FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam sta je s platama, meni je sve leglo...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ThrillerHz
- Kontakt:
Navodno i sutra igraci bojkotuju, presudna tekma za Husrefa. Ocekujte dvicu na borcu.
1946~
Ovo treba biti upuceno svim clanovima uprave i njihovim pudlicama na forumu.Stroj1946 je napisao/la:Zato sto glupane glupi FK Sarajevo nije na nivou neke selendre, pa da se raja lozi na instant uspjeh i nije im zenit u njihovoj mjesnoj zajednici ako pobjede kao nas i slave 3 dana. To sto tvoj malehni mozak ne moze da sazvace velicinu FK Sarajeva, je tvoj licni problem zasto raja ne dolazi utakimce. Zato sto su navijaci Sarajeva tersovi, specificna publika, jedinstvena u BiH i regionu, imaju odgledanih utakmica na Istoku kao i na Zapadu, vise nego svi seniori skupa sad sto ih imaju u nogama. Znaju prepoznat kvalitet, prevaru, podvalu, suplju. Nece da im se mulja dodatno, muka im je sto je drzava u khurcu.
FK Sarajevo je klub iz glavnog grada, velike historije, velikih rezultata, igraca, utakmica, koje po svim prilikama i nisi mogo gledati, sto se vidi, gdje se odrzavala olimpijada, gdje ljudi imaju PUNO VECA OCEKIVANJA kako od kluba, tako i od grada, igraca koji nose dres, i ljudi koje rade u klubu. Nece raja vise da gleda polu-amatere, na propalom stadionu koji lici na Cernobilski, kako nas jedna Mladost ili seoski klub iz Siminog Hana podere ko pickice. Dosta je raji GOSK-a, Triglava, Krupa, Drinjevaca, kako nas na sred Koseva poderu ili nas osramote. Pun je khurac raji svakih 4,5 godina titula, neuspjeha u Evropi, brukanja rezultatima po 7-1, 8-0, da nas izbacuju nakve Zarije, Kukesi, Zete itd. !!!! Imati (glumiti) milionera vlasnika, a ne uloziti marke. EH ZATO IMA 2000 ljudi na utakmicama, a na proslavu dodje 15.000 do 25.000 ili u evropi, jer su raja zeljna uspjeha i napretka!!!! Hoce vise, jer ovaj klub mora vise, jer ima potencijal u svim segmentima, al nema napretka. Al jbga tesko je to razumiti nekom ko je od juce navijac kluba, pogotovo ako ima neke korsiti od istog!!!!
A to za balijendere, a pogotovo pitarske khurceve, se mozes sageti i dobro se khurca pitarskog napusiti!!!!
Ocekujem par novih nickova da se pojave jer situacija nije bajna pa da pomognu
Mi smo najveci neprijatelji kluba. Samo laprdajte i dalje. Dozvolili ste da vam strani elementi, napune vase glavice. Aferim vam bilo. J.bala vas mahala a vi mahalu.

-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Otkud ovoliki broj ljudi koji sve znaju iz kluba neka kazu ko im to odaje,Potura se poturala pa nogirana ,Sabro J*** i tebe i te smekere sto si zaposlila.
Kada nam krene, uvijek se nasjedne na price, koje se poturaju namjerno. Pitari uvijek nasjednu i sami razj.bu atmosferu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo Balijanderi jeste uvredljivo , al ovo boldirado je vrhunac cinizma . Ma je li to mrzis grad Sarajevo u kojem si rodjen ? Nek mi oproste navijaci FKS(posebno ih cijenim iz tzv "unutrasnjosti"- moj rahmetli otac je iz Tesnja), ali ovo je bas uvredljivo. Ja sam ponosan i volim PITARLUK Kakva bolan prica o broju navijaca vise ili ides ili ne ides . Bio sam na utakmicama prije agresije bilo nas 200 i na 100-ne sa 20+ hiljada.Kamuflazn je napisao/la:[
Kae sto ne ulozzi nam, a prosjek 1700 ljudi nakon DUPLE krune. Hahahaha. Balijanderi i pitarski kurcevi.
Mladicu oprosti , ali za ovo se trebas izvniti forumu . Ti si mozda mocan i jak , ali ovo je nesto najruznije sto procitah . Bilo je bljuvotina , ali licnih .
