Rođen: 10. 06. 1996. godine
Pozicija: 3/4
Aleksandar Lazić je nastupao za U16, U18 i U20 selekciju Bosne i Hercegovine, a danas je standardni član seniorskog tima. Trenutno nastupa za ekipu Petrol Olimpija Ljubljana.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Danas nas je sve ugodno iznenadio ... da samo hoce ovako nastavit ...Drape je napisao/la:19 poena, 6 skokova, 3 asistencije, 5 ukradenih lopti protiv Bugarske, također i kandidad za najbolji potez ovog prozora
Kako samo dobar transfer. Primorska je jako solidna ekipa, financijski jaka organizacija, ljepa okolina za zivot, i ekipa sa jasnim ciljem i ambicijama.bombaysaphire je napisao/la:Prešao u Primorsku, odličan potez.
Jurica Golemac trener , ekipa ima glavu i rep , mislim da će biti u petorci.
Plus SIXT (najveća evropski rent a car kompanija ) im je sponzor , ne mora da brine o finansijama.
Beko je napisao/la:Kako samo dobar transfer. Primorska je jako solidna ekipa, financijski jaka organizacija, ljepa okolina za zivot, i ekipa sa jasnim ciljem i ambicijama.bombaysaphire je napisao/la:Prešao u Primorsku, odličan potez.
Jurica Golemac trener , ekipa ima glavu i rep , mislim da će biti u petorci.
Plus SIXT (najveća evropski rent a car kompanija ) im je sponzor , ne mora da brine o finansijama.
Kad samo jucer procitao da je Muric podpisao kod Cedevite Olimpije, sam pomislijo valjda mu Lazic nece biti rezerva.
Slazem se. On je vise igrac za neki strogi sistem gdje ce imat ulogu da ubija u odbrani i u napadu uzme otvoren sut i ide na skok,sam sebi tesko da moze nesto iskreirati..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Divos i 14 gostiju.