Ne znam da li pise i sta pise u ugovoru, znam samo da se po supljim medijima negdje provukla suma od 100 000 necega. Halo bolanJustin je napisao/la:Jasno da savez nije prihvatio otkaz. I on se onda povukao jer u ugovoru stoji da bi morao isplatiti odredjenu sumu. I zato sto misli da da cemo imati samo jednog protivnika u ligi nacija i mozemo na srecu otici na prvenstvo.JohnCleese je napisao/la:Savez je taj koji nije prihvatio otkaz.Justin je napisao/la:Kao trener me odavno razocarao, ali ovi zadnji potezi su pokazali i da je ljudska nula. Prvo se vraca nakon ostavke zbog stavki u ugovoru po kojim bi ostao bez odredjenog novca, a sada popusta pod pritiskom i poziva Hajrovica kad je ovaj u nikad goroj formi.
Sto se tice Hajrovica obrazlozio je njegovo pozivanje.
A sto se tice tebe kao poznavaoca ove igre trebao bi znati da je forma prolazna a klasa vjecna![]()
Kako bi to izgledalo kada bi iskljucivo na osnovu forme selektirali reprezentativce pa svaka 2 mjeseca remont. Kontinuitet je nuzan i za selekcije poput Francuske, a kamoli za nas.![]()
Ako je klasa vjecna onda se ta klasa uvijek poziva. A ne ignorises je dok je u formi i onda zbog pritiska pozoves kad postane rezerva u klubu. A i nazvati Hajrovica nekom klasom je smijesno. Ogranicen igrac.
Ovo ja najslabija grupa kvalifikacija. Finci nigdje drugo ne bi bili u opticaju da zavrse na drugom mjestu.

Takvu sumu od 100 milja ili bilo kakvu drugu sumu da dajes a pri tome si za godinu dana uradio posao kakav je dosad samo tri puta uradjen u historiji ove reprezentacije ( izboren baraz), a jos si pri tome zelio da ispadnes covjek i prepustio si ostatak kvalifikacije i taj baraz nekome drugome jer si osjetio da mozda nece ici ???
O cemu da pricamo vise, i dalje mozda o selektoru ? Ljudsku gestu ponudis neljudima i u Bosni ispadas gori od najgoreg.
O Hajrovicu sam pisao na njegovoj temi. Nije nikakva klasa prema misljenju trenutnog selektora i zbog tog je tek peta- sesta opcija.
O najslabijoj grupi ? Pa za pristup i ponasanje nasih igraca kakav je bio u mnogim utakmicama, a u odnosu na pristup i ponasanje igraca drugih timova ovo nikako ne moze biti najlaksa grupa.