NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

tillman
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la tillman » 23 sep 2019, 10:48

alemsa je napisao/la:Watson s polu ekipom, bez OL i debilom od trenera trebao biti 3-0 sad :kafa:
Je, a mogao je biti i 0-3 lako...
Dobro je dok prolazi, ali ako ce on konstantno primati udarce dok ga Hopkins i Fuller izvlace na svakom driveu, ne pise mu se dobro...
Chargersi su tipicno sami sebe pobijedili... jedva cekam da vidim koji je to razlog sto ne daju Gordonu bogati ugovor... Ekeler je idealni #2 Rb, i ne moze biti primarni back... i to ih koci napadacki... obrambeno dosta slaba njihova utakmica...

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 23 sep 2019, 10:51

HongKong je napisao/la:Koji odron su Stilersi ove godine. Ne vjerujem da ce Tomlin dugo bez obzira na povredu Big Bena.
Steelersi moraju u neki remont... Obrana na trenutke izgleda sjajno, a onda na trenutke nestane s terena... Kako je krenulo, imat ce Miami 2 top 10 ili mozda cak i 2 top 5 picka :D

Kad sam kod Miamia... dosta dobro prvo poluvrijeme, ali onda se obrana Cowboysa prilagodila u drugom poluvremenu i tu je bio kraj...

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 23 sep 2019, 11:07

alemsa je napisao/la:Watson s polu ekipom, bez OL i debilom od trenera trebao biti 3-0 sad :kafa:
Hahah a realno kako jarane?

Proslu nedelju idu mrtvi Jaxi na two-point, vile ih nosaju. Jedan play ih dijeli od 0-2.

Jucer Chargersi idu na pauzu sa double-digit vodstvom, umjesto da stane na loptu, preda Jacksonu i Ekeleru da nose, malo clock management, vodis sa dva scora... sve i da zavrsis dva drive sa po FG opet si dobar, drzis ih na dva scora... onaj debilski trener pocinje da baca. Jackson i Ekeler zavrsavaju sa 14 carries ZAJEDNO. (4,4 odprilike su jucer imali Yards per Carry)

Hopkins meda nije mogao (a Chargersima fali pola ekipa u Secondary).

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 sep 2019, 11:40

tillman je napisao/la:
Je, a mogao je biti i 0-3 lako...
Dobro je dok prolazi, ali ako ce on konstantno primati udarce dok ga Hopkins i Fuller izvlace na svakom driveu, ne pise mu se dobro...
Chargersi su tipicno sami sebe pobijedili... jedva cekam da vidim koji je to razlog sto ne daju Gordonu bogati ugovor... Ekeler je idealni #2 Rb, i ne moze biti primarni back... i to ih koci napadacki... obrambeno dosta slaba njihova utakmica...
Ma vidis da se razumije u satove samo, sport konta ko moja nana Brisset klasa za ovog klauna.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 sep 2019, 11:41

Dobi me jesta 150 - 133 na fantasyu, kakav duel :thumbup: hattrick Ingram, hattrick Evans - nemoguce :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 sep 2019, 11:46

Ja nekog unistavam 70 razlike :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 sep 2019, 14:07

Nevjerovatno koliko neuhvacenih i ispustenih lopti od strane receivera Eaglesa. Prvo Agholor fakticki za comeback pobjedu u Atlanti, pa jucer barem 6 ili 7 takvih situacija. Ne znam sta Wentz jos treba da uradi. :facepalm: Ali tako je to kad su ti dva glavna WR-a out.

Ramsi sa Donaldom ubise brasno. :mrgreen: Cleveland je uspijevao nesto napraviti samo kada bi odigrali akciju unutar 2 sekunde nakon snapa. Nevjerovatan pritisak. Cak su Brownsi i dosta uspjesni bili tu, ali glup playcalling na kraju. Simpaticni su, volio bih da udju u playoff. Odbrana njihova me iznenadila.

Kansas-Baltimore sam na momente gledao zbog Eaglesa i kasnije Reala, ali mislim da Baltimore moze biti zadovoljan s obzirom na igru u 2. poluvremenu. Ta 2. cetvrtina je bila pad kakav se ne smije desavati u ovakvim utakmicama, ali dobro. Bolje sad nego na zimu. :mrgreen:

Seahawski :damn:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 sep 2019, 14:11

Amarinho je napisao/la:
Hahah a realno kako jarane?

Proslu nedelju idu mrtvi Jaxi na two-point, vile ih nosaju. Jedan play ih dijeli od 0-2.

