FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 23 sep 2019, 14:28

LegendKiller je napisao/la:
holyman je napisao/la:Nakon 200.000KM kazne zrinja se zahvaljuje navijacima na podrsci dok su ovi nasi kukali mjesec dana o narusavanju ugleda kluba zbog troduplo manje kazne :rol:
:thumbup: ovo je suština odnosa uprave prema navijačima.
Ne znam da li je neko spominjao ovdje, ali genijalci iz kluba su u 60. minuti tekme na stranici kluba objavili neku nagradu za momke koji su otišli u Tuzlu. A ljudi navijaju cijeli tekmu ne vise na fb da mogu vidjeti. Postavlja se pitanje prate li iz administracije kluba utakmice uopće.
Bas. Pored toga jos gubis od fk sisoje, jos gledas patnju od fudbala, dodje i majicu da pocijepas a kamoli nrki papiric iz dzepa
NEMA NAZAD

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 sep 2019, 14:31

holyman je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
holyman je napisao/la:Nakon 200.000KM kazne zrinja se zahvaljuje navijacima na podrsci dok su ovi nasi kukali mjesec dana o narusavanju ugleda kluba zbog troduplo manje kazne :rol:
:thumbup: ovo je suština odnosa uprave prema navijačima.
Ne znam da li je neko spominjao ovdje, ali genijalci iz kluba su u 60. minuti tekme na stranici kluba objavili neku nagradu za momke koji su otišli u Tuzlu. A ljudi navijaju cijeli tekmu ne vise na fb da mogu vidjeti. Postavlja se pitanje prate li iz administracije kluba utakmice uopće.
Bas. Pored toga jos gubis od fk sisoje, jos gledas patnju od fudbala, dodje ti majicu da pocijepas a kamoli neki papiric iz dzepa
NEMA NAZAD

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 sep 2019, 14:38

[/quote]
ŠTO LAŽETE?
Prelazni rok još uvijek nije gotov?

"Imali smo za neke igrače službenih ponuda, ali odlučili smo da ostanu, jer nismo mogli pronaći adekvatne zamjene. Imamo nekoliko vrlo interesantnih igrača, tu mislim na Kovačevića, ali i na Pidru kojeg ste već zaboravili. Za njega i pored toga što je povrijeđen i danas zovu klubovi i raspituju se. Da li će neko otići do kraja prelaznog roka? Ako bi došla ponuda koju ne možemo odbiti, sve je moguće. Ali, moramo razgraničiti transfere mlađih i iskusnijih igrača. Za ove mlađe mora da dođe ponuda koja se baš ne može odbiti, a kod ovih starijih je malo drugačija situacija. Između ostalog, jer i oni žele da idu, žele riješiti svoju egzistenciju. Naravno, klub će tu nešto zaraditi, ali neće im stajati na putu. Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka. Što se tiče dolazaka, tu smo završili posao. Rekao sam vam ranije, imamo 30 igrača na platnom spisku, a što ih je sada nešto više povrijeđeno, pa Bože moj. Ne smijemo ni gomilati igrače, jer vratit će se ovi povrijeđeni, a onda bi to moglo izazvati neki kontraefekat. Znate, svako hoće da igra, a to nije dobro ni za svlačionicu. Dodatno, ovi što su dobili priliku dobro su je iskoristili. Upravo smo to želili, da ne mijenjamo mnogo ekipu i da priliku pružimo mladim igračima te da ovi koji su došli pokažu zašto su dovedeni. Mislim da se još neki mogu podići, ali duga je sezona."
[/quote]
Sta je laz, to su Husref i Emir trenercine i menadzercine svjetskog glasa, a ne lokalci kojima je uhljebluk u Sarajevu vrhunac karijere.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 sep 2019, 15:04

ElCartel11 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Dobicemo Borca vjerovatno nekako, posle za vikend opet patnja sa Mladosti, jer ce biti motivisani sto bi sef rekao.
Nazalost, mjenjat cemo tek kad dno dotaknemo... Moje misljnje, a "nacuo" sam nesta sasvim drugacije...
Tako je kod nas u svemu, Bosnjo mora dotaknuti dno, da nesto pocne mjenjati. Isto je sa repkom, sad kad Prosinecki zijani ove obe utakmice, onda ce mu savez uruciti otkaz.

Sta si nacuo ako nije tajna? :D
Nacuo sam da necemo dotaci dno :lol:

Jer ako dotaknemo, treba svima yebat mateer...

