Nisam razumio šta je želio da napiše!? Ulazak u PLBiH naravno zahtijeva određena pojačanja.Mokroguz je napisao/la:Ovi koji te provociraju nisu nasi, pogledaj sta su prije pisali.spiska je napisao/la:Sto vam iznosim istinu boli pa fakat ne razumijem ovdje pojedince nema pa dzaba igrate ucete u PL kao i velez prosle godine kupio pola prvenstva sad ce ispast.
Licno mi je zao sto to bar djelimicno kvari ambicije Zvijezde ili drugih klubova, zato vec par godina govorim treba vise od jednog kluba ulaziti svake godine, nebi bilo toliko tenzija vise.
I to je tacno, treba, ako na zimu budemo u top 3(sto izgleda vrlo vjerovatno), da dovedemo 5 pojacanja na odredjenim pozicijama, da se uigraju na vrijeme. Zasad je okej.
U ostalim vijestima:
Juniori remizirali sa Sarajevom 0-0
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vama sretno u pl jer ove godine i igrački i sudijski ste najjači Zvijezda nema ambicije za pl prvo nema budžet taj ne ide se u pl sa 400 000 km budžeta neki ispadaju iz prve lige sa 540 000 km. Al nije vam trebala blamaža ona u Gradaccu mogli ste neriješeno izvuc i bez sudija.
Sagnite nam se prodane duše, Olimpick ponovo jaše!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A jesi li zaborao kako je onaj isti sudija iz Cazina napravio onu lakrdiju prije nepune dvije godine na utakmici u Bugojnu između Iskre i Olimpika?spiska je napisao/la:Vama sretno u pl jer ove godine i igrački i sudijski ste najjači Zvijezda nema ambicije za pl prvo nema budžet taj ne ide se u pl sa 400 000 km budžeta neki ispadaju iz prve lige sa 540 000 km. Al nije vam trebala blamaža ona u Gradaccu mogli ste neriješeno izvuc i bez sudija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hvala drug, zna se čije je to maslo, ljudi poput Mancinija i slični se ugrađuju u klub i blate ga po naručenim direktivama, ali, neće dugospiska je napisao/la:Vama sretno u pl jer ove godine i igrački i sudijski ste najjači Zvijezda nema ambicije za pl prvo nema budžet taj ne ide se u pl sa 400 000 km budžeta neki ispadaju iz prve lige sa 540 000 km. Al nije vam trebala blamaža ona u Gradaccu mogli ste neriješeno izvuc i bez sudija.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- najrodjeniji
- Kontakt:
Tako je drug, čak kopira i naše potpise i bruka nas prave navijače kako na forumu tako i na tribini. Čak je i bacio naše transaprente od 2015.teOsim13 je napisao/la:Hvala drug, zna se čije je to maslo, ljudi poput Mancinija i slični se ugrađuju u klub i blate ga po naručenim direktivama, ali, neće dugospiska je napisao/la:Vama sretno u pl jer ove godine i igrački i sudijski ste najjači Zvijezda nema ambicije za pl prvo nema budžet taj ne ide se u pl sa 400 000 km budžeta neki ispadaju iz prve lige sa 540 000 km. Al nije vam trebala blamaža ona u Gradaccu mogli ste neriješeno izvuc i bez sudija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Ovakvi trolovi kao što si ti, kao ovaj osim13, kao onaj rokofofo i slični ne bi mogli dugo pisati prije nekada dok je aleksandar veliki moderator uređivao ovaj pdf. Kada se on povukao vi trolovi se pojavili. Kao ti sa tri nicka klonirani, lažni komunista.najrodjeniji je napisao/la:Tako je drug, čak kopira i naše potpise i bruka nas prave navijače kako na forumu tako i na tribini. Čak je i bacio naše transaprente od 2015.teOsim13 je napisao/la:Hvala drug, zna se čije je to maslo, ljudi poput Mancinija i slični se ugrađuju u klub i blate ga po naručenim direktivama, ali, neće dugospiska je napisao/la:Vama sretno u pl jer ove godine i igrački i sudijski ste najjači Zvijezda nema ambicije za pl prvo nema budžet taj ne ide se u pl sa 400 000 km budžeta neki ispadaju iz prve lige sa 540 000 km. Al nije vam trebala blamaža ona u Gradaccu mogli ste neriješeno izvuc i bez sudija.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Kako ja lažni komunista, pomješao si me s nekim. Svaku džumu na našem stadionu "Otoka" dočekam. Sram te bilo zbog klevetanja
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
A sta bi s tobom bilo mancini/bluesever da ima ikakve pravde, pa godinu dana si dupli profil imao i trolao po nasoj temi
TŽV!
