FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Demi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Demi » 21 sep 2019, 11:49

Mozda Kruna cita forum nemojte mu nabijati pritisak :D Mogli bi pobijediti,mislim da smo spremni za to.Jeste da pozicija na tabeli Sirokog na prvi pogled umanjuje njihov kvalitet,ali opet mislim da smo kvalitetniji.
" "!
1926

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 sep 2019, 18:03

Ja uopste ne znam sta da ocekujem,bas smo neka konfuzna i nedefinisana ekipa,i nijedan rezultat me ne bi iznenadio,ni pobjeda ni poraz.

Najgore je sto smo osmi na tabeli,a u srijedu gostujemo na Kosevu,tako da je veceras i nerijeseno kao poraz.

A protivnik krajnje neugodan,tradicionalno.Uvjeren sam da je to ekipa koja je najvise puta u Banjaluci uspjela ostati neporazena,od svih.

Odbrana nam je katastrofalna,i ako mislimo pobjediti,moracemo dati najmanje dva gola,a mozda i tri cak,jer gol,dva cemo primiti sigurno.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 23 sep 2019, 11:05

U srijedu "Koševo" da smo iole pokretniji, brži, uigraniji pa da se čovjek nada nekom bodu, ovako, gubimo i to rutinski !!! Nažalost, ni u navijačkom smislu se ne nadam nekom iznenađenju, ako izvučemo bod biće senzacija.

Nisam bio protiv Širokog, ali čuh da nismo ni pedlja napravedovali od 20. jula, samo smo gori. Pa imali smo igrača više dosta vremena i nismo uspjeli okrenuti.

Ali dobro, nakon gostovanje Sarajevu, ide nam 5 utakmica kući i 2 gostovanja, i to gostovanje u Ugljeviku i Kakanju. Kući nam dolaze Velež, Željo, Tuzla, Radnik i Zrinjski.
Tu se treba iskamčiti što više bodova, mada je raspored daleko od lakog, ali opet je većina utakmica kući.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 23 sep 2019, 15:39

Hvala Mati Stanicu... mislim da ne bi dali go da široki nije dobio crveni... na ovo našu lošu igru dodao bih i očajna primanja lopte danilovića u par navrata ako Krunić čita forum nek porade na tome malo :D
Sarajevo izgubilo u Tuzli na nama će se vaditi :damn: jaka odbrana i na kontre nadati se najboljem :salut: :salut:
& & ?
FC LIVERPOOL

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 24 sep 2019, 22:54

Izgleda igramo toplo hladno i u Sarajevu se mozemo pokazati i dobro i lose,ja nesto prije mislim da ce bit lose :| A protiv Sirokog odigrali smo hladno svakako,ne znamo opucati po golu pa jеbemu
" "!
1926

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 25 sep 2019, 08:18

Demi je napisao/la:Izgleda igramo toplo hladno i u Sarajevu se mozemo pokazati i dobro i lose,ja nesto prije mislim da ce bit lose :| A protiv Sirokog odigrali smo hladno svakako,ne znamo opucati po golu pa jеbemu
I sta je umjetnik, pardon, pisac, htjeo da kaze sa ovim?!
Ako kanis pobijedit' ne smijes izgubit'!

Cuj izgleda da igramo toplo-hladno! Sve super samo da to husref nije izjavio prije 3 dana!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 sep 2019, 01:37

Kakva amaterska reakcija kod gola lijevog beka i lijevog stopera...umjesto da izadzu da ahmetovica uhvate u ofsajdu oni trce prema vasem golu.... :damn: :damn: ...tacno se vidi zasto igraci iz ove lige ne mogu ni u hrvatskoj da se probiju a za dalje da ne govorimo...takticka nepismenost je za nepovjerovat.. Tacno se covjek upita sta oni rade na treninzima i kakvih ih debili vode u omladinskim pogonima kad najosnovnije gradivo fudbalske taktike nisu u stanju savladat....

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 26 sep 2019, 17:14

U kupu Zvijezda 09 u gostima da je na domaćem bio bih siguran da ih prolazimo ovako jedna utakmica na njihovom terenu, biće malo teže al sam optimistican i siguran da ih prolazimo
& & ?
FC LIVERPOOL

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 sep 2019, 17:16

Bilo bi dobro da budeš u pravu,pa da u najdužoj zimskoj pauzi na svijetu,gajimo evropske nade na oba fronta :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 sep 2019, 09:22

Pozdrav,kakav je običaj policije u B.Luci sa gostujućim navijačima,koliko im je dozvoljeno gledati utakmicu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 28 sep 2019, 11:08

Pustice vas na vrijeme da udjete ako dolazite organizovano a obicno isprate 5-10 min ranije sa stadiona.
Ako neko dolazi mimo grupe, ulaz na stadion je 5 km zapad(pokrivena tribina) i 3 km istok i tu ostajes koliko hoces :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 sep 2019, 11:17

vlakanje je napisao/la:Pustice vas na vrijeme da udjete ako dolazite organizovano a obicno isprate 5-10 min ranije sa stadiona.
Ako neko dolazi mimo grupe, ulaz na stadion je 5 km zapad(pokrivena tribina) i 3 km istok i tu ostajes koliko hoces :D
Hvala
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 28 sep 2019, 11:21

vlakanje je napisao/la:
Demi je napisao/la:Izgleda igramo toplo hladno i u Sarajevu se mozemo pokazati i dobro i lose,ja nesto prije mislim da ce bit lose :| A protiv Sirokog odigrali smo hladno svakako,ne znamo opucati po golu pa jеbemu
I sta je umjetnik, pardon, pisac, htjeo da kaze sa ovim?!
Ako kanis pobijedit' ne smijes izgubit'!

