Mladi košarkaški talenti
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi košarkaški talenti
[quote="TruT"]Stefan Damjanic ( 1.89, play, 1993. Kk Rookie Banja Luka) - Dobar igrac, tehnika mu je dobra, mogla bi se paznja obratit na njega u skorije vrijeme.
Ognjen Putnik ( 2.00 , 1993. KK Radivoj Korac Banja Luka) - Dobar momak, licno sam ga gledao na par utakmica, zadnju sam sinoc gledao, u pobedi nad Bulldogs Prnjavor, mali je dao oko 20 i nesta poena cini mi se, daleko najbolji na utakmici, s tim da je igrao i Miodanic Dalibor koji se ustalio na spisku reprezentacije, a sinoc je bio skoro pa neprimetan
Milan Vukotic ( 1.89. play. KK Radivoj Korac ) Sinoc jedan od najboljih aktera tekme, sjajan plej, brz, tehnika dobra... jedino ima problema sa passom, prekasno daje pas prema drugom igracu, no dobro, to se da promeniti
Ognjen Putnik ( 2.00 , 1993. KK Radivoj Korac Banja Luka) - Dobar momak, licno sam ga gledao na par utakmica, zadnju sam sinoc gledao, u pobedi nad Bulldogs Prnjavor, mali je dao oko 20 i nesta poena cini mi se, daleko najbolji na utakmici, s tim da je igrao i Miodanic Dalibor koji se ustalio na spisku reprezentacije, a sinoc je bio skoro pa neprimetan
Milan Vukotic ( 1.89. play. KK Radivoj Korac ) Sinoc jedan od najboljih aktera tekme, sjajan plej, brz, tehnika dobra... jedino ima problema sa passom, prekasno daje pas prema drugom igracu, no dobro, to se da promeniti
Zadnja izmjena: wekiva, dana/u 06 avg 2011, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Doskorasnji igrac Borca i juniorski reprezentativac BIH, Nikola Gajic (B 193 91) nastavlja karijeru na Jacksonville College. Ako dobro igra i ako uspe na skolske testove na kraju sezonu, postoji mogucnost da predje u nekim NCAA ligas.
-
- Kontakt:
Selekcije 1994, 1995/96 i 1997 KK Rookie ucestovale su na turniru u BG, 23 oktobar. Nemanja Tesic i Darko Petrovic su limitirani akceleranti (dominiraju pre svega zbog raniji fizicki razvoj), dok su Milenko Predic i pogotovo Dragan Raca najveci potencijali.wekiva je napisao/la:slazem se sa tobom s tim da su ova dvojica dole nesto mladja (95' i 96')TruT je napisao/la:Stefan Damjanic ( 1.89, play, 1993. Kk Rookie Banja Luka) - Dobar igrac, tehnika mu je dobra, mogla bi se paznja obratit na njega u skorije vrijeme.
Ima jos i Nemanja Tesic, Milenko Predic...
Ja bih izabrao Tesica i Predica, jer su za svoje godine ( 95' i 96' god) , fizicki jako dobro razvijeni! Tesic je nesto bolji po pitanju tehnike i suta, ali ima vremena i za jednog i za drugog! U svakom slucaju, bice o dobri igraci!albiongate je napisao/la:Selekcije 1994, 1995/96 i 1997 KK Rookie ucestovale su na turniru u BG, 23 oktobar. Nemanja Tesic i Darko Petrovic su limitirani akceleranti (dominiraju pre svega zbog raniji fizicki razvoj), dok su Milenko Predic i pogotovo Dragan Raca najveci potencijali.wekiva je napisao/la:slazem se sa tobom s tim da su ova dvojica dole nesto mladja (95' i 96')TruT je napisao/la:Stefan Damjanic ( 1.89, play, 1993. Kk Rookie Banja Luka) - Dobar igrac, tehnika mu je dobra, mogla bi se paznja obratit na njega u skorije vrijeme.
Ima jos i Nemanja Tesic, Milenko Predic...
sandro gacic, u svom prvom nastupu za caja laboral, selekciju U-15, imao triple-double. igrao na poziciji organizatora igre. 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
gdje je rodjen taj momak, po imenu bi rek'o da ce prije za komsije igrati bez obzira gdje je rodjen nego za nasfrenki je napisao/la:sandro gacic, u svom prvom nastupu za caja laboral, selekciju U-15, imao triple-double. igrao na poziciji organizatora igre.
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:gdje je rodjen taj momak, po imenu bi rek'o da ce prije za komsije igrati bez obzira gdje je rodjen nego za nasfrenki je napisao/la:sandro gacic, u svom prvom nastupu za caja laboral, selekciju U-15, imao triple-double. igrao na poziciji organizatora igre.
pusti to, nemoj po imenu da sudiš...dečko je mostarac, i mislim da će igrati za BiH

