Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
naravno da će sam držati sredinu kad nema retarda Xhake da diriguje igrom, njegov tempo je ubitačan, ali ne na pozitivan način nego koliko je trom i neokretan igramo ko qrac
Malac Martineli svaku tekmu koju sam gledao bio dobar, al je iz nekog razloga izletio iz rotacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
napokon da imamo i mi brazilca u napaduBrokula je napisao/la:Malac Martineli svaku tekmu koju sam gledao bio dobar, al je iz nekog razloga izletio iz rotacije
ima tu neku drskost u sebi
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
santi je i sad izmislio fudbal za retardiranog xhaku, zali majko sto ga pustismo, mogao je hladno igrati mjesto retardiranog xhake
Svakog igrača uzima 1 na 1 direktno, obožavam takve igrače.ItsRamiz je napisao/la:napokon da imamo i mi brazilca u napaduBrokula je napisao/la:Malac Martineli svaku tekmu koju sam gledao bio dobar, al je iz nekog razloga izletio iz rotacije
ima tu neku drskost u sebi
Inače Torreira WIllock i Ozil mogu komotno u prvoj postavi igrati, plus gore Pepe, Auba i eto mali Martineli. Ne može bolje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al kako se Torreira pozicionira bez lopte, kako pokriva prostor
Ne mogu da vjerujemo da moramo moliti Boga da se trener smiluje da nam faktički najbolji vezni uopšte igra...
Ne mogu da vjerujemo da moramo moliti Boga da se trener smiluje da nam faktički najbolji vezni uopšte igra...
Santi je umal osto bez noge zbog nasih kretena..pogledaj njegovu ispovijest sto je odijel doktora mengelea radio sa istim.
Neka je otisao i spasio se,igracina.
Neka je otisao i spasio se,igracina.
Protiv Uniteda ce opet Xhaka da igra, a Torreira da bude na klupi.Brokula je napisao/la:Al kako se Torreira pozicionira bez lopte, kako pokriva prostor![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Chambers je sazrio i sad je konačno da treba da igra.
Ne može biti gori od ovih nazad nema šanse.
Igrao je 2 sezone PL sve tekme skoro tako da je imao vremena da se kali,ako sad ne moze dic na nivo za Arsenal ne moze nikad
Ne može biti gori od ovih nazad nema šanse.
Igrao je 2 sezone PL sve tekme skoro tako da je imao vremena da se kali,ako sad ne moze dic na nivo za Arsenal ne moze nikad
Ovo je Arsenal
hajde neko da objasni idiotu emeryu koji ce pozeti sa xhaka guendouzi vezom sa kojom nikada boda ne osvojimo, sa mrtvackom vezom
koliko god da ozil ne igra dobro treba neko kreativan da igra na ceneru, ne torreira kao sto ga on forsira, toreira je dmf kao i sto je veceras
pogledaj odbranu, pogledaj udarce, naravno ovo je forest ali djelovali smo kao yebena ekipa ne kao idioti sa sokratisom i luizom u udarnoj
koliko god da ozil ne igra dobro treba neko kreativan da igra na ceneru, ne torreira kao sto ga on forsira, toreira je dmf kao i sto je veceras
pogledaj odbranu, pogledaj udarce, naravno ovo je forest ali djelovali smo kao yebena ekipa ne kao idioti sa sokratisom i luizom u udarnoj
Gledaj cim Mesut izadje odmah gol, koliko bolje bez njega igramo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mesut je u obje utakmice koje je igrao bio dobar
Fino, Holding gol a Hektor asist nakon pauze 
ne spojlaj, u mene tek 80a
Kako igramo lijepo bez pekara, dabogda nogu sebi slomio
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Najgori i danas.anell je napisao/la:Gledaj cim Mesut izadje odmah gol, koliko bolje bez njega igramo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.