Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
jestamaji
-
Kontakt:
alemsa je napisao/la:jestamaji je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Dobi me jesta 150 - 133 na fantasyu, kakav duel

hattrick Ingram, hattrick Evans - nemoguce

pomlatio kompletnu nejač iz divizije, sad prelazimo na preostale
inače u naredne 4 hefte imam potpuni monster-schedule: 3 tima koji stoje na 3:0 i alema

Big Ben out, Conner ne moze meda, a prosle sezone podero. Diggs truba a 17 TDs u zadnje dvije sezone. Coleman out. Jebga it is what it is
ma vidio sam, tebe je spopalo ko mene prošle godine, ali još je sve prerano, puno toga će zavisiti ko ostane zdrav do zime, tad se rješavaju i FF i NFL
alemsa je napisao/la:salkan je napisao/la:HongKong je napisao/la:Realno je da Ravensi uzmu tu diviziju, Brownsi veliko razocarenje do sad, a imali su velike ambicije. Mislim da sad igraju Bengalsi i Steelersi steta sto ne mogu obje ekipe izgubiti.

Redovno u istom kolu razigravaju diviziju u prvom turnusu, ne znam dal su Bengalsi spremni da konačno pos.eru Steelerse - ako nisu sad neće nikad. A nije realno da Ravensi uzmu diviziju iako su kompletniji tim i imaju boljeg trenera: imaju teži raspored od Brownsa, a ni Harbaugh se ne može pohvaliti da ih je nešto mlatio u ovih 8-9 godina. Prošla su vremena kad su Ray-Ray i Reed rješavali narandžaste, sad je sve moguće. Ako ponove igre od prošle godine, Brownsi su na 9-7 ko i Ravensi (po meni).
A gledo sam i Texanse maločas u snimku. Nisu loši, mada to nije ni blizu ozbiljne ekipe. Onom Hopkinsu treba svaki saigrač da daje pola svoje plate, kolko je dobar. Uz Julia najbolji WR lige bez premca.
OBJ je najbolji pa Hopkins i JJ
meni je onaj kreten AB ipak najbolji, dalje bi se dalo diskutovati ali i ja bi reko najprije OBJ
-
HongKong
-
Kontakt:
AB sto je bio najbolji bio je
Lik je pravi odron jos kad je objavio da je zavrsio s NFL isprozivao sve redom od Krafta, Bena, cak i Jujua
Sve i da hoce da se vrati u NFL pitanje je ko ce ga od vlasnika uzeti i koja svlacionica bi ga prihvatila. Kreten sve sto je cuo ispricao medijima.
Hoce li moci sta odbrana Billsa Patriotama?
Cuva Bog Zelju svog!
-
Clutch
-
Kontakt:
The NFC North is currently 7-0-1 against the rest of the NFL
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
sljivo
-
Kontakt:
Postala je najjebenija divizija, ne toliko mozda atraktivnoscu al otegnes papke dok nekog dobijes.
-
alemsa
-
Kontakt:
sljivo je napisao/la:Postala je najjebenija divizija, ne toliko mozda atraktivnoscu al otegnes papke dok nekog dobijes.
Rodjo igra pametno, 70% mogucnosti, u playoffu kad zapne, SB ne gine

-
sljivo
-
Kontakt:
Ako dodje tamo, sad se stedi i to puno.
Problem kod ove divizije sto svak moze nagrdit drugog i onda ce se tako oboriti broj pobjeda. Pobjednik je svakako na konju, a dok za ostale ne znam da l ce moci uletiti preko wc. Vise ni ovaj Detroit nije buranija pa da ocekujes 2 pobjede.
-
salkan
-
Kontakt:
Antonia više i ne računam kako je počeo serendat, a OBJ - đe ću njega u ovu kategoriju. Pozer, pakšu, maneken pa sve ostalo: mada, obojica pripadaju vrhu, šteta što su idioti. Vidi ove dvojice što sam ja reko. Sportisti na kvadrat.
Oni Skinsi nisu nizašta. Toliko mi je mrzak onaj Grudenov brat to je strašno. A Skinsi legendarna franšiza. Šteta.
Odbrana Bearsa

