A sto robjjevi prethpdnici nisu uradili isto?DrFilgud je napisao/la:Da, da podnese ostavku šatro kao moralni cin, a da je ovi u savezu šatro ne prihvate.hurem je napisao/la:Znaci Robi i ljudi iz Saveza se dogovorili da ovaj dadne ostavku pa kasnije povuče...svaka cast @Filgude
Prosinecki ostade "cista obraza ", a kupljeni mu nastavak kvalifikacija i baraz.
Vi imate argumente da ga branite, koje ne bi imali da je ostao svojevoljno (mada sam siguran da biste vi vec nasli neke razloge, kao sto cete ih naci nakon predstojecih poraza).
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
=\_1921_/=
- JohnCleese
- Kontakt:
Naravno da bi imao argumente da ga branim pored ovakvog neodgvornog ponasanja nasih renomiranih fudbalera i u svakoj drugoj situaciji.
Najmanji problem nase reprezentacije je selektor. Pri tome u obzir uzimam i strucnu i ljudsku stranu.
Robert vam je izbio sve kontra-argumente podnosenjem ostavke. Vecinom izmisljene kontra-argumente, ali poslije svega i to je nebitno.
Konacno sva odgovornost prelazi na stvarne aktere koji ce pokazati svoje karaktere. Ako im nastupanje za reprezentaciju samo po sebi nije dovoljno motivirajuce, cjelokupno stanje koje se stvorilo moralo bi biti.
Najmanji problem nase reprezentacije je selektor. Pri tome u obzir uzimam i strucnu i ljudsku stranu.
Robert vam je izbio sve kontra-argumente podnosenjem ostavke. Vecinom izmisljene kontra-argumente, ali poslije svega i to je nebitno.
Konacno sva odgovornost prelazi na stvarne aktere koji ce pokazati svoje karaktere. Ako im nastupanje za reprezentaciju samo po sebi nije dovoljno motivirajuce, cjelokupno stanje koje se stvorilo moralo bi biti.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
A to ga kao opravdava?invincible1921 je napisao/la:[
A sto robjjevi prethpdnici nisu uradili isto?
Pa i nasa javnost, koliko god inertna bila, naucila je da ne treba trpiti nesposobnjakovice.
Osim toga, ovo su najgore kvalifikacije u istoriji.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la:Da, da podnese ostavku šatro kao moralni cin, a da je ovi u savezu šatro ne prihvate.hurem je napisao/la:Znaci Robi i ljudi iz Saveza se dogovorili da ovaj dadne ostavku pa kasnije povuče...svaka cast @Filgude
Prosinecki ostade "cista obraza ", a kupljeni mu nastavak kvalifikacija i baraz.
Vi imate argumente da ga branite, koje ne bi imali da je ostao svojevoljno (mada sam siguran da biste vi vec nasli neke razloge, kao sto cete ih naci nakon predstojecih poraza).

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Prosinečki o Begoviću: Ako bude branio u Qarabagu onda će dobiti poziv u reprezentaciju
Jos jedna u nizu lazi zutog alkoholicara.
-
- Kontakt:
Može li se u međuvremenu organizovati prijateljska sa San Marinom da ovaj kvazi trener i neznalica upise jednu pobjedu, a da amateri Sehic, Civic, Saric i Visca bar u jednoj utakmici lice na kvalitetne igrače?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- invincible1921
- Kontakt:

