FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 sep 2019, 11:00

Realno gledajuci, ne znam kako nas mogu iznenaditi? Na svakoj poziciji imamo jace igrace i samo je stvar motivacije i zelje.

Sretno Zeljkane, protiv ovakvih se kida sa 200% mogucnosti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 sep 2019, 11:01

Onaj Hadzanovic sto smo se zanimali za njega ne igra nikako u Tuzli, jos jedan primjer igraca koji je poletio za parama

Danas ne sumnjam u pobjedu, uhvatili smo zalet
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 sep 2019, 11:05

Gazi.Danas pobjeda mora biti **** Tuzla Sity.Danas nesmije Dado igrat on nije za agresivan fudbal a to ce bit danas.Bolje stavit Hajdarevica.Zec odlucuje tekmu.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 28 sep 2019, 11:05

Ma tri boda ,opasni smo kao plin. Medjutim kakav god da rezulatat bude ,treba zadrzati pozitivnu pricu. Volim te Zeljo

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 sep 2019, 11:07

Fin dan, baš za skoknuti do Tuzle. Poy

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2019, 11:33

Pod posebnom lupom na ovom susretu biće napadač Plavih, Sulejman Krpić. Kako je potvrđeno za naš portal svoj dolazak na stadion Tušanj najavili su fudbalski emisari iz Južne Koreje koji prate igre Sulejmana Krpića, te žele da ga i uživo vide na djelu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 28 sep 2019, 11:42

Najjace je kad procitam , nemoj da Vojo zapinje , Vojo je ipak bio nas bla bla. Frajer bio 1 sezonu , pa nije djete kluba a bilo ih pa su tek zapinjali . A druga stvar da vam ponudi 100.000 KM premije kao igracu vi kao nebi zapeli , msm smijesmo covjek gleda sebe opravdano i dat ce sigurno maksimum. Azmir je obecao premije okvirno u iznosu za igrace oko 100.000

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2019, 11:48

Transfer1312 je napisao/la:Najjace je kad procitam , nemoj da Vojo zapinje , Vojo je ipak bio nas bla bla. Frajer bio 1 sezonu , pa nije djete kluba a bilo ih pa su tek zapinjali . A druga stvar da vam ponudi 100.000 KM premije kao igracu vi kao nebi zapeli , msm smijesmo covjek gleda sebe opravdano i dat ce sigurno maksimum. Azmir je obecao premije okvirno u iznosu za igrace oko 100.000
Ako mislis na mene sto sam sinoc napisao nesto u tom fazonu da mu ne do Bog da je potegne to sam se zaebavao. :mrgreen:
Naravno da ce igrat standardno i sa istom zeljom kao i protiv svih ostalih ekipa.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 28 sep 2019, 11:52

LjoZee je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Najjace je kad procitam , nemoj da Vojo zapinje , Vojo je ipak bio nas bla bla. Frajer bio 1 sezonu , pa nije djete kluba a bilo ih pa su tek zapinjali . A druga stvar da vam ponudi 100.000 KM premije kao igracu vi kao nebi zapeli , msm smijesmo covjek gleda sebe opravdano i dat ce sigurno maksimum. Azmir je obecao premije okvirno u iznosu za igrace oko 100.000
Ako mislis na mene sto sam sinoc napisao nesto u tom fazonu da mu ne do Bog da je potegne to sam se zaebavao. :mrgreen:
Naravno da ce igrat standardno i sa istom zeljom kao i protiv svih ostalih ekipa.
Moguce ali procitao sam negdje jos neke komentare ofirnijeg tipa . Kao da ce eto neko popustati nekom , nidje veze...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 sep 2019, 11:56

Vidjet ćemo kakav će Azmir sastav naredit za danas, ono što je sigurno je da nema Nukića zbog žutih i moguće Kobia zbog povrede. Po meni Tuzla nije nikakav bauk, iskreno nije me dojmila njihova igra da ih se posebno pribojavam. Jači smo od njih. Vojo je svakako opasnost, interesantno je da je od 10 golova kojih je dao ove sezone, 5 dao iz penala.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2019, 11:56

Kad je jedan Josip Kvesic koji nam je svima predrag i koji Zelju voli uvalio dva cini mi se do sada otkad je u Sirokom Brijegu onda je jasno da ta prica o “popustanju”, “kocenju” nema smisla. Igra svako za pare i trenutni klub. Emocije su tu po strani.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 sep 2019, 12:05

Halo nasi bivsi su naz vazda ukopavali a pogotovo Zeba i Bekric.Titulu nam sjebali oni a ne Vojo da nezapne.Ramic ce ginut da nam ga zavali,takvi su najgori.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2019, 12:08

