Osim13 je napisao/la:U svakom slučaju lijepo je vidjeti pune tribine iako je petak poslijepodne

Osim13 je napisao/la:U svakom slučaju lijepo je vidjeti pune tribine iako je petak poslijepodne
Nikad nerijeseno, samo lekcijaOsim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Nikad poraz, samo lekcija!
Sve ispod 3 boda = poraz. Ipak su apetiti kluba poznati.SMR187 je napisao/la:Nikad nerijeseno, samo lekcijaOsim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Vidio sam da je zakrčilo na izlazu, mora se proraditi na onome.Rokoko87 je napisao/la:Sad sa utakmice, bili smo bolji, sudiji yebem svu žensku familiju.
Zašto ne odgovoriš na pitanje ubleho revolveraška?Wandelanoite je napisao/la:Bio danas na utakmici razočaran sam Halkic nas spasio poraza.
Sve je ovo počelo od Mancinija i njegove negativnosti jednostavno morali smo kiksati.
Jesi li bio kod doktora?Osim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Pa zar si već potrošio one recepte i lijekove, zaboravi na mene do oktobra evo ti Rokoko nek ti on ide.Mancini je napisao/la:Jesi li bio kod doktora?Osim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Nemoj mi stavljati to breme da moram razmišljati o psihički nestabilnoj osobi...Osim13 je napisao/la:Pa zar si već potrošio one recepte i lijekove, zaboravi na mene do oktobra evo ti Rokoko nek ti on ide.Mancini je napisao/la:Jesi li bio kod doktora?Osim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Oni su na strani uglavnom, al bez njih ni metalegea ne mogu dobit ocitoLEO10 je napisao/la:A nisu Kazlagic ili Silic sudili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.