Ne pravda ga , al rusi tvoju teoriju zavjereDrFilgud je napisao/la:A to ga kao opravdava?invincible1921 je napisao/la:[
A sto robjjevi prethpdnici nisu uradili isto?
Pa i nasa javnost, koliko god inertna bila, naucila je da ne treba trpiti nesposobnjakovice.
Osim toga, ovo su najgore kvalifikacije u istoriji.
Jesu najgore ako pratis rep od 2010
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 24 sep 2019, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Kakvi su to dječiji argumenti? Čuj, nije se niko žalio.samoposmatram je napisao/la:Nisam do sada vidio ni jedan slucaj, gdje se i jedan strani klub zalio na kondiciju igraca koji je dosao iz domace lige. Mozes li dati primjer?JonSnow je napisao/la: U jednom postu prozivaš Prosinečkog što ne zove igrače iz BiHPL, a u ovom postu postavljaš ovaj video.![]()
Igrači iz BiHPL zaostaju fizički za svojim kolegama u drugim europskim ligama, što se vidi svake godine kad bilo koji od naših smiješnih klubova izađe u Europu. Da se razumijemo, na osnovu tog kriterija zamjerim Robiju što je zove Zukanovića i Sarića iz podjednako smiješnog azijskog kluba.
Igraci sva cetiri europska predstavnika imaju elitne rezultate na yo yo intermittent testovima.
Kad smo vec ovdje svi najpametniji na svoj nacin. Imali iskreno ijedan da moze napamet napisati ime i prezime selektora Armenije i u par recenica opisati njegovu trenersku karijeru?
Ja nemogu.
Naše ekipe protiv europskih ispušu u 60 i nekoj minuti i ne mogu stajati na nogama.
U našoj ligi igraju nargilaši i alkoholičari, a nerijetko su najbolji igrači u svojim timovima.
Naši igrači ne prave transfere u lige petice, nego u opskurne češke, austrijske i turske klubove i nerijetko tamo griju klupu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije to domen teorije zavjereinvincible1921 je napisao/la: Ne pravda ga , al rusi tvoju teoriju zavjere
Jesu najgore ako pratis rep od 2010

Ti reci da ides, mi cemo reci ostani...mojne ga, driu ga...pa cemo pustit glasine o nekim bonusima, koje kao neko nekome mora platiti, bla, bla
Sto se tice istorije neuspjeha, ovo su bodovno druge najlosije kvalifikacije ikada, nakon 6 utakmica. Losije su bile one kada smo bili u grupi sa Spanijom, SCG i Belgijom, ali su to daleko tezi protivnici od ovih hokejasa i poluamatera, tako da su ovo "de facto" najgore.
Vrati Ćiru da nas odvede preko Lige Nacija

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JohnCleese
- Kontakt:
Na razna fingiranja i prosipanje mentaliteta tetkice ostaje nam samo da se nasmijemo.
Ostvarenim rezultatom u ligi nacija i izborenim barazom ove kvalifikacije nikako ne mogu biti najgore, vec naprotiv.
Osim jednog plasmana do sada smo imali osigurana tri baraza, a ovo sada je cetvrti put. Mimo ovih pet nabrojanih ciklusa odigrali smo jos sest kvalifikacionih ciklusa bez ikakvog uspjeha.
Ostvarenim rezultatom u ligi nacija i izborenim barazom ove kvalifikacije nikako ne mogu biti najgore, vec naprotiv.
Osim jednog plasmana do sada smo imali osigurana tri baraza, a ovo sada je cetvrti put. Mimo ovih pet nabrojanih ciklusa odigrali smo jos sest kvalifikacionih ciklusa bez ikakvog uspjeha.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- invincible1921
- Kontakt:
Ipak meni se cini da ti pratis od 2010 ako su ti to najgore kvalifikacije. Cuj 2006DrFilgud je napisao/la:Nije to domen teorije zavjereinvincible1921 je napisao/la: Ne pravda ga , al rusi tvoju teoriju zavjere
Jesu najgore ako pratis rep od 2010, nego kocijaski folovi koji se smisljaju po zadimljenim kafanama.
Ti reci da ides, mi cemo reci ostani...mojne ga, driu ga...pa cemo pustit glasine o nekim bonusima, koje kao neko nekome mora platiti, bla, bla
Sto se tice istorije neuspjeha, ovo su bodovno druge najlosije kvalifikacije ikada, nakon 6 utakmica. Losije su bile one kada smo bili u grupi sa Spanijom, SCG i Belgijom, ali su to daleko tezi protivnici od ovih hokejasa i poluamatera, tako da su ovo "de facto" najgore.

