Mjesto rodjenja: Berlin
Pozicija: Odbrana - defenzivni allrounder, desnjak
Visina/tezina: aktuelno 1.80 m i 75kg
aktuelna vrijednost prema Transfermarktu: 200.000 Eura
Debitovao 12.11.10 za HSV gdje je 2009 dosao iz Tennis Borussia Berlin.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Velika nada. Svaka čast za debi. Umalo da debituje za reprezentaciju, prije nego za klub.
  Velika nada. Svaka čast za debi. Umalo da debituje za reprezentaciju, prije nego za klub.

Zar nije to bilo u augustu 2008.? Tad je imo 18 godina i 4 mjeseca (ako je vjerovat wikipediji)Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Pjanić debitovao protiv Bugarske sa 17. godina i sedam mjeseci.

Upravo tako. Kucukovici su se pokazali kao one bas pravo Kucke, u skladu sa prezimenom, .ebo ih Stilike sve redom. Sada ona nekakva gnjida Vujicevic pokusava isti pricu valjati, haman se ugledaju na onog gubicastog Medjedunjanina. Aferim Besicima, mali je rodjen u Njemackoj, ali sa srcem bosanskim.Za_raju je napisao/la:Dobro dosao sine!!!
I molim vas da ne usporedujete Besica sa onim otpadom od covjeka Kucukovicem jer je ovaj(Muhamed) odmah jasno rekao ja sam BOSANAC i tacaka...
Ja se isto prezivam Kucukovic i sta to treba da znaci da smo svi isti ?!?!?!Saban je napisao/la:Upravo tako. Kucukovici su se pokazali kao one bas pravo Kucke, u skladu sa prezimenom, .ebo ih Stilike sve redom. Sada ona nekakva gnjida Vujicevic pokusava isti pricu valjati, haman se ugledaju na onog gubicastog Medjedunjanina. Aferim Besicima, mali je rodjen u Njemackoj, ali sa srcem bosanskim.Za_raju je napisao/la:Dobro dosao sine!!!
I molim vas da ne usporedujete Besica sa onim otpadom od covjeka Kucukovicem jer je ovaj(Muhamed) odmah jasno rekao ja sam BOSANAC i tacaka...

Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, StevieG8 i 21 gost.