Ali ko da gledam nesto ce zasrat,informacija je 100%tacna to ti mogu garantovati,ako te nesto detaljnije zanima javi mi se u ppkeno83 je napisao/la:
Kako ide dobijena informacija od do, i sta ti mislis o tome. U cemu je problem, jer mora postojati neko ALI?Sarajlijaaa46 je napisao/la:Sta vi mislite o pitanju stadiona?Ima li nade za ovo sto sam ja pisao?Dobio sam provjerenu informaciju..Nadati se Bogu da izgradimo u butmiru neku bordo arenu,kad spomenem to odmah se najezim!Valjda ce prije moje smrti napraviti stadion da i to dozivim..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro si, jedino ako nece u kupu naredno kolo izvuci Olimpik.MortemHz je napisao/la:Kada to Zrinjski igra sa Olimpikom i Sarajevom?kengur je napisao/la:@Sarajlijaaa46, auta su nas najmanji problem, nego ti rece "svaka ti je na mjestu" pa rekoh da li se bas sa svime slazes. Nema zime.
Da je nama kako oteti bodove i od Mladosti, moglo bi se reci da rezultatski i nismo tako lose prosli ovaj dio (uzevsi sve u obzir).
U iducem dijelu Zrinjski docekuje oba Sarajevska tima.
Malo vise ta usta otvori kad se smijes, ne mogu ti ga fino gurnut nece ti stat.AlfredNobel je napisao/la:zagorski je napisao/la:Seati se kupuju kad sve druge, prioritetnije stvari rijesis u klubu. Ovako je to cisto ubleharenje i ugradivanje.![]()
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
To se nece desiti,ako se krene graditi to je to imat cemo stadion europskog standardaskoroalen je napisao/la:Mene samo strah da taj stadion ne bude kao naša dvorana u Brezi. Temelji udareni 2001., do sad se podigla zgrada, unutra se raja drogira i Keco urinira kad nema gdje, nikad više ni fening nije uložen da se to oprema.
U prevodu, da ne bude malo zamazivanja očiju i to je to. Više bi me boljelo da radovi počnu i razvuku se na 15+ godina, sa velikim upitnikom da li će ikad bit završeni, nego ova trenutna situacija.
- AlfredNobel
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Malo vise ta usta otvori kad se smijes, ne mogu ti ga fino gurnut nece ti stat.AlfredNobel je napisao/la:zagorski je napisao/la:Seati se kupuju kad sve druge, prioritetnije stvari rijesis u klubu. Ovako je to cisto ubleharenje i ugradivanje.![]()
Haj sad probaj
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobar je to plan, al neka bar igraci odu za svaki slucajskoroalen je napisao/la:Šta ste se prepali, tradicija je na našoj strani.![]()
Od tri pobjede na Pecari, dvije ostvarene u kupu.
Od tri pobjede na Pecari, dvije ostvarene bez gostujućih navijača.
Niko ne ode dole i uzimamo bez po' muke.
-
Hase1946FKS
- Kontakt:
Baš tako, mi smo kao Jesse Owens, sami protiv svih.zagorski je napisao/la:Mi moramo biti jaki, biti jaci od konkurencije i onda ce nas boliti briga za tim zakulisnim radnja i stimaljkama kona i ostalih.
Sve dok je nas budzet za igrace i igracki kadar slican njihovom te zakulisne radnje ce imati efekta i moci ce se odraziti na tabelu, tek kad mi ojacamo toliko da nas ne mogu vise pratiti, kad nas budzet i igracki kadar bude osjetno jaci od njihovog nece nam moci nista tamam da kompletan savez i sudijsku organizaciju stave pod svoju kontrolu.