Nema snage i uslova da nas povuce , kao sto je to Bosna radila u kosarci i rukometu . Mozes Ti i misliti ovako , ali nije lijepo napisati . Mozda Ti vise volis FKS , ali ja ga volim duze . Halali , ali ovo nije lijepo.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 24 sep 2019, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako Vam nije jasno da kompletan prizvod ne privlaci potrosace . Evo i ovaj forum ne da privlaci (a mogao bi), nego odbija simpatizere. Onda kazete , neka je nas 2.000 pravih . Pa drzite se toga , aBd doci ce i bolje vrijeme . Mocan smo klub za PL , samo nam treba posloziti kockice. Nazalost ocito nije dovoljno da nemamo dugova,da imamo Kamp-Akademiju . Da imamo Lazica,Serbecica ,Kovacevica i nazalost povrijedjene Pidru,Stanojevica,Oremusa ,Tatara i do skora Rahmanovica. Nemojte se vrijedjati i svadjati , bit ce Vas vise . Ok navijacke pameti nikad dosta . Gdje nestade Pitarska duhovitost .Samo me @Pitar6785 moze oraspoloziti i @Sekac kad kaze da ce mi on zdravlje cuvati , a pije kahvu okruzen sa 15 manijaka i vise secera ima nego Crvenka .Osttribine je napisao/la: Ma kakvi smo kao navijaci nista ne zasluzujemo, eto vidjecete sutra posjete, oko milja i po na Kosevu kao da gledam. A ovaj sto za Oremusa pise, da bar istinu pise pa hajde, istina je da covjek ide po Splitu izmedju ostalog na kontrole, ali sam cuo provjeren info ako vec hocete da je i u BG radio sa nekim trenerom oko oporavka i da je navodno u ponedeljak na raspolaganju cak. A sve i da provodi svo vrijeme u Splitu kao povrijedjen igrac ne kontam kakvo nepostivanje kluba, svakako niko od njih nije tu sto nas voli nego sto smo im dali najpovoljnije uslove u datom momentu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mojne brate da me Ti savjetujes , pomozi sebisekac je napisao/la: Imaš ti nas hajde ne pridaji puno značaja ničemu ma zdravlje na prvo mjesto
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako dozvolite jos samo ovo:
- Realno trebali smo izgubiti u Listici , ali i dobiti Celika . To bi bio bod vise .
- Protiv fkz , sudija je kod prvog njihovog gola zagradio igraca(kao zid , mozda i namjerno) , kod drugog trebao dati crveni karton i svirati faul .
- U Tuzli dva penala cisti kao suza , sto im ne dade zute za simuliranje ?
Mi da bi osvajali Titule trebamo biti nedodirljivi , za 10 bodova bolji , da i bi na kraju imali bod prednosti . Ne znamo , a prije svega necemo prljavo . Zato evo trpi i klub , igraci i Musemic . PITARLUK .
- Realno trebali smo izgubiti u Listici , ali i dobiti Celika . To bi bio bod vise .
- Protiv fkz , sudija je kod prvog njihovog gola zagradio igraca(kao zid , mozda i namjerno) , kod drugog trebao dati crveni karton i svirati faul .
- U Tuzli dva penala cisti kao suza , sto im ne dade zute za simuliranje ?
Mi da bi osvajali Titule trebamo biti nedodirljivi , za 10 bodova bolji , da i bi na kraju imali bod prednosti . Ne znamo , a prije svega necemo prljavo . Zato evo trpi i klub , igraci i Musemic . PITARLUK .
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebem li vas usta ta pogana.
Ugasi temu, ne treba većih dušmana od ovih pametnjakovića. Gledaj informacija, mora da ovdje pišu Hadžija, Sabrina, Bukovica i Bilić, sve biser do bisera. Kako vas više ne smori svaki put sunce vam poljubim. Idite prčite šta svega vam, jedno te isto svaki put.
@AngelDiMaria
Mrsko mi se tući, pustiću te ovaj put.
Ugasi temu, ne treba većih dušmana od ovih pametnjakovića. Gledaj informacija, mora da ovdje pišu Hadžija, Sabrina, Bukovica i Bilić, sve biser do bisera. Kako vas više ne smori svaki put sunce vam poljubim. Idite prčite šta svega vam, jedno te isto svaki put.