Euro 2008. imali citavih 13 bodova u 12 utakmica.
Svjtsko 2002. citavih 8 bodova od cega cak 6 protiv lihtenstajna
Uostalom imamo baraz vec tako da
=\_1921_/=

Ja sam to negdje ovdje rekao ,čim je se vratio da je to samo bio trik da bi se dobio kredit za nastavak kvalifikacijaDrFilgud je napisao/la:Da, da podnese ostavku šatro kao moralni cin, a da je ovi u savezu šatro ne prihvate.hurem je napisao/la:Znaci Robi i ljudi iz Saveza se dogovorili da ovaj dadne ostavku pa kasnije povuče...svaka cast @Filgude
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- BosniaBoston
- Kontakt:
U cirino doba:Lav na celu ovaca
U papetovo/mešino doba:Ovca na celu lavova
Danas:Ovca na celu ovaca
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Kako onda objasnjavas uspjehe narkomana Maradone i alkoholicara George Besta?JonSnow je napisao/la:Kakvi su to dječiji argumenti? Čuj, nije se niko žalio.samoposmatram je napisao/la:Nisam do sada vidio ni jedan slucaj, gdje se i jedan strani klub zalio na kondiciju igraca koji je dosao iz domace lige. Mozes li dati primjer?JonSnow je napisao/la: U jednom postu prozivaš Prosinečkog što ne zove igrače iz BiHPL, a u ovom postu postavljaš ovaj video.![]()
Igrači iz BiHPL zaostaju fizički za svojim kolegama u drugim europskim ligama, što se vidi svake godine kad bilo koji od naših smiješnih klubova izađe u Europu. Da se razumijemo, na osnovu tog kriterija zamjerim Robiju što je zove Zukanovića i Sarića iz podjednako smiješnog azijskog kluba.
Igraci sva cetiri europska predstavnika imaju elitne rezultate na yo yo intermittent testovima.
Kad smo vec ovdje svi najpametniji na svoj nacin. Imali iskreno ijedan da moze napamet napisati ime i prezime selektora Armenije i u par recenica opisati njegovu trenersku karijeru?
Ja nemogu.
Naše ekipe protiv europskih ispušu u 60 i nekoj minuti i ne mogu stajati na nogama.
U našoj ligi igraju nargilaši i alkoholičari, a nerijetko su najbolji igrači u svojim timovima.
Naši igrači ne prave transfere u lige petice, nego u opskurne češke, austrijske i turske klubove i nerijetko tamo griju klupu.
Pod danas spada i ćuranBosniaBoston je napisao/la:U cirino doba:Lav na celu ovaca

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Procitaj post pazljivije, mozes ti toinvincible1921 je napisao/la:Ipak meni se cini da ti pratis od 2010 ako su ti to najgore kvalifikacije. Cuj 2006DrFilgud je napisao/la: Nije to domen teorije zavjere, nego kocijaski folovi koji se smisljaju po zadimljenim kafanama.
Sto se tice istorije neuspjeha, ovo su bodovno druge najlosije kvalifikacije ikada, nakon 6 utakmica. Losije su bile one kada smo bili u grupi sa Spanijom, SCG i Belgijom, ali su to daleko tezi protivnici od ovih hokejasa i poluamatera, tako da su ovo "de facto" najgore.![]()
a dijelila nas jedna utakmica od plasmana baraza
![]()
![]()
Euro 2008. imali citavih 13 bodova u 12 utakmica.
Svjtsko 2002. citavih 8 bodova od cega cak 6 protiv lihtenstajna
Uostalom imamo baraz vec tako da

Mozda nisu druge, nego trece najgore kvalifikacije u istoriji, nakon 6 utakmica. Medjutim, oba ta puta smo imali znatno tezu grupu.
Od 7 bodova , sada imamo 6 protiv Lihtenstajna i Armenije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 24 sep 2019, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Procito sam al to je vec tvoj spin, prvo si izvalio da su najgore kvale pa se pokuso vadit.
=\_1921_/=
Pa valjda se podrazumijeva da govorimo o dosadasnjih 6 utakmicainvincible1921 je napisao/la:Procito sam al to je vec tvoj spin, prvo si izvalio da su najgore kvale pa se pokuso vadit.

Necemo porediti do pola odigrane kvalifikacija sa zavrsenim.

Nema kod mene spina, Prosinecki je sam priznao da su kvalifikacije izgubljene i da nije uradio posao.
Svako iole realan, vidi da je ovaj izgubljen slucaj.
To sto ti pokusavas je spin.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 24 sep 2019, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.