FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemogu da svatim sto Mirko neigra umjesto Stanica na ljevom boku. Kolobov ako je defanzivni vezni volio bi da vidim njega umjesto Culuma.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sto se cujemo 

- themaniaks
- Kontakt:
mislis sto se cuju ?bob je napisao/la:sto se cujemo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ma razumili se , najbitnijethemaniaks je napisao/la:mislis sto se cuju ?bob je napisao/la:sto se cujemo

-
- Kontakt:
Kako mi je krivo sad sto sam imo jutros obavezaaaaaaaaa! Kad cujem da se i pored plagijata jedne dragane mirkovic ori ZELJEZNICAR LEEEEEEEE! ili BAŠ SVEEE TI DAJEMOOOO! ili NAPRIJED NAPRIJED ZELJO VOLIM TEEEE LUDO JAAA KO NIGOGAAAAA..... srce mi ogromno, stvarno svaka cast nasim momcima na tribini. Evo od kako su oni usli sve vise prijetimo, a gol smo primili dosta naivno. U drugom poluvremenu cemo izjednacit ako se nastavi ovim tempom 

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- zlaya_tm87
- Kontakt:
jadno nekako, nema igre nikako... hajmo sad na sve ili nista!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
Reko da svratim da vidim kako je? 

Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Moram priznati ocekivao sam vise od Zelje a i od same utakmice.Borac dao gol nakon nesporazuma u odbrani i lagano sada igraju,imali jos onu lepu priliku kada je Markovic intervenisao,ostalo igra izmedju dva sesnaesterca sa ponekim sutem.
Nadam se boljoj utkmici u nastavku i povoljnom rezultatu za "plave".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Loši smo, ali ništa novo. Vidjet ćemo, možda se Borac u nastavku opusti pa mi uguramo jednom loptu u gol.
Devil je napisao/la:Moram priznati ocekivao sam vise od Zelje a i od same utakmice.Borac dao gol nakon nesporazuma u odbrani i lagano sada igraju,imali jos onu lepu priliku kada je Markovic intervenisao,ostalo igra izmedju dva sesnaesterca sa ponekim sutem.
sad ce uci visca i izgledat ce to malo ofanzivnije,teska utakmica i et oni malo vise srece mi bez ideje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nemogu jednostavno da vjerujem da stanic igra umjesto radovanovica

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
-
- Kontakt:
Izbaciti Besliju i ubaciti Viscu, vratiti Zebu na jedino mjesto gdje moze igrati a to je sredina, i Radovanovica umjesto Stanica koji je kriminalan na beku 10 zadnjih utakmica ali ga Amar gura bezveze...
Ali mozda je jos veca greska beslija u sredini a zeba na krilu, mjenjaj ba Amare sviju ti...
Ali mozda je jos veca greska beslija u sredini a zeba na krilu, mjenjaj ba Amare sviju ti...
odvratna utakmica, moramo se uozbiljiti ako želimo izvući bod iz ove utakmice
nadu mi daje to što je i borac odigrao jednako loše kao i mi
nadu mi daje to što je i borac odigrao jednako loše kao i mi
Hoce li jedna utakmica sa Borcem proci a da ne cujemo nacjonalisticke pjesme ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
od takvih ljudi se nema sta drugo ocekivatiElegant je napisao/la:Hoce li jedna utakmica sa Borcem proci a da ne cujemo nacjonalisticke pjesme ?

cim ubaci viscu to ce biti druga prica
edit: amar kao da me slusa

treba nam jos igraca iz BiH
-
- Kontakt:
Nista neobicno za nase prostore, vi nama mi vama, al vazno je da vodimoElegant je napisao/la:Hoce li jedna utakmica sa Borcem proci a da ne cujemo nacjonalisticke pjesme ?

Neka me biju,neka me tuku
daj mi primjer mi vamaBosnian_Serb je napisao/la:Nista neobicno za nase prostore, vi nama mi vama, al vazno je da vodimoElegant je napisao/la:Hoce li jedna utakmica sa Borcem proci a da ne cujemo nacjonalisticke pjesme ?

treba nam jos igraca iz BiH
Hoce li Zeba jedan derbi odigrati dobro
Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 19 gostiju.