema navijačima.
Ne znam da li je neko spominjao ovdje, ali genijalci iz kluba su u 60. minuti tekme na stranici kluba objavili neku nagradu za momke koji su otišli u Tuzlu. A ljudi navijaju cijeli tekmu ne vise na fb da mogu vidjeti. Postavlja se pitanje prate li iz administracije kluba utakmice uopće.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 sep 2019, 13:59

zagorski je napisao/la:
To je to, svakome je to vec jasno. Zato mi i necemo nikada imati neko ozbiljno trenersko ime koje drzi do sebe i svog autoriteta, samo ovako ove uhljebe koji ce sutiti o svemu samo neka njemu njegovo redovno kapa.
Gdje bi to Husref i Emir mogli naci angazman da sutra odu iz Sarajevu? Mozda jedino u Olimpiku ili Mladosti DK.
https://sportsport.ba/fudbal/hadzic-rad ... aha/330644
Ne kontam kako možete pričati da ne daje izjave, da šuti i ne priča ništa? Jel on to treba podastirati navijačima s kim se pregovara, ko se traži, kako se pregovara i slično? Vratite nam Ibrakovića onda ako je fazon da neko bude zanimljiv i eksponiran.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 23 sep 2019, 14:07

Što raja voli da izmišlja i laže malo je reći.
Ali hajde.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 sep 2019, 14:12

zagorski je napisao/la:
ŠTO LAŽETE?
Prelazni rok još uvijek nije gotov?

"Imali smo za neke igrače službenih ponuda, ali odlučili smo da ostanu, jer nismo mogli pronaći adekvatne zamjene. Imamo nekoliko vrlo interesantnih igrača, tu mislim na Kovačevića, ali i na Pidru kojeg ste već zaboravili. Za njega i pored toga što je povrijeđen i danas zovu klubovi i raspituju se. Da li će neko otići do kraja prelaznog roka? Ako bi došla ponuda koju ne možemo odbiti, sve je moguće. Ali, moramo razgraničiti transfere mlađih i iskusnijih igrača. Za ove mlađe mora da dođe ponuda koja se baš ne može odbiti, a kod ovih starijih je malo drugačija situacija. Između ostalog, jer i oni žele da idu, žele riješiti svoju egzistenciju. Naravno, klub će tu nešto zaraditi, ali neće im stajati na putu. Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka. Što se tiče dolazaka, tu smo završili posao. Rekao sam vam ranije, imamo 30 igrača na platnom spisku, a što ih je sada nešto više povrijeđeno, pa Bože moj. Ne smijemo ni gomilati igrače, jer vratit će se ovi povrijeđeni, a onda bi to moglo izazvati neki kontraefekat. Znate, svako hoće da igra, a to nije dobro ni za svlačionicu. Dodatno, ovi što su dobili priliku dobro su je iskoristili. Upravo smo to želili, da ne mijenjamo mnogo ekipu i da priliku pružimo mladim igračima te da ovi koji su došli pokažu zašto su dovedeni. Mislim da se još neki mogu podići, ali duga je sezona."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, teamnorth1989 i 86 gostiju.