Singletary must be proud
Džeri Drejk
-
FoxMulder
-
Kontakt:
Baker Mayfield je prevara
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
BocaJuniors1905
-
Kontakt:
Postao/la BocaJuniors1905 » 24 sep 2019, 21:29
HongKong je napisao/la:AB sto je bio najbolji bio je
Lik je pravi odron jos kad je objavio da je zavrsio s NFL isprozivao sve redom od Krafta, Bena, cak i Jujua
Sve i da hoce da se vrati u NFL pitanje je ko ce ga od vlasnika uzeti i koja svlacionica bi ga prihvatila. Kreten sve sto je cuo ispricao medijima.
Uzeće ga svi osim Stilersa, samo da se završi ovo sranje sa ovim ženama. AB je po produktivnosti bolji od Džeri Rajsa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
salkan
-
Kontakt:
BocaJuniors1905 je napisao/la:HongKong je napisao/la:AB sto je bio najbolji bio je
Uzeće ga svi osim Stilersa, samo da se završi ovo sranje sa ovim ženama. AB je po produktivnosti bolji od Džeri Rajsa
Produktivniji od Rajsa?
De ba saberi se. Rajs je GOAT među risiverima, tri klase ispred svakog živog i aktivnog.
Džeri Drejk
-
BocaJuniors1905
-
Kontakt:
Postao/la BocaJuniors1905 » 24 sep 2019, 23:14
salkan je napisao/la:BocaJuniors1905 je napisao/la:HongKong je napisao/la:AB sto je bio najbolji bio je
Produktivniji od Rajsa?
De ba saberi se. Rajs je GOAT među risiverima, tri klase ispred svakog živog i aktivnog.
Govorim o produktivnosti, ne ko je najveći, svi znaju da je to Rajs
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
KenoRob
-
Kontakt:
Napokon obecavajuca tekma za NEP.
-
HongKong
-
Kontakt:
BocaJuniors1905 je napisao/la:HongKong je napisao/la:AB sto je bio najbolji bio je
Nakon sto je prozvao i Krafta koji vlasnik bi ga uzeo u svoju ekipu?
Nakon sto je prozvao svog qb i kolegu wr koja svlacionica bi prihvatila takvog lika? Sta god je lik znao iz svlacionice iznio u medije. Tesko ce mu nfl to zaboraviti. Mozda se on nekad i vrati ali bas sumnjam nakon tog istupa u medijima. Da je ostalo na razlazu s NEP ok, ali ovako je vec druga prica.
Cuva Bog Zelju svog!
-
jestamaji
-
Kontakt:
taj je raskrstio sa NFL-om, ili barem misli u svojoj glavi da je raskrstio ... dok mu neko ne mahne milionima ispred nosa

-
MElloo
-
Kontakt:
jestamaji je napisao/la:taj je raskrstio sa NFL-om, ili barem misli u svojoj glavi da je raskrstio ... dok mu neko ne mahne milionima ispred nosa

Kolko gubis ovaj vikend

-
jestamaji
-
Kontakt:
MElloo je napisao/la:jestamaji je napisao/la:taj je raskrstio sa NFL-om, ili barem misli u svojoj glavi da je raskrstio ... dok mu neko ne mahne milionima ispred nosa

Kolko gubis ovaj vikend

zavisi od toga oću li naći kickera do vikenda

-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 25 sep 2019, 12:15
I Kraft je našao izigravati moralnu vertikalu, a on plaćao da mu bacaju majmuna u nesvijest
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
alemsa
-
Kontakt:
@jesta
Kafa ovo ono za mjesec sam dole aBd
-
jestamaji
-
Kontakt:
samo cire kad, ako budem tu može i kafa i piva i sve ostalo
-
alemsa
-
Kontakt:
jestamaji je napisao/la:samo cire kad, ako budem tu može i kafa i piva i sve ostalo
Valja buraz
Trenutno korisnika/ca: Serha i 4 gosta.