Jucer Chargersi idu na pauzu sa double-digit vodstvom, umjesto da stane na loptu, preda Jacksonu i Ekeleru da nose, malo clock management, vodis sa dva scora... sve i da zavrsis dva drive sa po FG opet si dobar, drzis ih na dva scora... onaj debilski trener pocinje da baca. Jackson i Ekeler zavrsavaju sa 14 carries ZAJEDNO. (4,4 odprilike su jucer imali Yards per Carry)

Hopkins meda nije mogao (a Chargersima fali pola ekipa u Secondary).
Ma daj ba u drugom ih razbili k'o beba zvecku, dobili ih TDom razlike a gubili 10 poena, prchetina cista. Ne znam o kakvom choku ti govoris, na zadnjem drive-u uzimaju 2-3 puta na 4om down-u, pa moralo je stati, prestat big plays, daleko su bili i dogurali realno. Texansi su protiv Saintsa izgubili dobijenu tekmu, sa 58 yardi FG. Jagse i Chargerse uzeli solidno, bez obzira sto je protiv Jagsa doslo na 2 point conversion. Dosta veca/bliza realnost da su sad 3-0, nego 0-3 ili sta vec :kafa:

Watson qbr 135 jos Hopkins meda nije mogao, a ni trcanjem nisu mogli nista :kafa: ovaj balavac Edin spominje Brisseta :urnebes:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 sep 2019, 16:36

Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 23 sep 2019, 16:53

tillman je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Koji odron su Stilersi ove godine. Ne vjerujem da ce Tomlin dugo bez obzira na povredu Big Bena.
Steelersi moraju u neki remont... Obrana na trenutke izgleda sjajno, a onda na trenutke nestane s terena... Kako je krenulo, imat ce Miami 2 top 10 ili mozda cak i 2 top 5 picka :D

Kad sam kod Miamia... dosta dobro prvo poluvrijeme, ali onda se obrana Cowboysa prilagodila u drugom poluvremenu i tu je bio kraj...
Najvise mu i zamjeraju odbranu, jos je bio def koordinator i ako nista ocekivalo se da tu nece imati problema. Sto kazes bas cudna odbrana ili odigraju fenomenalnu akciju ili nestanu s terena, nema ono da igraju dobru ili losu odbranu, iz krajnosti u krajnost idu.
Kad nisu uspjeli napraviti nesto vise s Big Benom, Bellom i AB pored ostatka napada sta sada ocekivati?
Tomlin nije nikad imao gubitnicku sezonu kao head coach i to se dosta potencira, ali realno Steelersi koje je vodio nisu ni mogli imati takvu sezonu. Pritisak fanova raste jer se nakupilo dosta nezadovoljstva i nece mu pomoci izgovor u vidu povrede Bena.

KC izgleda stvarno odlicno do sada, Mahomes djeluje nezaustavljivo i najjace od svega sto samo iskacu reciveri :lol: Bez Hilla, ako se ne varam, druga tekma koju relativno lagano dobise. Kielce je tu ako zagusti i ukoliko uspiju popraviti odbranu prvi su favoriti.
Lamar ima slifa, ali je bas mlad i ne znam koliko je do njega ali im pass igra treba biti bolja za 90% ukoliko imaju najvece ciljeve.
Cuva Bog Zelju svog!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 sep 2019, 17:38

Nakon tri kola za MVP

1. Mahoms
2. Brejdi
3. Preskot
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 sep 2019, 18:22

Nisam znao da je Preskotu pravo ime Dakota :rol:
MANIJACI JUG 1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 sep 2019, 18:26

BocaJuniors1905 je napisao/la:Nisam znao da je Preskotu pravo ime Dakota :rol:
Sta ti je to smijesno, common ime u Usa.

Watson bi trebao biti treci na toj listi realno :kafa:

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 sep 2019, 18:34

alemsa je napisao/la:
BocaJuniors1905 je napisao/la:Nisam znao da je Preskotu pravo ime Dakota :rol:
Sta ti je to smijesno, common ime u Usa.

Watson bi trebao biti treci na toj listi realno :kafa:
Bare-bare mada je Dakota :rol: imao lakši raspored, ali gledam ih kroz ekipu, Kauboji izgledaju moćno, Teksansi strandardno klimavo :mrgreen:
A ima i bolju statistiku od Votsona

Inače ovaj Mejfild katastrofa, kao i glavni trener, komedija, a imaju beton tim, najbolji još od Džima Brauna
MANIJACI JUG 1987

