FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
enes begovic i sasa matic pjeva - bosna moja divna mila....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U tebi je Grbavica, škola fudbala... 
Do kraja su dva kola, a na pitanje novinara koliko je zadovoljan dosad učinjenim, Osim odgovara:
"Ostvarujemo ono što smo planirali pred početak prvenstva. Možda to ne izgleda toliko lijepo i lepršavo, ali uz sve probleme sa kojima smo se susretali, povrede, kasni dolazak igrača na pripreme, moram biti zadovoljan sa dosadašnjim dijelom sezone. Drugi smo na tabeli i u polufinalu Kupa".
"Ostvarujemo ono što smo planirali pred početak prvenstva. Možda to ne izgleda toliko lijepo i lepršavo, ali uz sve probleme sa kojima smo se susretali, povrede, kasni dolazak igrača na pripreme, moram biti zadovoljan sa dosadašnjim dijelom sezone. Drugi smo na tabeli i u polufinalu Kupa".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sve zavisi sta hoces da procitas to sto mene boli k.ita za vama je moj stav i ne prisjedam vam na muku kao sto su pitari radili svojevremeno idite ne sjever povedite blekica i ponesite gusle, upalite LED vrijedjajte i tako to a nemoj nas zatrpavati ovdje sa vasim problemima...FK Sarajevo je napisao/la:Pile od tebe nikad pametan post nisam procitao.Uvijek gluposti pises.I uvijek si ti glavni krivac za prepirke i svadje izmedju Hordi i Manijaka na ovom forumu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jel- zna neko pouzdano jeli se moze uci s TM na utakmicu ?
bilo bi pozeljno kad bi neko odg prije pocetka utakmice
bilo bi pozeljno kad bi neko odg prije pocetka utakmice
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Sretno Željo !

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ma pile ima pravo u neku ruku,ko ih j... vise. Da smo mi u ovakvoj situaciji ponasali bi se jos gore a znamo kako su se i ponasali,ne zalim ih i nek im se dešava sta im se dešava,sami su sebi krivi,birali su i slijedili su svog Blekica ko ovce i na kraju su ispali ovce sto bleje i ne znaju ko im je ko. Ne dizem nikakav bunt protiv njih da me neko pogresno ne shvati,vec samo iznosim svoje misljenje i cinjenice,ako ko dodje u gost iznijecu hrenovki 
...nisu mogli da te ugase!!!
Ma kad smo im govorili da će ih Blekić u grob otjerat oni nam nisu vjerovali nego su ga podržavali u njegovim izjavama kad je govorio kako su navijači Želje cigani i kako se on stidi svog starog jer je navijao za naš klub.chichak je napisao/la:Ma pile ima pravo u neku ruku,ko ih j... vise. Da smo mi u ovakvoj situaciji ponasali bi se jos gore a znamo kako su se i ponasali,ne zalim ih i nek im se dešava sta im se dešava,sami su sebi krivi,birali su i slijedili su svog Blekica ko ovce i na kraju su ispali ovce sto bleje i ne znaju ko im je ko. Ne dizem nikakav bunt protiv njih da me neko pogresno ne shvati,vec samo iznosim svoje misljenje i cinjenice,ako ko dodje u gost iznijecu hrenovki
Govorite piletu da piše najgluplje postove a lik najpametnije zbori ovdje.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
cole-ch je napisao/la:Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
[youtube][/youtube]
@ Samire kakav je ovo seljakluksamir_tm87 je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
ne u treču ligu nego kad se raspadnu kako došli tako ošlikloc86 je napisao/la:e neke stvari mi nisu jasne....
na temi fks hrpa najvijaca zelje koji daju ogromnu podrskukad su nas oni prcali za dialibu to je bilo dozvoljeno a sad mi se trebamo kao suzdrzat (jer boze moj, oni su u krizi) i suosjecat sa njima..fuj
dabogda ispali trecu ligu..taj dan bi slavio kao svoj rodjendan
zeljo zivi vjecno
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
- samir_tm87
- Kontakt:
buhahaha ma smao ukucao sve je moguce i sta mi je prvo izbacilo to i stavio , nisam ni slusao , nit cu slusatElegant je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je ne
@ Samire kakav je ovo seljakluk
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 13 nov 2010, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li prijenos gdje na netu?
Jel ovo Lazar ima brata blizancaDrina iz kontre opasno zaprijetila. Dželmić centrirao, a Popović sa nekoliko metara šutira pored gola.
Kazu da ovdje imasuntu jeu je napisao/la:Ima li prijenos gdje na netu?
http://www.bosnax.net/stream.html
Posto neslusam TURBO DIESEL FOLK, reci mi (ako hoces) o cemu/kome se radi u video prilogu?samir_tm87 je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
[youtube][/youtube]
- samir_tm87
- Kontakt:
nezz
ne slusam ni ja
naslov dovoljno govori 
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Redfire16 i 19 gostiju.