Sudije Premijer lige i njihove odluke
Sudije Premijer lige i njihove odluke
Pišite o sudijama iz naše Premijer lige. Znam da svakom u ovoj državi neki sudija zasmeta kada ne dosudi ono što bi on želio. Otvorio sam temu da vidim koji vam sudija najviše smeta, koji valja i koje su njihove odluke dobre/loše.
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
Re: Sudije Premijer lige i njihove odluke
Evo ja ću prvi. Smeta mi najviše onaj Skakić, pa lik u svakoj tekmi podjeli previše žutih i poneki crveni (utakmica Zrinjski - Čelik, kup) 

Tu je i Semir Kaplan, prvo utakmica na Grbavici Zeljo-Sarajevo, pa ova Sloboda-Olimpik u kupu: Sadiković: Sudija Kaplan nas je oštetio! Svima smeta 

-
- Kontakt:
Slabo se zalim na SUDIJU jer neigra on al' u proslom kolu ZVIJEZDA - RUDAR sudija igranje rukom u sesnaestercu nesvira PENAL nego pusta PREDNOST ...
SUDIJA VUKASOVIC

SUDIJA VUKASOVIC

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Stručnjak!

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ante Živković-pi*ka mu materina sta radi,lik nije normalan...odma ga u Auschwitz treba poslat 

1947!
Pervan onaj ili kako god, najjaca odluka koju sam vidio:
Lik suta sa 20-25 metara, golman brani i odbija se lopta u AUT, i on svira gol hahahahahaha
Da nije smijesno bilo bi zalosno
Lik suta sa 20-25 metara, golman brani i odbija se lopta u AUT, i on svira gol hahahahahaha
Da nije smijesno bilo bi zalosno

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mitke Arnautović. Mislim da ne postoji gori fudbalski sudija od dotičnog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najgori Dominikovic, nema mu premca, i onaj Pilav taj covijek ima nesto protiv Borca da je to neobjasnjivo, uvijek nas osteti.
Najbolji po meni onaj sto je sudio prosle godine finale kupa u Sarajevu, mislim da je Skakic.
Najbolji po meni onaj sto je sudio prosle godine finale kupa u Sarajevu, mislim da je Skakic.
ubjedljivo najgori sudija je EMIR ALECKOVIC , taj nema ni mozga a ni obraza
-
- Kontakt:
rjesenje STRANI SUCI....
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Potpis!dragon boy je napisao/la:rjesenje STRANI SUCI....
1947!
- spielführer_21
- Kontakt:
Hoćeš li ih ti plaćati?dragon boy je napisao/la:rjesenje STRANI SUCI....
Ima zbilja kriminalnih sudija, ali za takvo nešto savez snosi punu odgovornost.. Jednostavno treba povećati kazne sudijama da im se ne isplati primati mito, a oni koji katastrofalno pogriješe trebaju se drastično novčano kazniti, da im se ni to ne isplati...

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Naše sudije su najbolje sudije, jedino oni imaju m.u.d.a da ovako sude.

