FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 12 nov 2010, 23:40

pa ne bi bila losa stvar.da navijaci zelje organizuju nesto kao clanske karte navjacke skupine manjaci koja bi se placala 5km ili 10 godisnje.prikljuciti sto vise navijaca sirom bih,a da sve pare koje se sakupe idu kao donacija klubu.
mozete samo zamisliti 20 000 clanova svako po 5 km,to je 100 000 km.ono potrosices 5 km svakodnevno na neke gluposti.a ako sta ostane ili se sakupi vise ,mozemo dati sadake sirotinji u glavnom gradu.cujem da je sve vise takvih slucajeva.hahaha
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 12 nov 2010, 23:42

amerosm je napisao/la:Prvo skoci pa reci hop. Imam opet osjecaj desava se isto kao pred utakmicu u Sirokom Brijegu. Opet vlada euforija, opet se ocekuju tri boda iz BL, pa u slucaju negativnog rezultata ce se naci opet neki koji ce igracima i Osimu hebavati sve po spisku itd itd. Pa nismo uspjeli pobjediti neke utakmice gdje smo imali bolje prilike od protivnika, a sutra Vas vecina ockeuje da nadigramo Borac.
Sutra je pred nama jedno veoma tesko gostovanje, i treba pokusati igrati na remi jer na i on puno znaci, ali i poraz ne bi bio tragican s obzirom na raspored na proljece, a isto tako smo i prosle godine stigli zaostatak od osam bodova. Ovo pisem iz razloga sto ce u slucaju negativnog rezultata doci navijaci ostalih klubova posebno FK Hrenovke koji ce provocirati i nemojte nasjedati na njihove provokacije.
brate....u potpunosti se slažem!
ali ovakvi se postovi kasnije najviše citiraju...i neki glume veće Željovce tako što dižu euforiju...! pozdrav
TM87

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 nov 2010, 23:44

20 hiljada članova. :lol:

Uz dužno poštovanje, ali u situaciji kada mi u sezoni u kojoj branimo titulu nismo u stanju imati prosjek iznad bijednih 5-6 hiljada, pričati o 20 hiljada članova je utopistički. Pa mi milju sezonskih ne prodamo, a ne da imamo 20 puta više članova Kluba.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 nov 2010, 23:47

elSaik je napisao/la:20 hiljada članova. :lol:

Uz dužno poštovanje, ali u situaciji kada mi u sezoni u kojoj branimo titulu nismo u stanju imati prosjek iznad bijednih 5-6 hiljada, pričati o 20 hiljada članova je utopistički. Pa mi milju sezonskih ne prodamo, a ne da imamo 20 puta više članova Kluba.
ne mislim brate,na godisnje karte,nego na clanske od navijacke skupine,ili tako nesto .navijac ili simptaizer kluba jesi ,i bez da ides redovno na utakmice.govorim o raji sirom bih i u sarajevu,koji bi na taj nacin sigurno pomogli voljenom klubu,a da mozda nisu u mogucnosti dolaziti redovno.evo jarane konkretno ja,dobio sam godisnu zelje,ali radim u pozoristu tako da nisam u mogucnosti stalno ici na utakmice i na kraju sam je poklonio.
a ovako bi to bila neka akcija ,kojom bi se mozda moglo pomoci finansiski klubu,a iskreno 5 kma vala i nije neka lova,a klubu bi znacilo .
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 13 nov 2010, 00:01

za takve ideje treba normalan marketing team, sa direktorom marketinga koji takve stvari radi citav zivot za razliku od sadasnjeg direktora...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 nov 2010, 00:11

elSaik je napisao/la:20 hiljada članova. :lol:

U pravu si, ali može i mora bolje! Marketing nam je tako loš da je to prosto za nepovjerovati!? Željo ima simpatizera širom zemaljske kugle, koji ne bi ni osjetili da daju neku siću a za klub bi to vjeruj mi bila kapitalna sredstva!

@Amerosm

Šta treba da pričamo kako ćemo popušiti sutra, e to od mene nećeš dočekati...Ja vjerujem u momke i znam da možemo do pobjede, a i ako slučajno izgubimo a ostavimo srce na terenu, također od mene nećeš čuti ni jednu lošu riječ protiv ekipe! Bio sam i u Travniku,Tuzli, Širokom gdje smo poraženi pa nađi gdje sam ja to nešto loše rekao!

