FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ma odosmo mi u ****....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Jesi ti pjan?forza_juve je napisao/la:POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
Za zivot cijeli!
blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao
- forza_juve
- Kontakt:
A TO DA IGRACI NEMAJU ZA HLJEBA JE CISTA LAZ POSEREM IM SE U USTA PRODANA IGRAJU KAKO SVIRA MIRZA I BALJAK PRODANE DUSE ONI SU IM I DALI PARE DA TAKO PRICAJU KAKO NEMAJU ZA HLJEBA AKO IM SE NE SVIDJA NEKA RAZGULE
❤️1946❤️
-
samo sarajevo
- Kontakt:
jeste upravu si samo si upucen svaka ti cast hahaha nego treba na skupstinu da nas ode sto vise da im zapjevamo koju lopovcinama,i pored svega toga prijave protiv svakog da ih pozatvaraju u Znicu zbog kradje 4 mil marakacala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao
Mirza je jedini posten u ovom razorenom klubu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
cala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao
U tome i jest poenta mi treci na tabeli!
Jel vi mislite da ce i taj Jovic htjeti da radi sa bagrom i lopovima.....nama nije rjesenje ako ce MV otici, to je samo odlaganje bolesti, kao da covjeka sa bolesnim plucima prikopcas na aparate za disanje....nista nisi napravio dok ga ne izlijecis, a odlicno se zna ko je rak rana naseg kluba....pored baljka, alihodzica i merdanovica, u isti kos stavidi i ducica!!! a igraci su izvizdani jer su imali podrsku uvijek i svugdje, bez obzira na poraz na kosevu, bez obzira na lose igre, bez obzira na sve, a oni su prvom prilikom okrenuli ledja tim istim navijacima....SARAJEVO CE BITI A VI CETE PROCI!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- forza_juve
- Kontakt:
stoo jel mislis da nece 99 % da hoceThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jesi ti pjan?forza_juve je napisao/la:POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
❤️1946❤️
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ne zbog toga, vec nekoliko slova ti nestalo, pa zatoforza_juve je napisao/la:stoo jel mislis da nece 99 % da hoceThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jesi ti pjan?forza_juve je napisao/la:POSLIJE SIROKOG U KUPU NA KOSEVU SAMEAKO D CE JOVIC BITI TRENER A TO SAM NEKI DAN POTVRDIO DA OD PROLJECA DOLAZI NA NASU KLUPU
Za zivot cijeli!
Carlo je napisao/la:Mirza je jedini posten u ovom razorenom klubu.
Je li nam ovo Mirza kuci doso pa nam se javlja!
-
samo sarajevo
- Kontakt:
AHHa jeste pre posten je otjerao Turkovica na bezobrazan nacin,doveo od sestre muza Repuha,a i proslost mu je sva postena bas onako fin i miran decko steta sto ode!Carlo je napisao/la:Mirza je jedini posten u ovom razorenom klubu.
Danas je na X kv bila 5.00...da nije kladionica radila danas ..ionako su kokuzi kako kazu !!!!
- forza_juve
- Kontakt:
a ljudi ko je sada u pravu jedni imaju dokaze da su u pravu drugi iznose svoje dokaze a mi ko telad samo buljimo a klub tone,svako ima neke dokaze a nista ne cini povodom toga,pravo je vrijeme da se uprava smijeni svi neka idu i blekic je otisao i baljak neka ide i mirza i basic pa neka se j.bu sa tim svojim dokazima
❤️1946❤️
Vi niste normalni, misite sta hocete, ljudi sa strane vide bolje. Vi stvano mislite da 15 ljudi i legenda vaseg kluba Mirza, jesta da niej trenr, ali je jedan od boljih igraca vaseg kluba, cak i reprezentativac, lazu a tamo neki anonimac i "veliki" navijac Sarajeva prica istinu, a cim problem oni podvije rep, vjerujte ja glupljih ljudi na ovom forumu nisam vidio. Ljudi nije to jedan momak pa da laze, nego 15,16 ljudi i svi oni lazu a tamo neka dvojca pricaju istinu, vjerujte jadni ste ali vas klub vasa stvar.
Samo cu reci SVAKA VAM CAST!!!
Mes Que Un Club
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
AKO JE REMI PROTIV DRINE BIO CIJENA ODLASKA VARESANOVICA ONDA JE MENI OVAJ REMI KAO POBJEDA !!!
Ti je poenta danasnjeg remija, malo je falilo da popuse pare, a mogli su drinu nag*iti sigurno.....FCS-FCS je napisao/la:Danas je na X kv bila 5.00...da nije kladionica radila danas ..ionako su kokuzi kako kazu !!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Sto je najgore otisao je kad je vidio da nema sta ukrast il nije bio u toj mogucnosti radi ostalih u upravi koji su te pare uzeli, mislis da bi otisao da je kraocala je napisao/la:blekic vam mazao oci nekim pojacanjima i LCD-ovima, naivni ste drama, on vas je i najvise ukopao, pokrao sta se moglo i otisao
Znao sam ja odkad je dosao na celo kluba kakav je to covjek, al eto reko promjenio se, voli klub i sta ja znam a on veliki qrac kao i baljak i svi ostali
Trebaju nama potpuno novi ljudi i sve novo koji zele dobro klubu i koji nemaju iza sebe historiju ratnog profiterstva i lopovluka, al tesko da se to moze desiti
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Jesi li mozda cuo za Bordo prijatelje? Dosta vise ovih padobranaca samo ulete i bace nam neku nebulozu!amertiger je napisao/la:Vi niste normalni, misite sta hocete, ljudi sa strane vide bolje. Vi stvano mislite da 15 ljudi i legenda vaseg kluba Mirza, jesta da niej trenr, ali je jedan od boljih igraca vaseg kluba, cak i reprezentativac, lazu a tamo neki anonimac i "veliki" navijac Sarajeva prica istinu, a cim problem oni podvije rep, vjerujte ja glupljih ljudi na ovom forumu nisam vidio. Ljudi nije to jedan momak pa da laze, nego 15,16 ljudi i svi oni lazu a tamo neka dvojca pricaju istinu, vjerujte jadni ste ali vas klub vasa stvar.