Shvatite, da smo zbog 5-6 baklji dobili 60K kazne... 1 baklja=10k KM...
Koliko god i u upravi srali za ovo, u jednu ruku imaju pravo kad vidis ovo...

Al vala, boli me qurac za tribinu i kazne ako ne funkcionise na terenu. Kad bude funkcionisalo na terenu kao prije par mjeseci, onda mozemo se doticati i ovih tema...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 sep 2019, 16:05

Napapijri je napisao/la:Znaci, Zrinjski je olaksan za 200.000KM od UEFE, jos uvijek ima najplaceniji kadar i pri tome ne kukaju kako para nema. Ako oni mogu placati, ne vidim razlog zasto to nasi bilmezi ne mogu priustiti 1-2 igraca klasu iznad postojecih? Boli me ona stvar za autima, hocu pojacanja, inace do naredne pauze cemo kaskati i vise od ova 3 boda.
Jer nasi nisu sposobni namaknuti lovu, cekaju samo koliko ce Tan ili Nam uplatiti na racun i to je to.
Da oni sami namaknu sponzora, da skontaju neki prihod kako da naprave to je pretesko za njih.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 23 sep 2019, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2019, 16:25

TETRAPAK je napisao/la:Nismo se pomakli metra od 2014 godine, a dva milijardera u klubu. Cudi me fakat da nas ne drma euforija.
Kako nismo jarane (ako dozvolis):
- Pocastili Jesica i njegovu svitu , njegove Brazilce, Stepanova , Ikandea ,Ibrakovica ,Alispahica ,Selimovica ....Nismo se obrukali kao domacini
- Ne treniramo vise u Ilijasu , imamo 3 dobra pomocna terena . Imao nesto sto jeste Kamp za bh uslove
- Uscuplic dvije i Husref dvije Titule . Znam nije to sto zadovoljava , ali bez milijardera ...
- E to sto smo ugursuzi i nemamo Njemacku filozofiju i disciplinu to mozemo zahvaliti nasem seljackom(malogradjanskom) mentalnom sklopu
- Hadzija radi dobar posao . Ni Milanovic ni Guzina nisu losi za ove PL kao rezerve , jednostavno nece im lopta u gol. Naravno ima boljih , sad me napadnite , ali ovi bi u Laznih bili vedete . Bit ce vjerovatno.
- Ima i do NS , mi da bi bili Sampioni trebamo biti za dva koplja bolji . Oba penala bi svirao za Tuzlu , bez obzira na rezultat . Moramo malo i mjenjati pristup i prilagoditi se sredini . Izmisljene penale sviraju Dinamu i CZ u njihovim ligama. Nije vise ni stvar postenja . Ok ne trebaju nam izmisljati kao Laznim , ali trebaju svirati onakve gdje itekako ima materijala(slobodno sudijsko uvjerenje , kao i ovo sto nije svirao).
- Treba vidjeti moze li se sa Jeleskovicem(to nam je bio odlican potez) izgladiti situacija , naci nacina , malo ponos staviti pod noge ako je do kluba.
- Neke stvari mozemo lako promjeniti , a za neke treba znanja(nauke) , inteligencije , volje i znoja . Ako to ne mozemo dzaba nam 100 milijardera , jer smo uhljupi nezahvalni i sebicni . Sjecikese .
- Znam da cete mi se smijati , da sam star ,a naivan . Mozda i glp , ali zlonamjeran nisam sigurno . @ado zdravlje je najprece(meni mentalno stradalo od kako poceh pisati ovdje,a bio rahat).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 sep 2019, 16:35

zagorski je napisao/la:
ŠTO LAŽETE?
Prelazni rok još uvijek nije gotov?