SUTRA ĆEMO IH AKO BOG DA RAZVALITI U SRED BANJA LUKE A TO ĆE AKO BOG DA VIDJETI I CIJELA BIH! POZIVAM PLAVU ARMIJU DA SUTRA PODEREMO GLASNICE I DA 90' NOSIMO MOMKE DO ŠAMPIONSKE POBJEDE!

SRETNO
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 nov 2010, 00:38

http://forum.banjaluka.com/viewtopic.ph ... 9&start=80

Dobili smo temu "anamo kod njih" (izvinjavam se ako je neko postavljao, nisam primjetio), i kako je počelo postaće popularnija od teme njihovog malog kluba. :mrgreen:

Postavljam samo iz razloga da vidite koji je Šlager ušljo i licemjer (nije da niste znali, a?), fol otišao odavde zbog provokacija na njihovoj temi, zajebancija (a bilo je i dobrih ;)), glumio ugroženost nekakvu,kukao,plakao,brisao, a sad se ponaša ko obični balavac.
Šlageru, fireru, piĆko! :D
Banjaluku i lešinare sve, "ljutu krajinu", nabijem na .... :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 nov 2010, 00:49

Manijacima sutra puno srece da put prodje bez problema i da izgubite naravno :mrgreen:
J*be vas vrjeme utakmice,los termin tako da ne ocekujem neki preveliki broj,sve iznad 200 grmi :D
Nek bolji pobjedi ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2010, 00:52

@ otpravnik vozova

ja koliko znam tebe nisam nigdje spomenuo u svom postu. Ukoliko jesam ja se izvinjavam. Ne daj Boze u slucaju negativnog rezultata, neces ti nego vecina ostalih pisati kako nista ne valja, kako bi oni bolje poslozili ekipu itd. i glumiti vece strucnjake od Amara Osima.

naravno da se sutra ne treba predavati i treba otici odigrati muski i hrabro, ali isto tako treba imati na umu da to sutra nije Branitelj ( uz sav respekt prema toj ekipi), nego Borac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 nov 2010, 01:24

amerosm je napisao/la:@ otpravnik vozova

ja koliko znam tebe nisam nigdje spomenuo u svom postu. Ukoliko jesam ja se izvinjavam. Ne daj Boze u slucaju negativnog rezultata, neces ti nego vecina ostalih pisati kako nista ne valja, kako bi oni bolje poslozili ekipu itd. i glumiti vece strucnjake od Amara Osima.

naravno da se sutra ne treba predavati i treba otici odigrati muski i hrabro, ali isto tako treba imati na umu da to sutra nije Branitelj ( uz sav respekt prema toj ekipi), nego Borac.
Ništa zaboravi, mislio sam da se odnosi na mene jer sam zadnji pisao kako dobijamo...Slažem se da nije branitelj nego borac, ali da se razumijemo: borac je, nije barca! Za ove što počinju pljuvati hvala Bogu oni već duže vrijeme ne mogu da dođu do izražaja jer im nedamo naravno! Pozdrav i sretno nam danas!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2010, 01:27

Samo ponosno i hrabro !!!
Za zivot cijeli!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 nov 2010, 01:29

Komsije s kim igrate zadnje kolo ?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2010, 01:31

HZ_ilidzaa je napisao/la:Komsije s kim igrate zadnje kolo ?
rudar na grbavici
Za zivot cijeli!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 nov 2010, 01:39

tanzla je napisao/la:http://forum.banjaluka.com/viewtopic.ph ... 9&start=80

Dobili smo temu "anamo kod njih" (izvinjavam se ako je neko postavljao, nisam primjetio), i kako je počelo postaće popularnija od teme njihovog malog kluba. :mrgreen:

Postavljam samo iz razloga da vidite koji je Šlager ušljo i licemjer (nije da niste znali, a?), fol otišao odavde zbog provokacija na njihovoj temi, zajebancija (a bilo je i dobrih ;)), glumio ugroženost nekakvu,kukao,plakao,brisao, a sad se ponaša ko obični balavac.
I mene je nervirao dok je bio ovdje,prvi sam trazio da ga se izbaci zbog avatara,ali juce je neko postavio link ovdje za taj forum i procitao sam dosta postova na temi borac i on se jedini buni protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i galami na one ostale zbog toga,jedino sto ne moze Zelju smisliti,vjerovatno mu je neki igrac Zelje zguzio trebu :D :D