Je li ono Ramic ga zavali za GOSK u 90+ na Grbavici za pobjedu pa htio da provocira skinuo dres i nesto i skonta da igra protiv nas pa se izvinjavao? :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2019, 12:16

Bezideja je napisao/la:A najsmjesnije sto su upravo ti optuzivali druge da imaju duple nikove, a sad se pokazalo ko su oni, kad su bili ovdje a i tamo...
Recimo ovaj paprika je ono slovenačko g0vno, koji je izofirao storma kada su objavljivali one analize forumaša, neandertalca i mene, pa su ga banovali. Tu se tačno vidjelo o kakvim ljigavcima se radi. Ovaj ga pitao može li objaviti analize, storm mu rekao da sačeka pravi trenutak, pa se onda pravio kako nije imao pojma, a onda slovenac izrevolitiran banom objavi prepisku između njih dvojice. Tu tačno vidiš o kakvim ljudima je riječ, gdje obojica pokažu pravo lice.

Samo je problem što ljudi obično imaju kratko pamćenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 28 sep 2019, 12:18

Dobra stvar, ustvari odlicna stvar je sto se TC nece braniti. Mislim da mi takve utakmice u nasoj ligi tesko mozemo izgubiti. Kaze Jusufbegovic na Hayatu da smo blize pobjedi, i prognozira x2. Kako god, neka nam je sa srecom.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 28 sep 2019, 12:20

Ja ne mogu da povjerujem da ima ljudi koji smatraju da neki igrač ne bi trebao "zapinjati" protiv Želje, jer je nekad ranije nosio naš dres. Stvarno nevjerovatnih razmišljanja ima :crazy:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 sep 2019, 12:22

LjoZee je napisao/la:Je li ono Ramic ga zavali za GOSK u 90+ na Grbavici za pobjedu pa htio da provocira skinuo dres i nesto i skonta da igra protiv nas pa se izvinjavao? :lol:
Prošle sezone nam je Ramić zabio i na Grbavici i u Gabeli. Od naših bivših igrača, prošle sezone su nam pored Ramića golove zabili Jamak, Vojo, Kvesić i Crnov (sjećaš se ovoga... https://sportsport.ba/fudbal/boga-ima-z ... ozi/297803)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2019, 12:28

braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Je li ono Ramic ga zavali za GOSK u 90+ na Grbavici za pobjedu pa htio da provocira skinuo dres i nesto i skonta da igra protiv nas pa se izvinjavao? :lol:
Prošle sezone nam je Ramić zabio i na Grbavici i u Gabeli. Od naših bivših igrača, prošle sezone su nam pored Ramića golove zabili Jamak, Vojo, Kvesić i Crnov (sjećaš se ovoga... https://sportsport.ba/fudbal/boga-ima-z ... ozi/297803)
Sjecam se. Karma je qurva. :D

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 sep 2019, 12:29

braco je napisao/la:
Ma nema tu ljubavi nikakve, krenes od Zebe pa dalje. Svako igra za svoju ekipu i ja ne ocekujem ni od koga nikakvu milostinju.

Ima jos i druga stvar. Nekoliko nasih bivsih koji su pomenuti danas, a da su nam zabijali prosle godine, su otjerani na neljudski nacin. Tako da oni izgaraju od Zelje da nas pobijede bas zbog nacina na koji je bivsa garnitura te igrace tretirala. Mislim ok, dovedes nekoga samovoljno - pokaze se kao promasaj, i ti onda gledas da ga brze bolje našutaš nogama iz kluba. Ispljuvani i nasilno otjerani. To je ona solidarnost i ljudskost koju smo izgubili u posljednje 3,4 godine gdje smo se prema svima ponasali bahato i arogantno. Zato se ove sezone, izmedju ostalog, igra veliki broj prijateljskih utakmica sa raznim klubovima sirom BiH kako bi se Zeljo, takoreci, vratio i priblizio obicnom narodu, da vratimo ono sto nas je uvijek krasilo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2019, 12:31

kerimatomic1921 je napisao/la:Zato se ove sezone, izmedju ostalog, igra veliki broj prijateljskih utakmica sa raznim klubovima sirom BiH kako bi se Zeljo, takoreci, vratio i priblizio obicnom narodu, da vratimo ono sto nas je uvijek krasilo.
Bravo! To smo bili skroz izgubili, a to je uvijek bio Željo, nema stadiona u državi na kojem nismo igrali i zato smo uvijek imali ogromnu bazu navijača van Sarajeva, sve do dolaska ustaljenih procedura.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 37 gostiju.