FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

VolimTz
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2019, 17:29

Sviuodbranu je napisao/la: Ja to znam, to treba reci onom botu sto bi mjenjao Tuzlu za Banja Luku.
Krvarili su svi ziva istina.Ali eto kada slusas ovdje, citas a bogami i vani medju "rajom "Tuzla haman nije.yebaji ga.
Necemo mi docekat vodju koji ce nas okupit pod jednu zastavu. Nazalost
Ne znam ko je lik, glupo je izvoditi zakljucak o tolikom narodu na osnovu njega. Sta bi bilo kada bi neko zakljucivao nesto o svim tuzlacima na osnovu dvokoraka ? Katastrofa.

Ja ovdje prozivam pojedince koji su se deklarisali kao jugonostalgicari, tj. srbofili. A cestitih Tuzlaka ima daleko vise.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 sep 2019, 17:51

Imaš Tuzlaka i nacista, recimo Muhamed Hadžiefendić. Što ne znači da su Tuzlaci uz najmračniju ideologiju svih vremena.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2019, 17:52

ASD je napisao/la:Imaš Tuzlaka i nacista, recimo Muhamed Hadžiefendić. Što ne znači da su Tuzlaci uz najmračniju ideologiju svih vremena.
Baš tako brate moj dobri.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2019, 18:24

Jao priče....hahahahah
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 23 sep 2019, 20:55

Opet srpska paranoja

Vajta3 <3
Brlja+krmče kao kombo u papir <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2019, 23:29

O cemu pricas druze ?

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 23 sep 2019, 23:34

VolimTz je napisao/la:O cemu pricas druze ?
TittyGorstak zaglavio sa StaromRinakom? Šerbe udarilo u vugla?
Vajta3 <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2019, 23:38

Boze sacuvaj.

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 23 sep 2019, 23:39

VolimTz je napisao/la:Boze sacuvaj.
Smrde obojica tako da je to sve CakumPakum <3
Vajta3 <3

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 sep 2019, 15:36

VolimTz je napisao/la:
Sviuodbranu je napisao/la: Za razliku od tebe meni misljenje ne formira par padobranaca na nekom forumu. Imas primjere te mrznje po gradu koliko hoces, a posebno sada.Ali nisu ba nista,cvijece su oni.

Sto se tice druge teme, naravno da razumijem ali cak i moj mrtvi djedo da ustane Hrustan iz mezara, zna od koga dolaze naredbe, cak i komadant Korpusa prima naredbe za borbena dejstva i operacije....Zna se od koga,jel de. Ali dok su Tuzlaci skoro 4 godine krvarili po tom Brckom, Gracanici, Gradaccu, Majevici, Kalesiji, Zvorniku, Olovu, i td i td daj Tuzlake da ih pobijemo....Mozemo tako ba tri dana bezveze raspravljat, prosli sranje golgotu, i treba postovat, ali ima granica.
Adresa za njihovo stradanje i nikakav pokusaj spasavanja je Generalstab i predsjednistvo u Sarajevu, a ne grad Tuzla.
Pa i tebi je mišljenje formiralo par pojedinaca koliko vidim. Živim s njima godinama i par puta možda da sam čuo takva razmišljanja i to većinom od kojekakvih lopova, alkosa, probisvjeta. Ne od normalnog svijeta.

Ljudi imaju 4 razreda osnovne škole i očekuješ od njih da razumiju to što si ispričao meni ? Pogotovo u tom trenutku. Smijesno.

