Vjeruj mi da jesam, od jutra naopako.MortemHz je napisao/la:Joj stroja, jesi to na lijevu ustao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nazalost, mjenjat cemo tek kad dno dotaknemo... Moje misljnje, a "nacuo" sam nesta sasvim drugacije...ElCartel11 je napisao/la:Dobicemo Borca vjerovatno nekako, posle za vikend opet patnja sa Mladosti, jer ce biti motivisani sto bi sef rekao.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nemojte mi kmečati za nekim penalima ko gurbeti, ja bi na stranu na koju napadamo obrisao linije kaznenog prostora jer sam moždani dobio od kapitena i njegovih genijalnih penala...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hajde Stanoje vracaj se molim te!!!
Sta ce ti oko , neces sa njim nisanitimirzatele je napisao/la:Hajde Stanoje vracaj se molim te!!!
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako je kod nas u svemu, Bosnjo mora dotaknuti dno, da nesto pocne mjenjati. Isto je sa repkom, sad kad Prosinecki zijani ove obe utakmice, onda ce mu savez uruciti otkaz.Zip je napisao/la:Nazalost, mjenjat cemo tek kad dno dotaknemo... Moje misljnje, a "nacuo" sam nesta sasvim drugacije...ElCartel11 je napisao/la:Dobicemo Borca vjerovatno nekako, posle za vikend opet patnja sa Mladosti, jer ce biti motivisani sto bi sef rekao.
Sta si nacuo ako nije tajna?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hajde molim te jos jednom procitaj moj post, u kojem ja upravo pricam o treneru, na nacin na koji prica @Pantelija.Jel' tako? Dakle bolji trener (Mercedes), i kako se ne prica o treneru?Zip je napisao/la:Ovde da se zalijepi dokumemt/ugovor o nabavci seata, nebi vjerovali sta pise, nego bi slijepo vjerovsli tom nekom ko im servira glupe price...Pantelija je napisao/la:Sta mislis ko
Ev, i da smo ih milionima platili, je li to razlog lose igre? Price o nedovodjenju igraca mogu paliti kad Husref izadje i kaze da nisu nikog doveli koga su trazili. A Husref je trazio da ekipa ostane na okupu, sto je i ucinjeno.
Da je trebalo da se dovedu kvalitetni igraxi, jeste... Al djaba ti to kad nema motiva, kad nas svaka ekipa pretrci na terenu.
Ako nema kvaliteta uredu, al bar ti niko ne moze osporiti zalaganj, trcanje itd... A mi nemamo nista...
Pricamo o nekvalitetu, a nepricamo o tome da trcimo upola nego protivnik. Jel to nekvalitet ili manjak motivaije ?
Do jucer je prica bila za Valentina, samo sjedi a nista da namakne... Ev dobijes predsjednika koji je direktor necega, i namakne ti nesta sto ce ti valjati, i to za uslove tj bez uslovaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ne kontam šta raji smeta ovo oko Seata, šta je tu problem, isto ko da je neko platio Seate, a nema ih. Bog te, dajemo igračima nešto što ne daje niko u državi i to je problem. Problem što je rumeni direktor Porschea, aha, ok, znači bolje bi bilo da imamo nekog ko je niko i ništa i ne radi ništa, već samo finu priču ima., opet ne valja....
Sve ce oni okrenuti, samo da se ne prica o treneru...
Mogu i ja reci, sve moguce price ali samo da se ne prica o upravi, jel tako?
Dugo vremena se znalo da cemo poprilicno utakmica biti bez najboljih igraca, a mi se uskurcili sa autima (da bude jasno, nemam nista protiv toga,naprotiv) , ali da ostali segmenti ne trpe,narocito igracki kadar.
I da se razumijemo, ja niti poznajem koga u klubu, osim onih osoba koje izdaju clanske karte i rade u fan shopu, tako da je tvoja i Pantelijina prica da,bar meni, neko puni glavu i prica neke nebuloze je apsurdna.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovo ako je tacno i ako si siguran 100% u ovo onda je to skandalozno.Kamuflazn je napisao/la:Raja se sama nafurava, al kad je narod neuk i neobrazovan. Nece ti niko ovdje uloziti 15 mil KM u igrace, jer nema osnova za takvo nesto. Sarajeov ima 300 400 godisnjih prodato poslije duple krune, prosjek gledatelja 2.000, prosjek lige 10 milja mislim da je bio prosle godine.
Mislim da bi sa budjetom od 5.5 mil KM hladno mogli dominirati ligom bez zajebancije. Ako ti covjek daje 4 mil KM mater ga **** nadji ti jos taj 1-2 miliona a ne da ste administracija obicna, da vam je vrh kopirati odluke i stavljati ih u registratore. Hadzija je dogovorio nekog top veznjaka ali sabrina i ovaj makedonac stopirali jer je preskupo a odobrili seate od 600 hiljada.
A vjerujem da ima istine u tome, jer su i Calu na slican nacin izradili, njima je sve drugo prioritet prije igrackog kadra i sportskog sektora. Uhljebljivanja lgbt populacije, odlascu na skupa i bespotrebna putovanja i seminare, laziranje navodnih priznanja, razne beneficije na plate, pa i ta skandalozna kupovina automobila u vrijednosti 600 milja maraka u trenucima kada nam nedostaju igraci, kada se vezni igrac ceka kao ozebao sunce.
Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski dobio skoro 200K KM kazne

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci, Zrinjski je olaksan za 200.000KM od UEFE, jos uvijek ima najplaceniji kadar i pri tome ne kukaju kako para nema. Ako oni mogu placati, ne vidim razlog zasto to nasi bilmezi ne mogu priustiti 1-2 igraca klasu iznad postojecih? Boli me ona stvar za autima, hocu pojacanja, inace do naredne pauze cemo kaskati i vise od ova 3 boda.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA to odbije od onoga što ti isplate na kraju, znači minus 68K radi obje kazne + odlazak na ove utakmice i organizacija domaćih ali opet protiv škotskog prvaka smo dosta dali u klub para od ulaznica i prodaje u fan shopu a gdje su tv prava i ostale sitnice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nakon 200.000KM kazne zrinja se zahvaljuje navijacima na podrsci dok su ovi nasi kukali mjesec dana o narusavanju ugleda kluba zbog troduplo manje kazne 
NEMA NAZAD
-
Historicar
- Kontakt:
Dobro i Husrefu i Hadžiji, ko bubreg u loju, plata, koja je više nego dobra, legne svaki mjesec, slušaju nadređene, šute, ne daju nikakve izjave za medije, prije češ dobiti povjerljive informacije iz FBI - a, nego da se njih dvojica kažu nešto konkretnije o pojačanjima i igračkom kadruzagorski je napisao/la: Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
Dosadašnji omjer sa Paradžikom na Koševu (Liga+Kup): 6-2-1 
To je to, svakome je to vec jasno. Zato mi i necemo nikada imati neko ozbiljno trenersko ime koje drzi do sebe i svog autoriteta, samo ovako ove uhljebe koji ce sutiti o svemu samo neka njemu njegovo redovno kapa.Historicar je napisao/la:Dobro i Husrefu i Hadžiji, ko bubreg u loju, plata, koja je više nego dobra, legne svaki mjesec, slušaju nadređene, šute, ne daju nikakve izjave za medije, prije češ dobiti povjerljive informacije iz FBI - a, nego da se njih dvojica kažu nešto konkretnije o pojačanjima i igračkom kadruzagorski je napisao/la: Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
Gdje bi to Husref i Emir mogli naci angazman da sutra odu iz Sarajevu? Mozda jedino u Olimpiku ili Mladosti DK.
- LegendKiller
- Kontakt:
holyman je napisao/la:Nakon 200.000KM kazne zrinja se zahvaljuje navijacima na podrsci dok su ovi nasi kukali mjesec dana o narusavanju ugleda kluba zbog troduplo manje kazne
Ne znam da li je neko spominjao ovdje, ali genijalci iz kluba su u 60. minuti tekme na stranici kluba objavili neku nagradu za momke koji su otišli u Tuzlu. A ljudi navijaju cijeli tekmu ne vise na fb da mogu vidjeti. Postavlja se pitanje prate li iz administracije kluba utakmice uopće.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/hadzic-rad ... aha/330644zagorski je napisao/la:To je to, svakome je to vec jasno. Zato mi i necemo nikada imati neko ozbiljno trenersko ime koje drzi do sebe i svog autoriteta, samo ovako ove uhljebe koji ce sutiti o svemu samo neka njemu njegovo redovno kapa.Historicar je napisao/la:Dobro i Husrefu i Hadžiji, ko bubreg u loju, plata, koja je više nego dobra, legne svaki mjesec, slušaju nadređene, šute, ne daju nikakve izjave za medije, prije češ dobiti povjerljive informacije iz FBI - a, nego da se njih dvojica kažu nešto konkretnije o pojačanjima i igračkom kadruzagorski je napisao/la: Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
Gdje bi to Husref i Emir mogli naci angazman da sutra odu iz Sarajevu? Mozda jedino u Olimpiku ili Mladosti DK.
Ne kontam kako možete pričati da ne daje izjave, da šuti i ne priča ništa? Jel on to treba podastirati navijačima s kim se pregovara, ko se traži, kako se pregovara i slično? Vratite nam Ibrakovića onda ako je fazon da neko bude zanimljiv i eksponiran.
Što raja voli da izmišlja i laže malo je reći.
Ali hajde.
Ali hajde.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
ŠTO LAŽETE?zagorski je napisao/la:To je to, svakome je to vec jasno. Zato mi i necemo nikada imati neko ozbiljno trenersko ime koje drzi do sebe i svog autoriteta, samo ovako ove uhljebe koji ce sutiti o svemu samo neka njemu njegovo redovno kapa.Historicar je napisao/la:Dobro i Husrefu i Hadžiji, ko bubreg u loju, plata, koja je više nego dobra, legne svaki mjesec, slušaju nadređene, šute, ne daju nikakve izjave za medije, prije češ dobiti povjerljive informacije iz FBI - a, nego da se njih dvojica kažu nešto konkretnije o pojačanjima i igračkom kadruzagorski je napisao/la: Samo me boli ako je ovo tacno, zasto Husref ili Emir nisu javno progovorili o ovome, zasto se nisu povukli ako im je uprava na taj nacin podnetnula i zakocila na putu ostvarivanja dobrih rezultata i u Evropu i u nasoj ligi?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, teamnorth1989 i 86 gostiju.