@AngelDiMaria
Mrsko mi se tući, pustiću te ovaj put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Neko opasno sabotira u klubu.Ocigledno ima velike interese da se klub dovede u losu situaciju. Ko god da je sjetim mu se mame.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
fera je napisao/la:Pa nije prvi put da ova uprava radi nekom iza leđaInijesta je napisao/la:Izgleda da he taj jucerasnji sastanak samo dodatne probleme donio umjesto da ih rijesi
Navodno napravljen je sastanak prije tog zvanicnog Hadzica i igraca, kojem nisu prisustvovali Velkoski i Husref, Krste se naljutio i vratio im kapitensku jer su mu navodno iza ledja sastancili
Ovo ako su istine onda je nama u klubu odron, ok otjerat nekog ja sam prvi da ide Husref al radit mu iza ledja ... nadam se da ce izaci druga strana price i da ovo nije istina
Evo ako ce odlazak husrefa i velkoskog nesto bolje donijeti ja sam prvi za to al trebao bi neko od ovih u odijelima isto odgovarati vidjece se prije ili kasnije koliko su oni gresaka imali jer kad ode husref oni su na redu da im se trazi dlaka u jajetu ne moze trener uvijek biti izgovor.
Nije mi bilo previse drago kad je husref produzio ugovor znao sam da ce ovako nesto biti na kraju.
PS @zip ti ces sigurno ovo pogresno skontati zato nemoj ni citati ni komentarisati. Hvala lijepo
Buraz, ja navijam za FKSarajevo, ne za trenera ili igraca. To sto ja imam neko drugacije misljnje, to je moja stvar.
Svako ko radi protiv kluba od mene nece imati podrsku, pa makar mi babo bio.
Isto tako, necu podrzati krivca za lose rezučtate, a to je tremer.
Kada se vise prestane poistovjecivati FKS i Husref Musemic, onda ce biti zdrava rasprava.
Ovde ako kazes da si protiv Husrefa onda si za Upravu, i obrnuto.
Ja samo znam da je ova uprava sve obezbjedila igracima i treneru.
Uprava koja pravi sjednice prije sjednice i radi iza leđa igracima i treneru je zlo. Mamu im yebem lesinarsku.
Nogu su dobili Ibrakovic i Selimovic zbog lopovluka, dobice i lezbaca sa pijunima.
Nogu su dobili Ibrakovic i Selimovic zbog lopovluka, dobice i lezbaca sa pijunima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- robertkosar
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Klosar ti je onaj stote napravioLecler je napisao/la:Jel ti drago klošaru?robertkosar je napisao/la:Talasa se talasa![]()
![]()
![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Samozdravlje je napisao/la:Ovo Balijanderi jeste uvredljivo , al ovo boldirado je vrhunac cinizma . Ma je li to mrzis grad Sarajevo u kojem si rodjen ? Nek mi oproste navijaci FKS(posebno ih cijenim iz tzv "unutrasnjosti"- moj rahmetli otac je iz Tesnja), ali ovo je bas uvredljivo. Ja sam ponosan i volim PITARLUK Kakva bolan prica o broju navijaca vise ili ides ili ne ides . Bio sam na utakmicama prije agresije bilo nas 200 i na 100-ne sa 20+ hiljada.Kamuflazn je napisao/la:[
Kae sto ne ulozzi nam, a prosjek 1700 ljudi nakon DUPLE krune. Hahahaha. Balijanderi i pitarski kurcevi.
Mladicu oprosti , ali za ovo se trebas izvniti forumu . Ti si mozda mocan i jak , ali ovo je nesto najruznije sto procitah . Bilo je bljuvotina , ali licnih .
Nema snage i uslova da nas povuce , kao sto je to Bosna radila u kosarci i rukometu . Mozes Ti i misliti ovako , ali nije lijepo napisati . Mozda Ti vise volis FKS , ali ja ga volim duze . Halali , ali ovo nije lijepo.
Mrxim pitarski mentalitet koji voli da se pati, da izmislja, da bi mogao srati. Poturaju se razne price, pa sjeti se nedavno kad je onaj strumf ovdje pisso kako su se pitarski glavici lozili i hajcali. Pitar bi bolan da Nam ulozi 100 miliona naso neke mahane, da osvoji LP, da osvoji svjeysko prvenstvo za klubove, naso bi da sere i da ponizava na 2 izgubljene tekme. Pitar je **** od covjeka **** me otac kad me odvede ikad na utakmicu. Mi smo karine, pojma nemamo, necemo da smo raahat, samo bi tjerali uprave, trenere, igrace. Pitar uziva da svako 3 mjeseca smjeni trenera i otjera 4 igraca. Ali zasto uziva? Jer izmisli pricu da se peru pare na taj nacin. Evo sad nam ne valja ni hadzija, jucer hustef, sutra ce ahmetovic, ne valja nam Krste, ne valja nama niko, ne valja nam Tan, Nam. Jer smo **** ljudska!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: boki86, fks74, johntravolta123, nedimmmm1337, riki46, seha77 i 59 gostiju.