Dakle, neka nas odgovor na prljave igre bude jacanje ekipe, jacanje finansija i podizanje generalno na jedan visi nivo.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To se zove demonstracija sile . Znas da ti fali zadnji vezni , ali znas da imas SS koji nece zaostati vise od 2 boda (sa juniorima), a imas 30+ auta , kojima ces privlaciti 18-19- godisnje talente . sta da smo doveli nekog Stanojevica i neko ga udari u oko . Ni Stanojevica ni auta , ovako vozaju Mustafic, Kurdic, Salcin , Dizdarevic , Imamovic . Voza i Djokanovic i ako se ne varam asistencija sinoc i 2 boda + . Kakav ZV .zagorski je napisao/la:Malo vise ta usta otvori kad se smijes, ne mogu ti ga fino gurnut nece ti stat.AlfredNobel je napisao/la:zagorski je napisao/la:Seati se kupuju kad sve druge, prioritetnije stvari rijesis u klubu. Ovako je to cisto ubleharenje i ugradivanje.![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Osmo, yebem te opet zeljorobertkosar je napisao/la:Sedmo, Yebem te listicosiroliver69 je napisao/la:Prvo, cestitam svima
Drugo, sreca prati hrabre
Treca, bez kalkulacije u KUP-u
Cetvrto, nema alibija nikad
Peto, yebem te željo
Sesto, hocemo stadion bilo gdje
NEMA NAZAD
Bas tako. Da bi napravio iskorak u drzavi u kojoj je normala lopovluk i SDA balijske sheme, to je jedini nacin.Hase1946FKS je napisao/la:Baš tako, mi smo kao Jesse Owens, sami protiv svih.zagorski je napisao/la:Mi moramo biti jaki, biti jaci od konkurencije i onda ce nas boliti briga za tim zakulisnim radnja i stimaljkama kona i ostalih.
Sve dok je nas budzet za igrace i igracki kadar slican njihovom te zakulisne radnje ce imati efekta i moci ce se odraziti na tabelu, tek kad mi ojacamo toliko da nas ne mogu vise pratiti, kad nas budzet i igracki kadar bude osjetno jaci od njihovog nece nam moci nista tamam da kompletan savez i sudijsku organizaciju stave pod svoju kontrolu.
Dakle, neka nas odgovor na prljave igre bude jacanje ekipe, jacanje finansija i podizanje generalno na jedan visi nivo.
Nadji post kad sam ja napisao da Djokanovic ne ljava, ja ti uduplam penziju narednih godinu dana, moze?Samozdravlje je napisao/la:@AngelDiMaria,@Zip,@pasica,@zagorski,@skoroalen,@Sabinho ... sad Djokanovic solidan , a i Saban ko nesto zna (@Angel ).
Ma nije problem mjenjati misljenje , kazem samo treba ISTRPITI i onada ces znati na cemu si sa Akademcima . Govorit cete tako i za Mustafica i Kurdica , samo polako .
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ABd da tako bude.Sarajlijaaa46 je napisao/la:To se nece desiti,ako se krene graditi to je to imat cemo stadion europskog standardaskoroalen je napisao/la:Mene samo strah da taj stadion ne bude kao naša dvorana u Brezi. Temelji udareni 2001., do sad se podigla zgrada, unutra se raja drogira i Keco urinira kad nema gdje, nikad više ni fening nije uložen da se to oprema.
U prevodu, da ne bude malo zamazivanja očiju i to je to. Više bi me boljelo da radovi počnu i razvuku se na 15+ godina, sa velikim upitnikom da li će ikad bit završeni, nego ova trenutna situacija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Raja je upravu za seate. Evo npr. nas @skoro je prvo rijesio prioritetnije stvari, pa onda kupio Seata. E tako trezven insan razmislja, a ne kao qrava, lezba, rumeni, plinar i kerojedac.
NAPRAVA UPOLJE !!!
NAPRAVA UPOLJE !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Skoro Alene@ kralju ako kinez vjetnamac Krene u taj biznis vjeruj mi da ce ga i napravit, tako da kad se zemlja ogradi i prvi bager stavi kasiku u zemlju ubjeden sam da ce bit napravljen na tom nivou da bi smio garanciju dat da ako on ne napravi da cu ja svav trosak stadiona pokrit. Izuzev rata smrti prodaje ili neke ne predvidene probleme kao sto je bake reketar ili SDA Njegova da prste ne umjesa..
Sto se tice trpljenja akademaca to treba al ne vise od 3 godine, posle tri godine posudba u filijalu u zenicu ili mladost pod uslovom da bude u prvi 11 pa ga vratit ako se pokaze.
Moj drug SAMOZDRAVLJE Gavric je najbolji igrac u ovoj izjebanoj ekipi, njegovo nije da asistira i daje golove nego da udara razbija i **** mater protivnickim igracim.. al imo je on 3-4 asistencije ubacio je u 100% sansu nase igrace al oni fulali
Meni se on svida jer je borbem samo slabije od stanoje jer je stanoja tvrd dok je gavric mlitav nesto ko muha kategorija a welter kategorija..