Krvarili su svi svugdje, to je moja poenta. Trebamo biti jedno, jedan narod. Sa jednom našom tisućljetnom državom, a ne prizivati kojekakve okupatore ponovo.
Imali su vojni rok, morali su ga služiti. Vidiš da su isti ko četnici, samo nisu bili u prilici
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 24 sep 2019, 17:15

Napokon Skupština Gorkog zakazana za 16.10. - kada će prestati svi problemi. Ove sedmice zasjeda i Gradski odbor i raspravlja o finansijama u Gorkom. Upitno je dodatno davanje jer je "uzaludno u bure bez dna sipati vodu". Ima u ovom gradu prečih poslova nego davati lešinarima oko Gorkog toliki novac. Imaju članovi NJUO i privrednici Tuzle koji se utrkuju ko će više dati za jubilarnu stogodišnjicu.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 24 sep 2019, 17:24

tuzla1983 je napisao/la:Napokon Skupština Gorkog zakazana za 16.10. - kada će prestati svi problemi. Ove sedmice zasjeda i Gradski odbor i raspravlja o finansijama u Gorkom. Upitno je dodatno davanje jer je "uzaludno u bure bez dna sipati vodu". Ima u ovom gradu prečih poslova nego davati lešinarima oko Gorkog toliki novac. Imaju članovi NJUO i privrednici Tuzle koji se utrkuju ko će više dati za jubilarnu stogodišnjicu.
To Gorki ko fol bi trebala biti neka provokacija..
Historije se ne treba stiditi...Niti se stidimo.
Prezivjela je Sloboda mnogo sta, prezivjece i lesinare i Slogu i Azmira. Kakva god je, nasa je Elhamdulilah...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 24 sep 2019, 17:37

Sviuodbranu je napisao/la:
tuzla1983 je napisao/la:Napokon Skupština Gorkog zakazana za 16.10. - kada će prestati svi problemi. Ove sedmice zasjeda i Gradski odbor i raspravlja o finansijama u Gorkom. Upitno je dodatno davanje jer je "uzaludno u bure bez dna sipati vodu". Ima u ovom gradu prečih poslova nego davati lešinarima oko Gorkog toliki novac. Imaju članovi NJUO i privrednici Tuzle koji se utrkuju ko će više dati za jubilarnu stogodišnjicu.
Prezivjela je Sloboda mnogo sta, prezivjece i lesinare i Slogu i Azmira. Kakva god je, nasa je Elhamdulilah...
Nije provokacija zvanični naziv od 1919. do 1924. godine. Nemate se potrebe stidjeti. Kad vi nas nazivate Slogom mi se ne ljutimo jer je TC nastao od tog kluba isto kao što je Sloboda nastala od Gorkog i ovih narednih 5 godina zašto je nebi zvali Gorki.
Inače, Aleksej Maksimovič Pješkov ili Maksim Gorki je bio ruski pjesnik isto kao naš dragi gradonačelnik - samo stariji od njega stotinjak godina.
Zadnja izmjena: tuzla1983, dana/u 24 sep 2019, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 24 sep 2019, 17:41

tuzla1983 je napisao/la:
Sviuodbranu je napisao/la:
Nije provokacija zvanični naziv od 1919. do 1924. godine. Nemate se potrebe stidjeti. Kad vi nas nazivate Slogom mi se ne ljutimo jer je TC nastao od tog kluba isto kao što je Sloboda nastala od Gorkog i ovih narednih 5 godina zašto je nebi zvali Gorki.
Tebe caca napravio u sumi na majevici, cim si taki ispao. Zvacemo te Bukva

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 24 sep 2019, 17:43

Evo ako hoćeš možemo vas zvati pravim imenom Plješkov.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 24 sep 2019, 17:46

Nije problem..vas cemo zvat FK Sisojeva kopilad

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 24 sep 2019, 19:37

Ko ima vise clanskih prodanih, City ili sloboda?
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 24 sep 2019, 19:55

Ma kakba Sloga, samo Podinje City ili eto Titty City <3
Vajta3 <3

siminhanprvi
Kontakt:

Post Postao/la siminhanprvi » 24 sep 2019, 20:13

gorki, gorci, naj gorci hahahah ....jbt pa vi kako ste imali ima u nastanku, isto vam i sad....i Sad vam je gorko....nemoze biti gorce....Fukariceeeeee imal plata !
Sloga Simin Han = Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Lecler, nedimmmm1337, Pablo11, riki46 i 24 gosta.