Inace,na terenu sam blizu Banjaluke ovih dana,sef nadgleda neke lokacije za moguce hidrocentrale i mogao bih sutra ladno na utakmicu otici samo da mi je znati gdje? Tamo iza gola sa TM me nece pustiti,a ne bih se bas mijesao sa njihovom publikom jer se ne bih mogao kontrolisati ako Zeljo da go :D :cry: :D :cry: l....Javicu sutra sta sam napravio,ima jedna solucija da se pridruzim na jednoj pumpi nekim momcima koji stizu iz Vogosce...

PS Rijetko idem na utakmicu ali sutra mi se bas nesto trazi guzici cepa i vuce me da odem :D
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 13 nov 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 nov 2010, 01:44

Neprilagodjen je napisao/la:
tanzla je napisao/la:http://forum.banjaluka.com/viewtopic.ph ... 9&start=80

I mene je nervirao dok je bio ovdje,prvi sam trazio da ga se izbaci zbog avatara,ali juce je neko postavio link ovdje za taj forum i procitao sam dosta postova na temi borac i on se jedini buni protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i galami na one ostale zbog toga,jedino sto ne moze Zelju smisliti,vjerovatno mu je neki igrac Zelje zguzio trebu :D :D
Nadam se samo da je dobro otres'o. :mrgreen:
Neprilagodjen je napisao/la:Inace,na terenu sam blizu Banjaluke ovih dana,sef nadgleda neke lokacije za moguce hidrocentrale i mogao bih sutra ladno na utakmicu otici samo da mi je znati gdje? Tamo iza gola sa TM me nece pustiti,a ne bih se bas mijesao sa njihovom publikom jer se ne bih mogao kontrolisati ako Zeljo da gol....Javicu sutra sta sam napravio,ima jedna solucija da se pridruzim na jednoj pumpi nekim momcima koji stizu iz Vogosce...

Ma samo nemoj skakat puno kad im ga Višća aBd zabije, da te ne bi opazio onaj fašista redbluearmy 1987, donji si onda. :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 nov 2010, 01:48

Ma samo nemoj skakat puno kad im ga Višća aBd zabije, da te ne bi opazio onaj fašista redbluearmy 1987, donji si onda.
Da,onaj idiot je stvarno najgori,eno ga tamo ponovo priziva onaj trans "noz....."....Zbog takvih kao on mi se najvise i ide i zbog toga bih vise volio da sutra Zeljo pobjedi nego ikad,iako nisam navijac Zelje vec jednog nizerazrednog kluba,ali krv nije voda :D :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 nov 2010, 01:50

Neprilagodjen je napisao/la:
Ma samo nemoj skakat puno kad im ga Višća aBd zabije, da te ne bi opazio onaj fašista redbluearmy 1987, donji si onda.
Da,onaj idiot je stvarno najgori,eno ga tamo ponovo priziva onaj trans "noz....."....Zbog takvih kao on mi se najvise i ide i zbog toga bih vise volio da sutra Zeljo pobjedi nego ikad,iako nisam navijac Zelje vec jednog nizerazrednog kluba,ali krv nije voda :D :D
Tako znači, za Sarajevo navijaš. :)

A rba je jbg stariji čovjek, odmjeren u izjavama, kulturan, karakteran.. Fa-fa fašistaaa! :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 nov 2010, 02:25

[youtube][/youtube]

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 13 nov 2010, 05:45

Jay DeMerit bi nam bio dobro pojacanje u ovom roku, trenutno je bez kluba al zeli se vratit u SAD..vjerovatno nije ni skup, igrao je odlicno u svjetskom prventstvo, Rooney nije imao sanse :D

slika

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 13 nov 2010, 09:38

Imal' kakav link za utakmicu.Na poslu sam tako da.....
Sretno nam.Nek se bore i ginu, jer poraz nije najgore što se u jednoj utakmici desiti može.
Svim manijacima u BL želim svu sreću i jako grlo.
SVI MANIJACI NEK DIGNUN RUKE, NEK SE SA JUGA ČUJE PLAVOG MANIJAKA GLAS.......
....Jer mi smo Željini, Željo je naš.

Peace.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []