FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 27 sep 2019, 20:09

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 sep 2019, 21:59

Bošnjaković: Imamo veliki respekt i poštovanje za ekipu Amara Osima, ali imamo svoje kvalitete

slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 sep 2019, 22:06

Dudić iz bolnice za “Sportske”: Zamolit ću ljekare da me osposobe do nedjelje
Septembar 27, 2019 14:57
http://****/dudic-iz-bolnice-za- ... Hn7qT30J0E

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 27 sep 2019, 22:30

Iako naizgled Željo ima blagu prednost zbog šireg rostera i manje iscrpljenosti nadati se da će naš tim sutra izaći kao pobjednik ili u najmanju ruku uzeti bod. Ova sutrašnja utakmica nam je došla nekako u najnezgodnijem trenutku ali u sportu se nikad ne zna pobjednik unaprijed. Puno je dilema kome sutra dati priliku jer su neki igrači maksimalno iscrpljeni i potreban im je odmor. S druge strane, koliko je pametno sutra gurnuti u vatru druge koji nisu igrali gotovo nikako. Bilo kako bilo, ako pobijedimo bit će hvalospjeva a ako kiksamo kritika, što je ovaj što nije onaj itd. Naša je obaveza da sutra u što vrećem broju dođemo na Tušnju i podržimo momke.

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 27 sep 2019, 23:39

Narednih 5 utakmica, ukljucujuci Zelju, igramo kuci ako sam dobro vidio. Zeljeznicar, Zvijezda, Radnik, Borac i Mladost. Od ovih pet, moramo izvuci barem 4 pobjede. Kako god sutra ispadne, sa ove 4 pobjede trebali bi ostati medju prvih 4 na tabeli. Onda za Zrinjskim se dobro potuci kod njih za ostanak u prvih 4, a mozda i nesto bolje.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 06:23

AZMIIR HUSIĆ: Sistem rada u bh. sportu nije dobar, treba biti pošten i to priznati

https://www.klix.ba/sport/nogomet/azmir ... /190927073
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 sep 2019, 06:27, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 06:26

xxzulaxx je napisao/la:Narednih 5 utakmica, ukljucujuci Zelju, igramo kuci ako sam dobro vidio. Zeljeznicar, Zvijezda, Radnik, Borac i Mladost. Od ovih pet, moramo izvuci barem 4 pobjede. Kako god sutra ispadne, sa ove 4 pobjede trebali bi ostati medju prvih 4 na tabeli. Onda za Zrinjskim se dobro potuci kod njih za ostanak u prvih 4, a mozda i nesto bolje.
Ispravka,Gostujemo Borcu u 14. kolu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 06:54

tuzla1983 je napisao/la:Iako naizgled Željo ima blagu prednost zbog šireg rostera i manje iscrpljenosti nadati se da će naš tim sutra izaći kao pobjednik ili u najmanju ruku uzeti bod. Ova sutrašnja utakmica nam je došla nekako u najnezgodnijem trenutku ali u sportu se nikad ne zna pobjednik unaprijed. Puno je dilema kome sutra dati priliku jer su neki igrači maksimalno iscrpljeni i potreban im je odmor. S druge strane, koliko je pametno sutra gurnuti u vatru druge koji nisu igrali gotovo nikako. Bilo kako bilo, ako pobijedimo bit će hvalospjeva a ako kiksamo kritika, što je ovaj što nije onaj itd. Naša je obaveza da sutra u što vrećem broju dođemo na Tušnju i podržimo momke.
Daj imena "tuzla1983".Predloži sastav Tuzle za danas.Ne da bi ga pogodio, nego čisto da otvorimo razgovor.Prilićno smo skopčani i to do pod vrat kad je u pitanju otvoren i kritičan razgovor o našem klubu.Mi bi najradije da nam dođu kakvi gosti-uljezi pa da onda sa njma eglenišemo.Ili da nam oni reknu ono štoi mi vidimo ali nam nezgodno reći.Nemoj me shvatiti lično ,ti si meni samo dao šlagvort da reknem ovo što je evidentno prisutno na našem pdf.

Ovako recimo:
Postao/la "staragarda" » 27 sep
"Nemojte molim vas da se i ovdje počnu slaviti porazi i da se krene sa "zadovoljstvom " tipa dobro je zijanili smo 2-1 a mogli smo 5-1 ...kakva je to logika jbt....imaš DEBELO plaćene i ISKUSNE igrače koji bi svojom znanjem i iskustvom trebali da prave prevagu na terenu i imaš 1-0 na poluvremenu...i onda te dojucerašnji i visegodisnji drugoligaš sabije u 16 metara ko da si na teatar snova istrčao jbt....oni su masno plaćeni da imaju rutinu ovakve tekme zavrsavati u svoju korist...minimalno bod....manite se luzerskog mentaliteta i "dobro je nek ne puca samo "...uvući će vam se pod kožu"

Ili ovako:
Postao/la "fudbalfudbal "» 26 sep 2019,
"Ako smijem da ostavim neko objektivno misljenje.
Dobra ste vi ekipa, vidilo se to na momente stvarno i u nekim periodima igre. Fizicki ste dominatni, niste puno padali, na momente mozda ali bi se vratili. Snaga, na vasoj strani, fenomenalno izgleda dosta vasih igraca osim Stjepanovica i pobogu Husejinovića. Ja sam više od njega očekivao ali Said je podbacio danas, a pored toga toliko je guzat da ja ne znam odakle ga ikako u prvih 11."

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 sep 2019, 08:30

Što se tiče imena i sastava imaju ljudi koji o tome vode računa mi možemo onako pričat i razglabat do mile volje. Al pošto si me "tuzlac" prozvao evo da pokušam nešto sastaviti. Na golu će ostati Fejza iako bih ja stavio Azira. Desni bek Efe, a lijevi nažalost Budo umjesto Zlatkovića kome je pozlilo u Mostaru iako bih ja gurnuo malog Kovčića. Stoperi Kojić i Terza jer je Moris van zbog povrede. Sredina Sesar, Hasanović i možda Stjepanović iako bih ja volio vidjeti Hadžana kojeg nema nikakao a puno je mlađi od Stjepa pa i dobro plaćen. Šta se dešava sa Karjaševićem nije mi poznato al one utakmice koje sam ga gledao nije bio loš. Desno bi mogao Beganović a možda i Said, lijevo Crnka i naprijed Vojo. Poraz u Mostaru tako nam je donio osim poraza - van stroja tri igrača Nukića zbog kartona (koje kao napadač nebi trebao dobijati u toj mjeri) i Morisa i Zlatkovića zbog povreda. Po meni najveća šteta je izostanak Morisa - jer se danas Krpa protiv njega nebi naigrao. Opet će nam klupa zbog obaveza tri mlada igrača biti van konkurencije jer na pola rezervnog sastava mi ne računamao. To nije dobro jer u bilo kojoj neplaniranoj situaciji ostajemo bez rezervi. Mladi Kovčić, Burić, Hasanbegović i Mišinović samo su formalno na klupi. Uglavnom kao rezerve pomalo uskaču Ramić i Zitouni. Ipak, kad sve pogledamo daj bože da bude više od boda.
U zimskom roku kao i krajem prošle sezone opet imamo situaciju da se nekim igračima treba zahvaliti i ove mlade probrati da mogu igrat a ne samo sjedeti na klupi jer tako neće nikada postati fudbaleri.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 09:43

