Italia je napisao/la:rope11 je napisao/la:Da je bar stvarno neko izjavio da će biti najbolji stoperi svijeta, pa da mu prođe fora.
Nije to čak ni trolanje, ovaj tip stalno laže i izvrće stvari, već sam ga nekoliko puta uhvatio. Ne vrijedi sa takvima voditi diskusije.

Da nemam pametnije posla u zivotu, nasao bih ti 100 komentara u kojima pises da je Rom najveci potencijal, haman najbolji stoper lige, najbolji stoperski tandem u Serie A, nosioc repke koji treba igrati ispred ovih starkelja. Naravno, ima i realnih milanista koji nikad to nece reci kao sto i ovi realni za Ruganija nikad nisu svrsavali. Al upravo takvi ko ti sto uzdignete pojedinca do neba, nemate nikakvo pravo osporavati tudje pojedince poput Kijese i Berne.
Pusti to nama kojima Kean, Cutrone, Gabigol i slicni nisu bili "
buduci najbolji svih vremena".
Jok, ti mi odredi koga ću ja osporavati, a koga ne.
I opet lažeš, nikad nisam izjavio da je najbolji stoper lige. Da je najbolji talijanski stoper od mlađih naraštaja i da su Caldara i on trebali činiti odličan stoperski par (prije te nesretne povrede), to je fakt. Ne vidim šta bi ti trebalo biti čudno u toj izjavi.
Svaki put kažeš da ćeš naći postove kad nešto lupiš i svaki put nestaneš, jer znaš da nećeš ništa naći. Već par puta viđena priča.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !