Pitar6785 je napisao/la:onaj golman plus stanoja rahmanovic tatar svi trebaju minute.
Sto se tice Seata, to je potez boli glava, cak i ako im je dat samo na koristenje a posebno ako im je dato u trajno vlasnistvo.
Sisoje se oglasio po svim portalima jer je dao po 2k km po igracu za premije protiv nas. Naj jeftini seat je 16-17 k km al da je pod rentu dat 30 km je minimum po danu..Ja sam bio predlozio na vjesanje sabre husrefa ili hadzica posle siso citya al sad posle pobjede nad borcem i interview husevog doso sam do zakljucka da ova grupa ljudi radi dobar poso.
Cist go velezu ponisten i cist jedanesterac nije nam dosuden protiv sisoje, = mi bi imali isti bodova ko i skretnica
Drugo govori se da se ova grupa ljudi zaduzila 4 m km ako jeste svaka cast posebno na tom sto je to isplatila u roku 10 mjeseci, prije toga 20 godina 2 titule i 4 kupa ljudi se zaduzili 3.6 miliona i za 20 godina nisu mogli to da vrate, igraci izlazili iz kluba ko iz cevabdzinice sad imamo 5 igraca po 5 godina
Pogledajte sad malo nase sponzore 4 kompanija avio kompanija svijeta nam je GENERALNI SPONZOR al pored toga pogledajte sponzore vidjecete da imamo iste sponzore kosto smo orije imali plus bar 20 novih a i broj ukupni sponzora je veci bar za 20. Sponzor ti da 25 auta i onda pitar kritikuju
Nadzite ekipu koja je zadrzala kostur tima 4 godine i u te 4 godine konstantno pojacavala ekipu. Npr nihad je otiso serbedzic je doso. Ni jedna pozicija nije slabija ove godine od proske godine u ova doba. Jedino Ahmet, doveden je crnicki al niko se nije nado da ce Ahmet od najboljeg igraca sezone Toliko past u formi...
Idemo starost uzet i onda ubice odradit i to je to
VOLIM TE SARAJEVO
Prvo, nisu oni nasli Turkish airlines. Drugo, svi ti stari/novi sponzori su manje ili vise firme koje same nude usluge sponzoniranja (obrati paznju i na komsije, imamo dosta istih sponzora). Trece, sponzor nam je dao tuKi, a ne auta, jer su ista placena cca 600.000 necega, a od toga najvise koristi ima rumeni seljak Jahic koji je ujedno i direktor Porschea (ili direktno Seata, ispravite me ako grijesim), koji je na taj nacin sebi obezbjedio + u firmi, a ne sumnjam da se i ugradio u vozila. Da me ne shvatis pogresno, vozila su najmanji problem i neka ih, ali ipak mislim da trebaju doci kao slag na tortu, a ne prije rjesavanja nekih drugih, bitnijih, stvari.[/quote]
Sad je problem sto je TA doso posle tana sad je problem sto je klub platio 600 k km auta, ja sam sretan haveru radi toga, to sto su sponzori sami od sebe sponzori to nije grijeh al kazem imamo vise sponzora nego prije tana..
Evo par forumas cak pise da se papirologija oko zemljista za stadion i izgradnje istog radi.. polahko al napisao sam zasto nisi odgovorio koja je ekipa 4 godine konstantno zadrzala kostur ekipe i pojacavala ekipu svake godine..
Razumim ja tebe i ugao iz kojeg ti gledas al ovo sto su neki puhali tipa igraci bojkotovali jer nije para bilo ocito je do tih silni provjera jer ako je mogo da nagradi igrace sa 600 k km za auta valjda 600 k km je moglo pokrit te plate..[/quote]
Svaka ti je na mjestu..istina je da se radi na stadionu,ako te zanima napisi mi u pp[/quote]
Zanina brate naravno, ako je tajna neka ili ako bi ovaj zeljovski portal to mogo citat (privatne poruke) onda nemoj. Ako je sigurna poruka onda salji..[/quote]
Ma ne bi ovdje,ako te zanima samo napisi bilo sta u pp pa ti kazem