DrFilgud je napisao/la:Kod nas su u igri sve opcije , osim one realne, ta je da Hajrovic i Gojak nisu dovoljno dobri.
To sam ja prvi reko za gojaka ima na njegovoj temi. Tanak igrac, bosnjo se pali na nekakve utakmice u mrtvoj hrvatskoj ligi kad dadne gol dragovoljcu, istri,zapresicu...a ovdje propaganda radi svake sedmice neki clanci o njemu dizu ga medije. Tako to ide, Ali zao mi je nije igrac za velike domete. Piso sam vec za ozbiljan fudbal lige 5 on je prespor igrac, najbolje se vidilo u armeniji gdje je bio 90 minuta igrac manje, jer nije ispostovo svoju poziciju. A ovdje pljuju kolasincu jer su neznalice, seo moro 90minuta igrat i trcat za dvojcu jer je ta strana bila konstantno otvoreno. Armenci su odma skuzili i sve je islo preko te strane jer gojak nikog nije pratio nit je cuvo, i gol smo primili kad je izgubio on loptu gdje Je nesmijes gubit. U evropi ga u 90% slucaja nije bilo nigdje , isto vazi za loncara nekad bljesne u ligi protiv losijih ekipa a kad je trebalo zapet u evropi nije ga nigdje bilo. Jer onda vidis pravu klasu nekog igraca kada dodju malo Jace ekipe kad treba nekog proc, pretrcat, a ono nista jer se nema kvalitet. Sven susic je imo vise golova i asistencija u mrtvoj hnl od gojaka, loncara , kao bio jedan od boljih igraca, a vidjeli smo nije Mogo u belgiji, holandiji, izraelu, nije Mogo nigdje jer nema kvalitet za nesta Vece, ozbiljnije. Onda znate koliko je sati sa ovim gojakom loncarom itd....zao mi je, ali mnogima Je tesko istinu servirat i da je prihvate .