Nakon 11 kola vodećih 4 odnosno 5 timova ostat će vodeća petorka.
Za očekivati je da Radnik pobijedi u Ugljeviku i dođe na 18 bodova.
Zrinjski je domaćin Širokom Brijegu .Ako je sudit po dosadašnjoj tradicij "solidarnog" odnosa ova dva kluba onda je za očekivati nerješeno..Širokom bod znači nešto.Poraz ama baš ništa.Obzrom da u 12 kolu Zrinjskom gostuje Sarajevo da uljudno vrati ona 3 boda po njihovom dogovoru 3 za 3,Zrinjski će sa remijem protiv Širokog i pobjedom protiv Sarajeva doći na 23 boda.Naravno poslije ovog ,11 kola imat će 20(pretpostavka).Ovim rezultatom Zrinjski bi sustigao i prestigao po gol razlici Tuzlu ukoliko ona izgubi danas na Tušnju.
Sarajevo ima "pogano "gostovanje u Kaknju.Borca su nazor pobijedili,Musemić je pod baražnom vatrom a Ibro Rahimić samo čudom nije odnio bodove sa Širokog.Možda mu se vrati protiv Sarajeva.I bod nije neuspjeh za Mladost obzirom da u 12. kolu dočekuje Veleža bez trenera i može popraviti svoj položaj na tabeli.I Sarajevo bi bodom u Kaknju preteklo nas ako izgubimo.
Dakle ,Tuzla porazom ide na 4 mjesto.Ako pak mi odiramo remi kontra Želje onda možda ostanemo na 2 poziciji što nije nevažno jer nam u 12. i 13. kolu slijede još 2 domaćinstva (Zvijezda 09 i Radnik).Tako bi zadržali 2. ev. 3. poziciju.
Najlakše je računat ako položimo danas Željin "dom penzionera" na obje plećke.Našu šansu vidim u činjenici da Željine starce zahvata sezonska "reuma"(umor).
Motiv je tu.Da li Tuzla ima fizičke snage da se suprostavi solidnom protivniku,vidjet ćemo.Njihovu prednost u tehničom smislu možemo nadoknadti borbom.Mi i prošle sezone kad smo izgubili 2:0 na Tušnju, prvo poluvrijeme smo odigrali odlično.Ali u 2 smo brzo primili gol i u 90 još jedan.Sa onom da bog sačuva Starčevićevom igrom bolje nismo ni mogli.Sad smo bolji to je i čoravom vidljivo.Željezničar je također bolji.Nama je akumulator izvukla utakmica kontra Sarajeva.Faktura je došla u Vrapčićima.Da smo u Vrapčićima ubacili 4 nova odmorna,svježa igrača ali od početka sigurno ne bi izgubili a odmorili bi neke igrače za današnju utakmicu.Gledajući ono naše ,da bog sačuva 2.poluvrijeme u Vrapčićima, upitam se ,jel moguće.I naravno javlja se bojazan vezano za današnju utakmicu jer ako naši momci ne nađu motiv i naravno ,ako ih publika ne podrži nego bude nijemi posmatrač onda nam je mrka kapa.
Ipak što rekao "tuzla1983", u fudbalu je sve moguće.Fudbal neki žele "pretvoriti u šah". Mislim da im to neće nikad uspjeti.Tereni su kvrgavi a lopta je okrugla.No ,valja prolit zadnju kap znoja .Valja upotrijebiti svo mijeće.I povrh toga misliti kako će Grbić danas vodit utakmicu.Pošteno ili lopovski.
Još da zaključim već rečenim u prethodnom postu,Treba naše stručno rukovodstvo danas pokazati hrabrost i neke umorne igrače odmoriti.Na broju 1 Husejnovića,broj 2,Efendića,3.Hasanovića,4 sreća pa ne igra Nukić,5 .vidjeti može li Zlatković izdržati napor današnje zahtjevne takmice?
ELDIN HASNBEGOVIĆ KOJI JE DOŠAO IZ SLOBODE I NEDAVNO NAPUNIO 19 GODINA PO MENI TREBA DA DEBITUJE PORED KOJIĆA.ON NIJE DOŠAO DA POJAČA JUNIORE, JER JE PRESTAO BITI JUNIOR.TERZIĆ NE MOŽE PROTIV ŽELJEZNIČARA KRPITI MJESTO NA KOJEM NIJE NIKAD IGRAO OSIM KOD NAS PAR UTAKMICA.TERZIĆ TREBA DANAS DA ODMORI UMORNOG KAPITENA, NAŠEG EFETA.Lijevo ostaju Šarčević i Kovčić,ukoliko Zlatković ne može.
Sesar,Stjepanović,Hadžanović,Karjašević treba da odigraju defanzivu .Sesar je neupitan ,ostale neka struka odredi.Ako ćemo kao protiv Zrinjskog onda 3 defanzivna.Ako nećemo ,onda 2 a na centralnog postaviti Zejtunija .Krila Beganović( Ramić)i Crnkić.Centarfor da mu se posreći i danas Ubiparip.
Željina odbrana je slabiji dio tima.To treba imati u vidu.Dakle da i mi reba da strahujemo od oba Zeca,Veselog,Štilića,Zajmovića,Alispahića,Ramovića,Krpića....pa se odreknemo mogučnosti da pređemo centar ili poput Veleža u utakmici protiv Želje uđemo u šaketanje pa ko koga.Velež je izvukao bod i to na kraju sa 10 igrača.Ako se zatvorimo onda nam ni Ubiparip neće mnogo pomoć jer će ostati odvojen,Crnka sam teško.Ljudi će nas polahko opkoliti i spremati se da nam počnu trpati.Sa Zejtunijem mjesto Husejinovića mi bi mogli prenositi igru u polje protivnika i stvarati šanse što bi Željo morao trpiti i prilagođavati se i oni našoj igri.Tada bi i Crnka i drugo krilo zajedno sa Ubiparipom češće atakovali na slabiji dio njihovvog tima.To bi narano bitno rasteretilo našu odbranu.Jer ako se stalno braniš odbrana se smori i kad tad popusti.Treba tražiti način da se igra dovede u egal.Veliki dva preduslova za današnju ev. pobjedu su pokazati hrabrost kad je u pitanju odabir igrača.Tu hrabrost treba da pokaže struka.I opet hrabrost ,ali i umijeće ,kad su u pitanju igrači koji dobiju povjerenje struke.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 sep 2019, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 09:53