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 23 sep 2019, 19:17

Lično sam zadovoljan sa utakmicom sinoć, nisam ni očekivao pobjedu. Ravensi se uigravaju iz utakmice u utakmicu, vidljivo je najteža ta prilagodba Lamaru na pass plays sa RP opcija. Posebno me raduje zdrava O-linija i dobre igre centralnog dijela, Skura-Yanda-Bozeman, još samo da se uozbilje tackles Orlando i Stanley i može se opet krenuti sa RPOs i trčanjem. Snead je zasad najveće razočarenje, iz Saintsa je došo ko 3rd down WR a sad ga šetaju kroz slentove pa mora da glumi blokera u RPO, jednostavno mu ne mogu naći pravu ulogu u napadu. Doduše sve je ovo očekivano, jer OC Roman je ipak ime izgradio na running playu. U odbrani katastrofalni pass rusheri Bowser i Williams, jer Judon i McPhee nisu spremni za više od 3/4 snapova. Secondary solidan, očito se čuva Humphries jer nemaš opcija bez Jimmy Smitha. Averett i Clark nisu za prve postave. Gledajući maloprije snimak cijele utakmice od sinoć, ipak se vidi da je Reid učio Harbaugha, a ne obrnuto. Apsolutno svaka falinka je napadnuta i iskorištena. Svaki run play preko ivice (sweep), svaki pass ako ne na Kelcea onda po strani na go-route na Carra ili Canadyja. Čak i da su Chiefsi napravili jednu grešku, Ravensi je ne bi mogli iskoristiti i stvoriti momentum. Odlična partija Chiefsa u sve tri faze. Vidićemo ko će ih uspjeti pročitati. A nama ostaje divizijsko razračunavanje.
BALTIMORE 2-1
CLEVELAND 1-2
CINCINNATI 0-3
PITTSBURGH 0-3
9-7 osvaja diviziju garantovano, ponavljam.
Džeri Drejk

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 23 sep 2019, 19:42

Realno je da Ravensi uzmu tu diviziju, Brownsi veliko razocarenje do sad, a imali su velike ambicije. Mislim da sad igraju Bengalsi i Steelersi steta sto ne mogu obje ekipe izgubiti. :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 23 sep 2019, 22:55

HongKong je napisao/la:Realno je da Ravensi uzmu tu diviziju, Brownsi veliko razocarenje do sad, a imali su velike ambicije. Mislim da sad igraju Bengalsi i Steelersi steta sto ne mogu obje ekipe izgubiti. :lol:
Redovno u istom kolu razigravaju diviziju u prvom turnusu, ne znam dal su Bengalsi spremni da konačno pos.eru Steelerse - ako nisu sad neće nikad. A nije realno da Ravensi uzmu diviziju iako su kompletniji tim i imaju boljeg trenera: imaju teži raspored od Brownsa, a ni Harbaugh se ne može pohvaliti da ih je nešto mlatio u ovih 8-9 godina. Prošla su vremena kad su Ray-Ray i Reed rješavali narandžaste, sad je sve moguće. Ako ponove igre od prošle godine, Brownsi su na 9-7 ko i Ravensi (po meni).
A gledo sam i Texanse maločas u snimku. Nisu loši, mada to nije ni blizu ozbiljne ekipe. Onom Hopkinsu treba svaki saigrač da daje pola svoje plate, kolko je dobar. Uz Julia najbolji WR lige bez premca.
Džeri Drejk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 sep 2019, 23:06

Edin TM87 je napisao/la:Dobi me jesta 150 - 133 na fantasyu, kakav duel :thumbup: hattrick Ingram, hattrick Evans - nemoguce :lol:
pomlatio kompletnu nejač iz divizije, sad prelazimo na preostale :D

inače u naredne 4 hefte imam potpuni monster-schedule: 3 tima koji stoje na 3:0 i alema :mrgreen: :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2019, 03:25

jestamaji je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Dobi me jesta 150 - 133 na fantasyu, kakav duel :thumbup: hattrick Ingram, hattrick Evans - nemoguce :lol:
pomlatio kompletnu nejač iz divizije, sad prelazimo na preostale :D

inače u naredne 4 hefte imam potpuni monster-schedule: 3 tima koji stoje na 3:0 i alema :mrgreen: :mrgreen:
Big Ben out, Conner ne moze meda, a prosle sezone podero. Diggs truba a 17 TDs u zadnje dvije sezone. Coleman out. Jebga it is what it is

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2019, 03:29

salkan je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Realno je da Ravensi uzmu tu diviziju, Brownsi veliko razocarenje do sad, a imali su velike ambicije. Mislim da sad igraju Bengalsi i Steelersi steta sto ne mogu obje ekipe izgubiti. :lol:
Redovno u istom kolu razigravaju diviziju u prvom turnusu, ne znam dal su Bengalsi spremni da konačno pos.eru Steelerse - ako nisu sad neće nikad. A nije realno da Ravensi uzmu diviziju iako su kompletniji tim i imaju boljeg trenera: imaju teži raspored od Brownsa, a ni Harbaugh se ne može pohvaliti da ih je nešto mlatio u ovih 8-9 godina. Prošla su vremena kad su Ray-Ray i Reed rješavali narandžaste, sad je sve moguće. Ako ponove igre od prošle godine, Brownsi su na 9-7 ko i Ravensi (po meni).
A gledo sam i Texanse maločas u snimku. Nisu loši, mada to nije ni blizu ozbiljne ekipe. Onom Hopkinsu treba svaki saigrač da daje pola svoje plate, kolko je dobar. Uz Julia najbolji WR lige bez premca.
OBJ je najbolji pa Hopkins i JJ

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.