"Imali smo za neke igrače službenih ponuda, ali odlučili smo da ostanu, jer nismo mogli pronaći adekvatne zamjene. Imamo nekoliko vrlo interesantnih igrača, tu mislim na Kovačevića, ali i na Pidru kojeg ste već zaboravili. Za njega i pored toga što je povrijeđen i danas zovu klubovi i raspituju se. Da li će neko otići do kraja prelaznog roka? Ako bi došla ponuda koju ne možemo odbiti, sve je moguće. Ali, moramo razgraničiti transfere mlađih i iskusnijih igrača. Za ove mlađe mora da dođe ponuda koja se baš ne može odbiti, a kod ovih starijih je malo drugačija situacija. Između ostalog, jer i oni žele da idu, žele riješiti svoju egzistenciju. Naravno, klub će tu nešto zaraditi, ali neće im stajati na putu. Što se tiče Hebibovića, ima upita i moguće je da ode do kraja prelaznog roka. Što se tiče dolazaka, tu smo završili posao. Rekao sam vam ranije, imamo 30 igrača na platnom spisku, a što ih je sada nešto više povrijeđeno, pa Bože moj. Ne smijemo ni gomilati igrače, jer vratit će se ovi povrijeđeni, a onda bi to moglo izazvati neki kontraefekat. Znate, svako hoće da igra, a to nije dobro ni za svlačionicu. Dodatno, ovi što su dobili priliku dobro su je iskoristili. Upravo smo to želili, da ne mijenjamo mnogo ekipu i da priliku pružimo mladim igračima te da ovi koji su došli pokažu zašto su dovedeni. Mislim da se još neki mogu podići, ali duga je sezona."
[/quote]
Sta je laz, to su Husref i Emir trenercine i menadzercine svjetskog glasa, a ne lokalci kojima je uhljebluk u Sarajevu vrhunac karijere.[/quote]
Laž je da se Emir nije oglasio u vezi igračkog kadra i prelaznog roka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 23 sep 2019, 16:46

Siux lukavac vjerni forum fan fk sarajeva ,sveznalica nasa haha

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 sep 2019, 17:01

Joj sto ne mogu , ovih seronja. Sve strucnjaci i sveznalice. Jedva docekali, lose partije. Zaboravljate , da je ovako krenula i prosla sezona. :salut:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 sep 2019, 17:12

NorthN01 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:quote="NorthN01"]
Pantelija je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da je 70% raje odustalo od koseva zbog uzasnog stadiona... ko je jednom bio kad je kisa, zna o cemu pricam ... odmah bolovanje
Ma i ta je prica postala smaracka..bili smo svi, ne jednom nego vise puta po uraganu, pljusku pa opet eo zivi zdravi nikom nista .. Nedelja, sunce, 19:00sati nas dodje 3.500 .. o cemu pricamo
Pa nismo bas svi zdravi. Ja sam 2006 na derbiju pokisao kao mis.
90min kisa padala, pjeske kuci 45min po kisi.
Za 2 dana jaka nahlada...upala slijepog crijeva i pukne mi slijepo crijevo. Jedva zivu glavu izvukao, sadaka me neka spasila. Tako da babo moj da mi igra kad kisa pada i kad je minus ne bih otisao na utakmicu.
Vise ja volim sebe nego Sarajevo ipak.
Nece nikome doci u bolnicu igraci da ga obidju kad nesto fasuje.
Od 1994 Sarajevo-Unprofor...pa 1995 Sarajevo-Zeljo 5:0 idem i najebem 2006...dosta od mene.
Ma brate razumijem ja tebe sve.. ne radi se ni o tome .. evo zadnjih mjesec dva extra vrijeme pa dje su nam ljudi? Osvajaca duple krune prati u prosjeku nekih 2500 3000 .. a protiv celtica JAKA KISA pada al opet 30.000 ljudi..znaci nije do kise nego do mentaliteta luzerskog[/quote]

Da se sad igra sa Celticom ne bi 10.000 ljudi doslo..

Kome je mentalitet luzerski ? onim sto naprave cirkus na tribinama radi 28000 eura il onim sto se vuku po terenu il onim sto se samopromovisu preko ledja FK Sarajeva il onom sto se sjetio da kupi svima po auto... Mozda retardiranom gradonacelniku i vlasti na federalnom il drzavnom nivou ?

Ako je tvoj prijedlog da mi idemo i placamo karte za maltretiranje, samo ti izvoli brate, ja nikad necu bit taj tip navijaca, da mi neko se*e po glavi a ja da ga podrzavam.. Ne dolazi u obzir.
Bolje mi je braca da odem u zatvor, bar cu znat zasto me maltretiraju...
Po tvojoj logici film je odlican, to sto nema tona i boje ne treba da nam smeta, samo pravi filmofili ce se istac.. iskrenih 300, ne treba niko vise..

