FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A zaboravili ste Jogeta,nema jaceg uz Milosevica,covjek svaki drugi mec daje gol,daje od sebe maximum
hajmoo Joge zabi goooo 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nemaju sa izgradnjom, ali zato se ne trebate podsmijavati momcima koji prevale toliki put da gledaju svoj klub! Da Bog da i kada naprave tribinu da ona bude za vas "domaće" jer mi nije logično da gostujuće navijače ponovo trpaju u "sendvič", kada ih mogu smjestiti na isto mjesto gdje je dvorište samo ovaj put naravno na tribinu! Ali kako se odvijaju stvari neće to još dugo dugo biti...prije ćete iz lige ispasti!brazzo je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la:Jeste li napravili tribinu? Ako niste požurite...Ja mislim da su VAS prokleli navijači svih klubova koje ste trpali po školskim dvorištima i zdušno se naslađivali tuđom mukom...Ljudi se napate da dođu da gledaju svoj tim, a ono ko da gledaš iz podruma, zato je u kupu došao đavo po svoje, i ode lopta baš na ono školsko dvorište koliko sam upratio...
Sutra ćemo čuti šta robija kaže na ovo, ali stvarno nema više smisla. Dok ne napravite tribinu nećete nikad hajra vidjeti! Da Bog da i ne vidjeli!kakve veze imaju navijači sa izgradnjom tribine zar zbog pojedinaca treba da ispaštaju oni koji jedini vole ovaj klub.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
niko vas nije podsmijavao barem niko od fkr...nismo ni mi krivi sho vas nemaju gdje smjestiti ha ja strpite se malooo.....a ovo za ispadanje po koji put govorim sanjate samoooo...otpravnik_vozova je napisao/la:Nemaju sa izgradnjom, ali zato se ne trebate podsmijavati momcima koji prevale toliki put da gledaju svoj klub! Da Bog da i kada naprave tribinu da ona bude za vas "domaće" jer mi nije logično da gostujuće navijače ponovo trpaju u "sendvič", kada ih mogu smjestiti na isto mjesto gdje je dvorište samo ovaj put naravno na tribinu! Ali kako se odvijaju stvari neće to još dugo dugo biti...prije ćete iz lige ispasti!brazzo je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la:Jeste li napravili tribinu? Ako niste požurite...Ja mislim da su VAS prokleli navijači svih klubova koje ste trpali po školskim dvorištima i zdušno se naslađivali tuđom mukom...Ljudi se napate da dođu da gledaju svoj tim, a ono ko da gledaš iz podruma, zato je u kupu došao đavo po svoje, i ode lopta baš na ono školsko dvorište koliko sam upratio...
Sutra ćemo čuti šta robija kaže na ovo, ali stvarno nema više smisla. Dok ne napravite tribinu nećete nikad hajra vidjeti! Da Bog da i ne vidjeli!kakve veze imaju navijači sa izgradnjom tribine zar zbog pojedinaca treba da ispaštaju oni koji jedini vole ovaj klub.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Kako niste krivi kad ste nam uzeli tribinu, zna se gdje ste vi bili smješteni a gdje mi...! Vi ste došli i uzeli nam dio na kojem smo mi uvijek bili! Ovo za ispadanje sam se šalio...FKR_ajla_TZ je napisao/la: niko vas nije podsmijavao barem niko od fkr...nismo ni mi krivi sho vas nemaju gdje smjestiti ha ja strpite se malooo.....a ovo za ispadanje po koji put govorim sanjate samoooo...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
joj ti razmisljanja pa valjda je bitnije da se mi domaci navijaci smjestimo a onda kasnije vi meni je zao sto ste ondje bili gdje ste bili ali o tom po tom kazem ti strpi se malo ali zamisli mi dodjemo na grbavicu i dodjemo na jug i stanemo tam i kazem mi nemamo gdje mi moramo ovdje...to je isto koda si rekao mi napolje da mi stojimo a vi da idete da stojite na nase mjesto pfff....sta je bilo bilo je gdje ste stojali stojali ste nadam se da tu necete sljedeci put stojati kod skole tam neg na tribini ha ja....otpravnik_vozova je napisao/la:Kako niste krivi kad ste nam uzeli tribinu, zna se gdje ste vi bili smješteni a gdje mi...! Vi ste došli i uzeli nam dio na kojem smo mi uvijek bili! Ovo za ispadanje sam se šalio...FKR_ajla_TZ je napisao/la: niko vas nije podsmijavao barem niko od fkr...nismo ni mi krivi sho vas nemaju gdje smjestiti ha ja strpite se malooo.....a ovo za ispadanje po koji put govorim sanjate samoooo...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nešto je smiješno u tome što nemate tribinu za goste? Tu priču nam pričate svake godine, kao vi se nadate da će se nešto popraviti...a mi na grbavici imamo najbolju gostujuću tribinu u državi tako da ti je poređenje neukusno...Znači i sledeće godine ista priča pa dokle više...? Bog će vas sve kazniti, ispadanje iz kupa je samo početak! Navijao sam da ispadnete iz od Olimpica baš zbog ovih navedenih razloga...Hvala Bogu pa ode lopta preko gola do dvorišta!FKR_ajla_TZ je napisao/la:joj ti razmisljanja pa valjda je bitnije da se mi domaci navijaci smjestimo a onda kasnije vi meni je zao sto ste ondje bili gdje ste bili ali o tom po tom kazem ti strpi se malo ali zamisli mi dodjemo na grbavicu i dodjemo na jug i stanemo tam i kazem mi nemamo gdje mi moramo ovdje...to je isto koda si rekao mi napolje da mi stojimo a vi da idete da stojite na nase mjesto pfff....sta je bilo bilo je gdje ste stojali stojali ste nadam se da tu necete sljedeci put stojati kod skole tam neg na tribini ha ja....otpravnik_vozova je napisao/la:Kako niste krivi kad ste nam uzeli tribinu, zna se gdje ste vi bili smješteni a gdje mi...! Vi ste došli i uzeli nam dio na kojem smo mi uvijek bili! Ovo za ispadanje sam se šalio...FKR_ajla_TZ je napisao/la: niko vas nije podsmijavao barem niko od fkr...nismo ni mi krivi sho vas nemaju gdje smjestiti ha ja strpite se malooo.....a ovo za ispadanje po koji put govorim sanjate samoooo...