Cuj izgleda da igramo toplo-hladno! Sve super samo da to husref nije izjavio prije 3 dana!
Pa jel ne igramo toplo hladno?Samo konstantujem
" "!
1926

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 sep 2019, 17:21

Velez je treuntno uigranija,mladja,brza,poletnija i bolja ekipa od nas..Ali nikad nikome nisam priznavao da je favorit u Banjaluci,ni neuporedivo jacim ekipama nego sto je ova Velezova....i sve osim pobjede sutra je neuspjeh,i zahtjevace radikalan rez...Glupa mi je ova prica sa pressa juce gdje Lukendic objasnjava kako Krunic ima bezrezervnu podrsku,i kako je ovaj Borac jedan dugorocan projekat,koga ne moze uzdrmati par losih rezultata!!

Cuj dugorocan projekat,a u sve ijednom trenutku utakmice,na terenu imamo najmanje 9 igraca u cetvrtoj deceniji :(

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 28 sep 2019, 18:13

Igraci dodju i odu a neke bi vec na polusezoni trebalo mijenjati i nadam se da hoce ali takac igracki sastav je ponovno lose dovodjenje igraca sto nam nazalost nije novina.Niti je novina da se uprava nada i planira pa vrlo brzo supljak od toga ispadne
" "!
1926

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 sep 2019, 20:08

Inace,danas je umro Suad Suljo Besirovic,jedna od ikona mog djetinjstva..Igrao je centarfora u nasem klubu od 1984-1989,dao neke od odlucujucih golova,Vojvodini u onih 6-1 kad smo KUP SFRJ uzeli,pa onaj Proleteru,kad smo se vratili u Prvu Ligu SFRJ,i kad je oboren rekord stadiona po posjeti,koji nikad i nece biti srusen....i jos bezbroj...Jedino se njemu ime skandiralo i poimenicno pjevalo u toj nasoj najsjajnijoj generaciji...."Mi imamo svoga Boga,svoga Sulju jedinoga"....Imao je samo 56 godina.

Pocivaj u miru,legendo.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 29 sep 2019, 19:49

koliko mi je drago sto je Jovanovic zabio!
sada da je nekako proci u kupu pa cekamo zeljeznicar.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 sep 2019, 20:03

Cestitam na pobjedi, zasluzeno.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 sep 2019, 20:04

Hvala.
Tek sad zalim zasto i ona Kajkutova na Kosevu nije usla,pa da pobjedimo i tamo.
Izvanredno drugo poluvrijeme smo odigrali,u prvom nam se onaj Fajic setao s loptom po sesnaestercu kad mu padne na pamet..

A sada,spektakl...Utakmice sa Zeljeznicarem su uvijek u Banjaluci bile najnaelektrisanije,i na terenu i na tribinama.

Bilo bi fenomenalno nanijeti im prvi poraz ove sezone,i otici na reprezentativnu pauzu u pobjednickom raspolozenju.

Otrovent
Kontakt:

Post Postao/la Otrovent » 29 sep 2019, 20:36

Olakšanje nakon ove pobjede. Dobro drugo poluvrijeme, iako nije slutilo na dobro nakon prvog.
Desna strana nam je loša. Mirić je misterija profesionanog fudbala. Za onakvu motoriku se dobija trica iz fizičkog vaspitanja, a on nam važi kao pojačanje. Ako je ikada igrao ozbiljan fudbal, moralo bi se primjetiti bar malo. Ovo što on pokazuje je nivo Druge lige RS. Dujaković takođe slaba tačka u odbrani. Ispadao je par puta dok jedna lopta nije prošla i blok štopera iza njega i mi primili gol. Neodlučan u napadu. Izlazi, pokušava, a onda se spetlja kad treba jurnuti u 16 metara. Ni Čomor na klupi nije puno bolji. Tu smo najtanji.
Danilović takođe defanzivno uvijek na klackalici. Ponekad oduzme lopptu za kontru, onda sljedeći put olako ispadne. Ne može tako na zadnjem veznom. On mi je puno bolji prema naprijed i mislim da bi ga trebalo postavljati na ofanzivnog veznog, jer se Vranješ svakako izvlači iz same sredine.
Drugo poluvrijeme su se svi digli. Kako je padao rezultatski pritisak tako su igrali bolje. Vidjelo se da tu ima potencijala. Ziljkić uz Vranješa i Jovanovića najbolji. Agilan, brz, ponekad ide bezglavo, ali ovaj put bez puno grešaka.
Za Željezničar će trebati puno više. Pogotovo u odbrani. Treba nam u timu još jedan igrač poput Ziljkića. Najstarija smo i najsporija ekipa.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.