Moj ti je prijedlog da odes u klub i da zaposlenim objasnis sve to o ljubavi, njima je to hitno potrebno, ne nama... Ne mozes ba napadat musterije sto ti je hljeb bajat..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 23 sep 2019, 17:12

Nema napretka dok Dr.Olja i Rumeni vode klub pa se vi nadajte koliko hocete...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 sep 2019, 17:18

E jesmo mi kurate sreće, da nam zapadne bogataš koji nema ambicija da napravi nešto.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 sep 2019, 17:20

OsmanhodzicBuco je napisao/la:E jesmo mi kurate sreće, da nam zapadne bogataš koji nema ambicija da napravi nešto.
Dva puta. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 sep 2019, 17:33

Bgm ovaj ima u planu, a to sto bi neki da na vakat se uvale u fotelje kad se bude radilo i gradilo da omaste prste pa na sve nacine pokusavaju uletiti, to je drugi par cupela
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 sep 2019, 17:36

joker90 je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:E jesmo mi kurate sreće, da nam zapadne bogataš koji nema ambicija da napravi nešto.
Dva puta. :kafa:
Najgore od svega je sto njih dvojica i zele nesto dobro, ja ne vjerujem da ljudi imaju toliko vremena pa da nas zaje*avaju iz cista mira... Njihova jedina greska je sto jos uvijek nisu razumjeli rijec "uhljebljen".
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 sep 2019, 17:55

Mislim da smo jedini klub na svijetu, kojem je vlasnik milioner, a koji nema ambiciju i želju da uloži značajniji novac u dovođenje kapitalnih i klasnih pojačanja.Pade mi na pamet Olimpija, koja je manji klub od nas.Njima je vlasnik milioner Milan Mandarić, pa čovjek svaki prelazni rok dovede par kapitalaca, u neke uloži pare, neke dovede na posudbu (Luka Menalo).Ja bi sve na svijetu dao, samo da neko od novinara pita Nama, ima li ambiciju da uloži značajniji novac u dovođenje kapitalnih pojačanja.Čovjek je ovdje dolazio, pitali si ga svakave gluposti, ali oko dovođenja kapitalaca, nisu nikad.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 sep 2019, 18:01

Ja opet kazem hvala Bogu pa je neko odlucio da nas spasi....
Da smo cekali na legende, ko zna da li bi igrali PLBiH.... Neke "legende" se nisu ni udostojile da uplate tih 1500... A znali su od kluba naplatiti pozamasnu sumu novca....

Od kad su stigli milijarderi, mi u zadnjih 5 godina imamo 2 titule i dva kupa...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 23 sep 2019, 18:04

Dobro Hadzija prica. Izlazimo brzo iz krize i ove dusebriznici nestaju sa foruma.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2019, 18:09

Historicar je napisao/la:
Mislim da smo jedini klub na svijetu, kojem je vlasnik milioner, a koji nema ambiciju i želju da uloži značajniji novac u dovođenje kapitalnih i klasnih pojačanja.Pade mi na pamet Olimpija, koja je manji klub od nas.Njima je vlasnik milioner Milan Mandarić, pa čovjek svaki prelazni rok dovede par kapitalaca, u neke uloži pare, neke dovede na posudbu (Luka Menalo).Ja bi sve na svijetu dao, samo da neko od novinara pita Nama, ima li ambiciju da uloži značajniji novac u dovođenje kapitalnih pojačanja.Čovjek je ovdje dolazio, pitali si ga svakave gluposti, ali oko dovođenja kapitalaca, nisu nikad.
Mislim da je ova sezona prekretnica. Jedna varijanta da se dignemo i osvojimo Titulu ili ce biti metla . Mislim da Nam nije Tan . Aktivniji je on puno od Tana , Amidza je ucinio sto je mislio . Ako Nam digne ruke tu je Amidza . No svakako da ima dobronamjernih u Upravi da bi trebali imati rezervni plan , ako gazde kazu "Eto vam jadovi , dali smo vam sto smo vam dali (za njihove uslove sicu , nesto ce izvaditi,ako bas zapnu) yebite se . KAKVA BI ONDA PLJACKA I HALABUKA NASTUPILA , A UJEDNO I BJEZANIJA UHLJEBA . ONDA OPET GOSP. BALJAK . :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 sep 2019, 18:30

Ma neka njih,dobri su, samo nek održavaju račun u plusu. Bolje i to nego Zijad Blekic i ostali tajkuni. Al eto zao mi sto malo ne odriješe kesu. Ipak moraju imati neki smisao svog gazdovanja, koji trenutno više liči na neku milostinju nego na ambicije...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.