be-ha saveza

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i to sto kazes, ja se nadam da ce igrati za BiH, jer da ne valja ne bi sa 15 god igrao u Caji, samo me strah da ne pobjegne ko Baracfrenki je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:gdje je rodjen taj momak, po imenu bi rek'o da ce prije za komsije igrati bez obzira gdje je rodjen nego za nasfrenki je napisao/la:sandro gacic, u svom prvom nastupu za caja laboral, selekciju U-15, imao triple-double. igrao na poziciji organizatora igre.
pusti to, nemoj po imenu da sudiš...dečko je mostarac, i mislim da će igrati za BiH...ako bude
be-ha saveza
Za zivot cijeli!
Sandro bi trebao da igra za BiH, njegov stari je jedan od najvecih patriota ove drzave, barem su meni tako pricali....
Sandro se probio u dresu Bosne na turniru u Madjarskoj, tu je definitivno bio pocetak...
Ako ga Spanci ne vrbuju...
Sandro se probio u dresu Bosne na turniru u Madjarskoj, tu je definitivno bio pocetak...
Ako ga Spanci ne vrbuju...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Najbolje da Milan Vukotic ima los pas ...ima najjacu tehniku ,sut,pas ..
dvije nase velike nade su igrale?? ali ni kosa nisu dali...dali su uopste igrali ili u cemu je fazon da ni jednog poena nemaju na listi ja neznam :S (rijec je o bulicu i petrovicu)
Zrinjski - Sloboda 66:67
(22:18, 15:14, 19:19, 10:16)
Zrinjski: Peljto 4 , Mašić , Kahrimanović 16, Bodiroga, Tomić, Simonović 8,
Hajrić 21, Hasandić 2, Peraica 3, Petrović, Šakić 9, Ramljak 1.
Sloboda: Gak, Hodžić, Bulić, Kastratović 11, Hrnčić 10, Halilbegović 12,
Albijanić 15, Jeftić 2, Sekicki 11, Jovanović, Tanasilović 6, Lafitić.
Zrinjski - Sloboda 66:67
(22:18, 15:14, 19:19, 10:16)
Zrinjski: Peljto 4 , Mašić , Kahrimanović 16, Bodiroga, Tomić, Simonović 8,
Hajrić 21, Hasandić 2, Peraica 3, Petrović, Šakić 9, Ramljak 1.
Sloboda: Gak, Hodžić, Bulić, Kastratović 11, Hrnčić 10, Halilbegović 12,
Albijanić 15, Jeftić 2, Sekicki 11, Jovanović, Tanasilović 6, Lafitić.
-
- Kontakt:
Juniorski tim Sparsa iz Sarajeva je odigrao dve prijateljske utakmice u Beogradu i pobedio obe. U prvoj utakmici, Sparsi su pobedili Crvenu Zvezdu 66:62. U drugoj utakmici Sparsi su bili bolji od Mega Vizure 86:83 a prvi strelac Sparsa je bio Vrabac sa 35 poena (5 trojki), dok je u Mega Vizuri Bojić bio najefikasniji sa 31 poenom.
Misko Raznjatovic je za vrijeme utakmice BiH - Ukrajina dolazio da potpise sa Vrapcem, ali nije bio zadovoljan onim sto je vidio...albiongate je napisao/la:Juniorski tim Sparsa iz Sarajeva je odigrao dve prijateljske utakmice u Beogradu i pobedio obe. U prvoj utakmici, Sparsi su pobedili Crvenu Zvezdu 66:62. U drugoj utakmici Sparsi su bili bolji od Mega Vizure 86:83 a prvi strelac Sparsa je bio Vrabac sa 35 poena (5 trojki), dok je u Mega Vizuri Bojić bio najefikasniji sa 31 poenom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Kad je procena mladjih igraca u pitanju, Raznatovic nije taj koji odlucuje, to je posao njegovog skauta Branimira Tadica.neno#4 je napisao/la:Misko Raznjatovic je za vrijeme utakmice BiH - Ukrajina dolazio da potpise sa Vrapcem, ali nije bio zadovoljan onim sto je vidio...
Sinoc je pocela NCAA liga, istakao se bosanski australijanac Igor Nujic ('91 Teksas San Antonio)sa 6 poena i 7 skokova za 17 minuta.
Misko je bio u Sarajevu tada samo sa jednim ciljem, a to je da potpise Vrapca...albiongate je napisao/la:Kad je procena mladjih igraca u pitanju, Raznatovic nije taj koji odlucuje, to je posao njegovog skauta Branimira Tadica.neno#4 je napisao/la:Misko Raznjatovic je za vrijeme utakmice BiH - Ukrajina dolazio da potpise sa Vrapcem, ali nije bio zadovoljan onim sto je vidio...
Sinoc je pocela NCAA liga, istakao se bosanski australijanac Igor Nujic ('91 Teksas San Antonio)sa 6 poena i 7 skokova za 17 minuta.
Sigurno je tako kao sto ti kazes za Tadica, ali imam info iz prve ruke, tako da je sto posto pouzdana...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Krilo Adnan Omeragic (1996, UNELCO) koji igra u Spaniji na meti spanskog saveza. Letos je bio pozvan na pripreme spanske U14 reprezentacije.
http://baloncestounelco.****/20 ... o-que.html
uzevsi u obzi stanje KS BiH tamo ce i zavrsiti ako im je interesantanalbiongate je napisao/la:Krilo Adnan Omeragic (1996, UNELCO) koji igra u Spaniji na meti spanskog saveza. Letos je bio pozvan na pripreme spanske U14 reprezentacije.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
u u20 su po meni mujic, bulic i petrovic mozda glavni
a u u18 su to glogovac, vrabac, residovic, mazic, gacic i nurkic.
za u16 sam nedovoljno upoznat.
hajde da pokusamo da sastavimo potencijalne spiskove.
hajde da pokusamo da sastavimo potencijalne spiskove.
u u20 su po meni mujic, bulic i petrovic mozda glavni
hajde da pokusamo da sastavimo potencijalne spiskove.[/quote]
gdje ti je djedovic mladji?
hajde da pokusamo da sastavimo potencijalne spiskove.[/quote]
gdje ti je djedovic mladji?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nakon sto si me posjetio u u16 

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 13 gostiju.