Nije sve do sudija, dosta klubovi vrse pritisak na njih pa se blamiraju.
Cesto izgovorena laz postaje istina.Utakmicu Sloboda-Olimpik sudio Kaplan bez ijedne greske a ono sto mu je radjeno od Uprave Slobode na poluvremenu i na kraju utakmice je najmanje za Haga.Na Kaplanovom mjestu nikada vise ne bih sudio,toliko prijetnji,pljuvanja i gadjanja stolicom od vrlog predsjednika Sabica,zapisnik nije sastavljen sto je trebalo izazvati kaznu Slobodi ali je sve to zataskano.Ruzno je bilo slusati i gledati kako od fudbalera i rukovodstva oba kluba a i organa koji ni trepavicom nisu mrdnuli.Necete nista doprinjeti svojim lazima ako stvari posmatrate kao navijaci.
-
- Kontakt:
koji savez u savezu su jos veci lopovi i oni staje iza sudija,i diktiraju rezultatespielführer_21 je napisao/la:Hoćeš li ih ti plaćati?dragon boy je napisao/la:rjesenje STRANI SUCI....
Ima zbilja kriminalnih sudija, ali za takvo nešto savez snosi punu odgovornost.. Jednostavno treba povećati kazne sudijama da im se ne isplati primati mito, a oni koji katastrofalno pogriješe trebaju se drastično novčano kazniti, da im se ni to ne isplati...
Meni najvise smetaju sudije koje se mogu kupiti.
A sad, generalno sta bih ja promijenio.
-BIlo bi dobro (a to se mozda i malo popravilo ove godine) da sudije mnogo vise pustaju prednost (kada je to moguce) i ne sjeckaju igru zvizdanjem 100000 puta u toku utakmice: od sitnih faulova do pomjeranja lopte na mjesto prekrsaja i slicnih gluposti (Barcelona ne bi mogla pokazati svoju igru u utakmicama u kojima bi im sudili neki nasi suci sa milion dosudjenih prekida. Pa Barca nikad loptu ne izvodu sa tacnog mjesta gdje je napravljen faul, osim kad su slobodnjaci u pitanju - to je jedan od razloga sto ih je uzitak gledat);
-Igracima iz PL treba vise pokazivati crvenih kartona radi ostrih startova (a ne samo radi psovki i malo medjusobnog gurkanja). Svaki start s dvije noge s ledja protivnickog igraca je valjda crveni karton. Zadnji takav slucaj koji mi pada na pamet je utakmica Siroki - Sarajevo (kup), kada je kod aut linije neki krvnik s dvije noge s ledja uklizao jednom igracu Sarajeva i dobio SAMO ZUTI. Da je bio u Evropi, dobio bi crveni za to, i jos bi ga mediji i javnost proglasili za KRKANA (u stilu Taylora
).
Eh, te dvije stvari kada bi se promijenile, gledali bismo mnogo bolji fudbal, s vise golova i brzom igrom...

A sad, generalno sta bih ja promijenio.
-BIlo bi dobro (a to se mozda i malo popravilo ove godine) da sudije mnogo vise pustaju prednost (kada je to moguce) i ne sjeckaju igru zvizdanjem 100000 puta u toku utakmice: od sitnih faulova do pomjeranja lopte na mjesto prekrsaja i slicnih gluposti (Barcelona ne bi mogla pokazati svoju igru u utakmicama u kojima bi im sudili neki nasi suci sa milion dosudjenih prekida. Pa Barca nikad loptu ne izvodu sa tacnog mjesta gdje je napravljen faul, osim kad su slobodnjaci u pitanju - to je jedan od razloga sto ih je uzitak gledat);
-Igracima iz PL treba vise pokazivati crvenih kartona radi ostrih startova (a ne samo radi psovki i malo medjusobnog gurkanja). Svaki start s dvije noge s ledja protivnickog igraca je valjda crveni karton. Zadnji takav slucaj koji mi pada na pamet je utakmica Siroki - Sarajevo (kup), kada je kod aut linije neki krvnik s dvije noge s ledja uklizao jednom igracu Sarajeva i dobio SAMO ZUTI. Da je bio u Evropi, dobio bi crveni za to, i jos bi ga mediji i javnost proglasili za KRKANA (u stilu Taylora

Eh, te dvije stvari kada bi se promijenile, gledali bismo mnogo bolji fudbal, s vise golova i brzom igrom...
E ja ih prvi nabijem na neku stvar.Nikad necu zaboraviti derbi kad smo na Kosevu zijanili 0 - 1(Zubanovic), a prije toga nam sudija ponisti cist gol.dragon boy je napisao/la:rjesenje STRANI SUCI....

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
znam....neprolazna je to bol.......Butmiran je napisao/la:E ja ih prvi nabijem na neku stvar.Nikad necu zaboraviti derbi kad smo na Kosevu zijanili 0 - 1(Zubanovic), a prije toga nam sudija ponisti cist gol.dragon boy je napisao/la:rjesenje STRANI SUCI....

ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.