Definitivno i la masia pala kurcu za usi, ne pravi igrace vise....AngelDiMaria je napisao/la:Oj Boze kakva ubleha.cuj Lazic ubleha. E jbg sad... Ako igracu padne forma, ubleha je. Aako ceno tako gledati, messi je najveca ubleha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledam instagram stori kluba, loš kvalitet videa ali mensečini da primjetih da trenira sa ekipom Pidro, kao i Stanojević, tu je i Gavrić. Ne primjetih Tatara, ako neko ima vremena nek prostudira video pa da nam javi jel' Pidro dvojka na videu 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Je li mu prezine pocinje sa L?belosevic28 je napisao/la:Dovodimo nekog malog iz Olimpika. Prosao Dinamovu skolu, igrao u Njemackoj...
-
belosevic28
- Kontakt:
Hahahaha
- hordasDoboj
- Kontakt:
I meni se čini da sam vidio Pidru, na ovim slikama sa treninga u sivoj trenerci.
Stanojevic i Tatar su tu

Stanojevic i Tatar su tu
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovi u sivim trenerkama su ZA sefa, u crnim su ZA upravu. Nije niko glup jbt...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako su se fino organizovalibelosevic28 je napisao/la:Ovi u sivim trenerkama su ZA sefa, u crnim su ZA upravu. Nije niko glup jbt...
Nema neutralnih ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Još uvijek od Nama nismo dobili feninga. Tan održava situaciju stabilnom. Razlog toga je oskudan prelazni rok. U nedostatku finansija Hadzija je potegnuo prijateljsku liniju da dovede Oremusa kao jedinog kapitalca. Igrači su nezadovoljni. Daje im se po dio plate da imaju za kafe, atmosfera je jako losa. Situacija se može popraviti jedino ako legnu te navodne pare od Nama, al njih ni na vidiku do daljnjeg, izgleda da nas je Nam izlevatio.
Tekst je satiricnog sadržaja, a možda i nije.
Tekst je satiricnog sadržaja, a možda i nije.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Posto ih sve znas . Ko su ovi br.18 i br.40 ? Hvala na info .belosevic28 je napisao/la:Ovi u sivim trenerkama su ZA sefa, u crnim su ZA upravu. Nije niko glup jbt...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Posto mi niko nije odgovorio za Velkoskog, uspio sam se raspitati kod relevantnih ljudi. Odrzan je sastanak uprave i igraca, bez Husrefa i Krstea, nakon cega je drugi vratio kapitensku traku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nezz na koje mislis, ali ako su tebi nepoznati, moguce da su juniori neki...Samozdravlje je napisao/la:Posto ih sve znas . Ko su ovi br.18 i br.40 ? Hvala na info .belosevic28 je napisao/la:Ovi u sivim trenerkama su ZA sefa, u crnim su ZA upravu. Nije niko glup jbt...
Napapijri je napisao/la:Posto mi niko nije odgovorio za Velkoskog, uspio sam se raspitati kod relevantnih ljudi. Odrzan je sastanak uprave i igraca, bez Husrefa i Krstea, nakon cega je drugi vratio kapitensku traku.
Ako je istina to je vec odavno trebao uraditi. Mada me ne zanima ko nosi kapitensku i ko koga bojkotuje. Imaju najvece plate, najkvalitetnije uslove, najstrpljivije i najjace navijace i igraju u najvecem klubu u drzavi. Navijace zanimaju pobjede, proslave i titule, ako ih ne donesu ne trebaju ni nositi dres svetinje.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima Guzina, on uvijek dolazi u svojoj opremi kad je ekipa ljetos putovala, vjerovatno ima i za trening svojusimidobar je napisao/la:Kako su se fino organizovalibelosevic28 je napisao/la:Ovi u sivim trenerkama su ZA sefa, u crnim su ZA upravu. Nije niko glup jbt...![]()
Nema neutralnih ?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja iskreno nemam problem s tim što je Krste kapiten ekipe. Mene nervira to što kao kapiten ima sve povlastice, igra svaku utakmicu, izvodi sve prekide (do ove sezone, sad je kornere preuzeo Milanović) itd. Nikakav problem ne bi bio da on ostane zvanično kapiten ekipe, al kad on nije na terenu, traka je kod Mersudina ili kod Stanojevića. Kad Krste uđe zadnjih 20 minuta, il kad igra neku slabiju utakmicu od početka, traka se vraća njemu na ruku, viđeno milion puta kod većih ekipa (Terry, Del Piero, Totti, Raul). Al on kod nas kapiten, igra svaku, izvodi sve, izmišljaju mu se pozicije itd. To ne ide vala.Napapijri je napisao/la:Posto mi niko nije odgovorio za Velkoskog, uspio sam se raspitati kod relevantnih ljudi. Odrzan je sastanak uprave i igraca, bez Husrefa i Krstea, nakon cega je drugi vratio kapitensku traku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Guzina je Namov spijun. Sve sad dobija svoj smisao 
-
michplatini
- Kontakt:
18. je Mufid Salcinovic a 40 Armin ImamovicSamozdravlje je napisao/la:Posto ih sve znas . Ko su ovi br.18 i br.40 ? Hvala na info .belosevic28 je napisao/la:Ovi u sivim trenerkama su ZA sefa, u crnim su ZA upravu. Nije niko glup jbt...
Zadnja izmjena: michplatini, dana/u 24 sep 2019, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Vala Guzina sutra aBd ako ga ne zabije svojima ili odigra lose, moze slobodno kod Nama u Vijetnam nek mu vrtlar budebelosevic28 je napisao/la:Guzina je Namov spijun. Sve sad dobija svoj smisao
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21 i 36 gostiju.