Ti nisi Sarajevo vidio osim na internetu i razglednici klonirani trolu.najrodjeniji je napisao/la:Kako ja lažni komunista, pomješao si me s nekim. Svaku džumu na našem stadionu "Otoka" dočekam. Sram te bilo zbog klevetanja
- najrodjeniji
- Kontakt:
Nisam ja mokroguz, selam, nek te Allah uputi na pravi put radi tih klevetaMancini je napisao/la:Ti nisi Sarajevo vidio osim na internetu i razglednici klonirani trolu.najrodjeniji je napisao/la:Kako ja lažni komunista, pomješao si me s nekim. Svaku džumu na našem stadionu "Otoka" dočekam. Sram te bilo zbog klevetanja
atomac123 je napisao/la:A sta bi s tobom bilo mancini/bluesever da ima ikakve pravde, pa godinu dana si dupli profil imao i trolao po nasoj temi

Molim sve iskrene navijače da se ne obaziru na provokacije @Mancinija, uskoro i njemu slijedi kraj.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Svi se sjećamo kad si zaboravio zamjeniti profile pa odgovarao sa Mancinija u ime blue severa defektašu. Prekini da brukaš sveto ime OlimpicK svojim ispadimaMancini je napisao/la:atomac123 je napisao/la:A sta bi s tobom bilo mancini/bluesever da ima ikakve pravde, pa godinu dana si dupli profil imao i trolao po nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
Još nije skontao da je blue sever iz Tešnja.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva inteligencija!
![]()
![]()
Ne pravi se lud lažni jole musa. Tamo ti se nagovore tvoji jarani svašta pa se prebaciš da ovdje dosađuješ. Lažna komunjara!najrodjeniji je napisao/la:Nisam ja mokroguz, selam, nek te Allah uputi na pravi put radi tih klevetaMancini je napisao/la:Ti nisi Sarajevo vidio osim na internetu i razglednici klonirani trolu.najrodjeniji je napisao/la:Kako ja lažni komunista, pomješao si me s nekim. Svaku džumu na našem stadionu "Otoka" dočekam. Sram te bilo zbog klevetanja

Trolu otiđi nekada na utakmicu na Grbavicu. Imaš večeras priliku. Pusti trolanje, izađi iz kuće.Rokoko87 je napisao/la:Molim sve iskrene navijače da se ne obaziru na provokacije @Mancinija, uskoro i njemu slijedi kraj.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Zamolit ću te kao civilizovan čovjek da prekineš da sramotiš naš klub. Ako mi imaš nešto reći dođi na utkamicu i podrži klub a ne što nas sramotiš na svakom koraku, lažni ati crate pokenjam te brate
Moj dom je Otoka.Mancini je napisao/la:Trolu otiđi nekada na utakmicu na Grbavicu. Imaš večeras priliku. Pusti trolanje, izađi iz kuće.Rokoko87 je napisao/la:Molim sve iskrene navijače da se ne obaziru na provokacije @Mancinija, uskoro i njemu slijedi kraj.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne laži trolu. Vjerovatno nisi nikada na Otoci bio, a pitanje je da li si ikada na Grbavici bio. A predstavljaš se lažove kao navijač Želje.Rokoko87 je napisao/la:Moj dom je Otoka.Mancini je napisao/la:Trolu otiđi nekada na utakmicu na Grbavicu. Imaš večeras priliku. Pusti trolanje, izađi iz kuće.Rokoko87 je napisao/la:Molim sve iskrene navijače da se ne obaziru na provokacije @Mancinija, uskoro i njemu slijedi kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.