Nek danas pobjedi bolji, uz fer i korektnu igru. Pozdrav iz Zenice. 
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da nas je sve kaznio... Gledaj malo situaciju u drzavi i gdje zivimo ?!otpravnik_vozova je napisao/la:
Nešto je smiješno u tome što nemate tribinu za goste? Tu priču nam pričate svake godine, kao vi se nadate da će se nešto popraviti...a mi na grbavici imamo najbolju gostujuću tribinu u državi tako da ti je poređenje neukusno...Znači i sledeće godine ista priča pa dokle više...? Bog će vas sve kazniti, ispadanje iz kupa je samo početak! Navijao sam da ispadnete iz od Olimpica baš zbog ovih navedenih razloga...Hvala Bogu pa ode lopta preko gola do dvorišta!
Ispadanje nije pocetak i ono sto mene najvise boli i nije me bilo, mislio sam konacno evo nas, idemo gore, kad ono opet po starom... Po ko zna koji puta, da se ljutim na sebe sto se uopste nadam, al jbga, bit ce bolje
Ako mislis da je nama drago sto nemamo stadiona onda jesi pravi otpravnik vozova i vjerovatno ti je i nivo alkohola u krvi kao kod istih...
I da dok se nama nadas da ispadnemo, provjeri, ti danas igras protiv Borca, pazi da ti se ista nadanja ne vrate
Pozz
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
pa sta cu jaa da se mene pitalo ja bi rekla hajte s nama na D tribinu ha ja...otpravnik_vozova je napisao/la:
Nešto je smiješno u tome što nemate tribinu za goste? Tu priču nam pričate svake godine, kao vi se nadate da će se nešto popraviti...a mi na grbavici imamo najbolju gostujuću tribinu u državi tako da ti je poređenje neukusno...Znači i sledeće godine ista priča pa dokle više...? Bog će vas sve kazniti, ispadanje iz kupa je samo početak! Navijao sam da ispadnete iz od Olimpica baš zbog ovih navedenih razloga...Hvala Bogu pa ode lopta preko gola do dvorišta!
"otpravnik_vozova" haj mrš u pi*ku materinu !!!otpravnik_vozova je napisao/la:Kako niste krivi kad ste nam uzeli tribinu, zna se gdje ste vi bili smješteni a gdje mi...! Vi ste došli i uzeli nam dio na kojem smo mi uvijek bili! Ovo za ispadanje sam se šalio...FKR_ajla_TZ je napisao/la: niko vas nije podsmijavao barem niko od fkr...nismo ni mi krivi sho vas nemaju gdje smjestiti ha ja strpite se malooo.....a ovo za ispadanje po koji put govorim sanjate samoooo...
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Dobro je sve dok ne sudi onaj Kaplan. Pa lika u KPD-om treba strpat!fukara87 je napisao/la:evo mugucih 11 sutra :Mujkic, Aleksic, Raca, Joguncic, Malkic, Zoletic, Gavaric, Halilovic ,Smajlovic i Bekic.
Glavni sudija je Ognjen Valjic (Banja Luka ). sa ovim sastavom se nadam pobjedi sutra...
Oproštaj Slobode protiv Čelika: Bodovi od posebne vrijednosti
Nogometaši Slobode pokušavaju potisnuti tugu zbog propuštene prilike da se plasiraju u polufinale Kupa BiH. Po tko zna koji put „bijela točka“ za njih bila je kobna. Nekoliko puta plasirali su se u finale Kupa BiH i nikada nisu stigli do cilja. Nerijetko nakon slabijeg izvođenja 11-eraca.
No, trener Denis Sadiković i prije susreta s Olimpicom govorio je da ne treba robovati velikim željama, s obzirom da je u ovom trenutku primarna borba za ostanak u Premijer ligi.
- Sada ćemo u finišu prvog dijela prvenstva igrati rasterećenije. Nadam se da učestalo igranje srijedom i subotom ili nedjeljom neće ostaviti traga na igračima. Protiv Čelika imam na raspolaganju sve igrače, s tim što je istekla kazna zbog isključenja Almiru Haliloviću, te će biti u kombinaciji za početnu postavu – najavio je kormilar Slobode Denis Sadiković.
Dvoboj s Čelikom od iznimne je važnosti. Bodovi protiv direktnog konkurenta iz donjeg dijela ljestvice vrijede dvostruko.
- Čelik nam dolazi na krilima velike pobjede protiv Zrinjskog. No, ne pamtim kada su s Tušnja otišli raspoloženi. Uz potporu navijača, jamčim borbenu igru i igru koja će nam donijeti tri boda – izjavio je prvi stup Slobodine obrane, Samir Jogunčić.
Šef Stručnog štaba Denis Sadiković najavio je izvjesne rokade u momčadi, koja će i ovu utakmicu dočekati u karanteni.
- Što mogu, Zeničani su pokazali u posljednje dvije utakmice, a pogotovo visokom pobjedom protiv Zrinjskog. Moramo biti strpljivi, graditi igru i prilike. Bodovi su nam prijeko potrebni, ali znam da se ne osvajaju riječima, nego na terenu – poručio je Denis Sadiković.
Nogometaši Slobode pokušavaju potisnuti tugu zbog propuštene prilike da se plasiraju u polufinale Kupa BiH. Po tko zna koji put „bijela točka“ za njih bila je kobna. Nekoliko puta plasirali su se u finale Kupa BiH i nikada nisu stigli do cilja. Nerijetko nakon slabijeg izvođenja 11-eraca.
No, trener Denis Sadiković i prije susreta s Olimpicom govorio je da ne treba robovati velikim željama, s obzirom da je u ovom trenutku primarna borba za ostanak u Premijer ligi.
- Sada ćemo u finišu prvog dijela prvenstva igrati rasterećenije. Nadam se da učestalo igranje srijedom i subotom ili nedjeljom neće ostaviti traga na igračima. Protiv Čelika imam na raspolaganju sve igrače, s tim što je istekla kazna zbog isključenja Almiru Haliloviću, te će biti u kombinaciji za početnu postavu – najavio je kormilar Slobode Denis Sadiković.
Dvoboj s Čelikom od iznimne je važnosti. Bodovi protiv direktnog konkurenta iz donjeg dijela ljestvice vrijede dvostruko.
- Čelik nam dolazi na krilima velike pobjede protiv Zrinjskog. No, ne pamtim kada su s Tušnja otišli raspoloženi. Uz potporu navijača, jamčim borbenu igru i igru koja će nam donijeti tri boda – izjavio je prvi stup Slobodine obrane, Samir Jogunčić.
Šef Stručnog štaba Denis Sadiković najavio je izvjesne rokade u momčadi, koja će i ovu utakmicu dočekati u karanteni.
- Što mogu, Zeničani su pokazali u posljednje dvije utakmice, a pogotovo visokom pobjedom protiv Zrinjskog. Moramo biti strpljivi, graditi igru i prilike. Bodovi su nam prijeko potrebni, ali znam da se ne osvajaju riječima, nego na terenu – poručio je Denis Sadiković.
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:

evo maksuz za @otpravnik_vozova
skoro pa gotovo a ti ako sljedece godine budes dolazi na tusanj doci ces na tribinu ali ne na ovuuu ...ova je za nas...
hehe eto nek si ajla pokazala im sliku sto sam malo prije slikao neka vide nas sjever kako napreduje pravo
samo nema nikom prici sjeveru od gostujucih navijaca
danas pobjeda
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zadnja tekma za ovu polusezonu je protiv Zvijezde,i onda pauza od 2 mjeseca
samo da danas uzmemo makar 1:0.Dosta dobro izgleda tribina,mogla bi se koristit naredne sezone,ili mozda sljedece polusezone 
Jel ima negdje live stream danasnje tekme Sloboda : Celik 
Cestitka momcima za pobjedu !
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- HeavensWonder
- Kontakt:
Salt City trebao si biti na utakmici da vidis sto sam rekao da je Celik najslicniji Slobodi... Znaci skoro isto s tim da Sloboda ima malo bolju odbranu, a Celik onoliko koliko je imao loptu u posjedu je dobro igrao na sredini. Eh sad Slobodi nedostaje puno puno da se vrati na prije 2-3 sezone kad smo konkurisali za vrh... Ovako nije lose al ne vodi nicemu, samo stojimo u mjestu. Opet izbijanja, bez puno pasova, igra samo preko desne strane itd... Od kako je Denis trener ima napretka ali ima i puno posla... Nasi bodovi, idemo dalje 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- Interista di cuore
- Kontakt:
super utakmica,ocekivo sam mozda malo vise od Celika,al nasi su stvarno super odigrali pogotovo Smajlovic,Gavaric i Halilovic...da je sad bod u Gradačcu izvuc i bilo bi super.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Čestitke i sretno u nastavku sezone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.