Sto se tice trpljenja akademaca to treba al ne vise od 3 godine, posle tri godine posudba u filijalu u zenicu ili mladost pod uslovom da bude u prvi 11 pa ga vratit ako se pokaze.
Moj drug SAMOZDRAVLJE Gavric je najbolji igrac u ovoj izjebanoj ekipi, njegovo nije da asistira i daje golove nego da udara razbija i **** mater protivnickim igracim.. al imo je on 3-4 asistencije ubacio je u 100% sansu nase igrace al oni fulali
Meni se on svida jer je borbem samo slabije od stanoje jer je stanoja tvrd dok je gavric mlitav nesto ko muha kategorija a welter kategorija..
-
Hase1946FKS
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Skoro Alene@ kralju ako kinez vjetnamac Krene u taj biznis vjeruj mi da ce ga i napravit, tako da kad se zemlja ogradi i prvi bager stavi kasiku u zemlju ubjeden sam da ce bit napravljen na tom nivou da bi smio garanciju dat da ako on ne napravi da cu ja svav trosak stadiona pokrit. Izuzev rata smrti prodaje ili neke ne predvidene probleme kao sto je bake reketar ili SDA Njegova da prste ne umjesa..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:1. ŠERBEČIĆ 21
2. TATAR 10
3. GAVRIĆ 7
4. KOVAČEVIĆ 6
5. SALČIN 5
6. HANDŽIĆ 3
7. ĐOKANOVIĆ 3
8. HEBIBOVIĆ 3
9. KURDIĆ 3
10. AHMETOVIĆ 3
11. MUSTAFIĆ 3
12. CRUZ 3
13. VELKOSKI 1
14. LAZIĆ 1
15. SABANOVIĆ 1
16. HODŽIĆ 1
ŠIR
ŠERBEČIĆ 5
KURDIĆ 3
ŠABANOVIĆ 1
ZVI
GAVRIĆ 5
AHMETOVIĆ 3
MUSTAFIĆ 3
LJUB
SALČIN 5
CRUZ 3
HODŽIĆ 1
napomena: utakmica protiv Zvijezde isti broj bodova su imali Ahmetović i Mustafić. Imaju i isti broj trica (5 nema ni jedan), i isti broj ljudi je glasalo za njih, a obojica su bili i strijelci na meču, tako da mi je preostalo da dobiju i jedan i drugi po 3 boda. Na utakmici protiv Ljubuskog nisam uvrstio u konačne glasove jednog forumasa kome su bili nepotpuni glasovi. Samo je dao dvojici, a pravilo je da se glasa za trojicu.
NASTAVITE GLASATI ZA ZADNJU TEKMU SARAJEVO - BORAC 1:0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zanima me (nas) sve o cemu se radi, dookle se doslo, jel pokrenuta procedura i tdSarajlijaaa46 je napisao/la:Ali ko da gledam nesto ce zasrat,informacija je 100%tacna to ti mogu garantovati,ako te nesto detaljnije zanima javi mi se u ppkeno83 je napisao/la:
Kako ide dobijena informacija od do, i sta ti mislis o tome. U cemu je problem, jer mora postojati neko ALI?Sarajlijaaa46 je napisao/la:Sta vi mislite o pitanju stadiona?Ima li nade za ovo sto sam ja pisao?Dobio sam provjerenu informaciju..Nadati se Bogu da izgradimo u butmiru neku bordo arenu,kad spomenem to odmah se najezim!Valjda ce prije moje smrti napraviti stadion da i to dozivim..
Seata sam kupio na trećoj godini faksa. Te godine diplomirao. ABd da nam ovi Seati donesu sreću na kraju sezone.belosevic28 je napisao/la:Raja je upravu za seate. Evo npr. nas @skoro je prvo rijesio prioritetnije stvari, pa onda kupio Seata. E tako trezven insan razmislja, a ne kao qrava, lezba, rumeni, plinar i kerojedac.
NAPRAVA UPOLJE !!!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mustafić je danas viđen sa rozim ŠV obrascem. Upiši ga!
-
belosevic28
- Kontakt:
I jest mi za filozofskogGiljotina je napisao/la:Mustafić je danas viđen sa rozim ŠV obrascem. Upiši ga!
@skoro, aBd dupla, ali ti opet znas prioritete
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.