Baš sam to pomislio, kontam neće sad ni ovo svirati, ali eto napokon dobar sudija.BocaJuniors1905 je napisao/la: napokon da nam penal dosude
A lopta Štilića za Ramovića kod penala.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Baš sam to pomislio, kontam neće sad ni ovo svirati, ali eto napokon dobar sudija.BocaJuniors1905 je napisao/la: napokon da nam penal dosude
Ne slazem se.. Eric je bio licno Ter Stegen za Vedrana prvih 5-6 utakmica. Problem njegov nije sa procjenama, vec u psihi. Vidio si danas poslije 2-1 za Tuzlu sta uradi. A u pocetkom drugog je imao isto situaciju kad mu lopta kroz noge ispade. Ocigledno da je psihicki vrlo slab golman i to bi nam mogao biti veliki hendikep nazalost kad ga ne ide. Nadati se da grijesim.Rokoko87 je napisao/la:Erić ima problema sa procjenama, ne volim što ću to reći, ali nije baš toliki upgrade u odnosno na Vecu.
Ma znam što govorim, vjeruj, i protiv Zvijezde je imao sličan izlet, ali se to ne spominje na onakvu rapsodiju.ReX je napisao/la:Ne slazem se.. Eric je bio licno Ter Stegen za Vedrana prvih 5-6 utakmica. Problem njegov nije sa procjenama, vec u psihi. Vidio si danas poslije 2-1 za Tuzlu sta uradi. A u pocetkom drugog je imao isto situaciju kad mu lopta kroz noge ispade. Ocigledno da je psihicki vrlo slab golman i to bi nam mogao biti veliki hendikep nazalost kad ga ne ide. Nadati se da grijesim.Rokoko87 je napisao/la:Erić ima problema sa procjenama, ne volim što ću to reći, ali nije baš toliki upgrade u odnosno na Vecu.
Sto odmah negativitet.I da smo dobili,pitqri bi bili na 2 boda sutra vjerovatnoLjoZee je napisao/la:I opet nisi bodovno “odlijepio” ili napravio kakvu-takvu razliku. Radi gluposti imali smo glupe remije i evo ovaj bod. U istoj ravni sa ekipama koje imaju 2,3 poraza.
Samo naprijed. Vremenom ce se ovo rijesiti da umjesto tri razlike dva puta ganjas rezultat. Velika boljka. Opet ko kaze "nije dobro" veze o fudbalu nema. Najefikasniji smo pored ovih nerijetko losijih zavrsnicabraco je napisao/la:Ovo je 11. kolo kako nismo poraženi čime smo izjednačili trenutni rekord premijer lige BiH. Ko je ovo mogao očekivati prije početka sezone, svaka čast momcima i stručnom štabu.
Da ti je neko ponudio prije početka sezone da budeš prvi nakon 11 kola bez poraza vjerujem da bi prihvatio. Imamo najefikasniji napad lige, treća odbrana lige, uvalio peticu pitarima, u kupu smo favoriti da idemo dalje. Ne znam šta više tražiti. Većina nam je predviđala pušionu prije početka sezone, a gledaj gdje smo sad.LjoZee je napisao/la:I opet nisi bodovno “odlijepio” ili napravio kakvu-takvu razliku. Radi gluposti imali smo glupe remije i evo ovaj bod. U istoj ravni sa ekipama koje imaju 2,3 poraza.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987 i 28 gostiju.