tuzla1983 je napisao/la:Što se tiče imena i sastava imaju ljudi koji o tome vode računa mi možemo onako pričat i razglabat do mile volje. Al pošto si me "tuzlac" prozvao evo da pokušam nešto sastaviti. Na golu će ostati Fejza iako bih ja stavio Azira. Desni bek Efe, a lijevi nažalost Budo umjesto Zlatkovića kome je pozlilo u Mostaru iako bih ja gurnuo malog Kovčića. Stoperi Kojić i Terza jer je Moris van zbog povrede. Sredina Sesar, Hasanović i možda Stjepanović iako bih ja volio vidjeti Hadžana kojeg nema nikakao a puno je mlađi od Stjepa pa i dobro plaćen. Šta se dešava sa Karjaševićem nije mi poznato al one utakmice koje sam ga gledao nije bio loš. Desno bi mogao Beganović a možda i Said, lijevo Crnka i naprijed Vojo. Poraz u Mostaru tako nam je donio osim poraza - van stroja tri igrača Nukića zbog kartona (koje kao napadač nebi trebao dobijati u toj mjeri) i Morisa i Zlatkovića zbog povreda. Po meni najveća šteta je izostanak Morisa - jer se danas Krpa protiv njega nebi naigrao. Opet će nam klupa zbog obaveza tri mlada igrača biti van konkurencije jer na pola rezervnog sastava mi ne računamao. To nije dobro jer u bilo kojoj neplaniranoj situaciji ostajemo bez rezervi. Mladi Kovčić, Burić, Hasanbegović i Mišinović samo su formalno na klupi. Uglavnom kao rezerve pomalo uskaču Ramić i Zitouni. Ipak, kad sve pogledamo daj bože da bude više od boda.
U zimskom roku kao i krajem prošle sezone opet imamo situaciju da se nekim igračima treba zahvaliti i ove mlade probrati da mogu igrat a ne samo sjedeti na klupi jer tako neće nikada postati fudbaleri.
Kažu mi da se Morris povrijedio ,istegao mišić, upravo kad je bio u dilemi ,da li da drži svog čovjeka ili da krene na Efetovog jer je Efe zaostao iza svog čovjeka.Da li se slažeš sa ovim i jesi li ti to vidio ?

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 28 sep 2019, 10:23

tuzla1983 je napisao/la:Što se tiče imena i sastava imaju ljudi koji o tome vode računa mi možemo onako pričat i razglabat do mile volje. Al pošto si me "tuzlac" prozvao evo da pokušam nešto sastaviti. Na golu će ostati Fejza iako bih ja stavio Azira. Desni bek Efe, a lijevi nažalost Budo umjesto Zlatkovića kome je pozlilo u Mostaru iako bih ja gurnuo malog Kovčića. Stoperi Kojić i Terza jer je Moris van zbog povrede. Sredina Sesar, Hasanović i možda Stjepanović iako bih ja volio vidjeti Hadžana kojeg nema nikakao a puno je mlađi od Stjepa pa i dobro plaćen. Šta se dešava sa Karjaševićem nije mi poznato al one utakmice koje sam ga gledao nije bio loš. Desno bi mogao Beganović a možda i Said, lijevo Crnka i naprijed Vojo. Poraz u Mostaru tako nam je donio osim poraza - van stroja tri igrača Nukića zbog kartona (koje kao napadač nebi trebao dobijati u toj mjeri) i Morisa i Zlatkovića zbog povreda. Po meni najveća šteta je izostanak Morisa - jer se danas Krpa protiv njega nebi naigrao. Opet će nam klupa zbog obaveza tri mlada igrača biti van konkurencije jer na pola rezervnog sastava mi ne računamao. To nije dobro jer u bilo kojoj neplaniranoj situaciji ostajemo bez rezervi. Mladi Kovčić, Burić, Hasanbegović i Mišinović samo su formalno na klupi. Uglavnom kao rezerve pomalo uskaču Ramić i Zitouni. Ipak, kad sve pogledamo daj bože da bude više od boda.

Uglavnom se slazem sa sastavom koji si naveo za danas, a i generalno sto se tice problema koje imamo sa sastavom tokom sezone (posebno ta nemogucnost koristenja u21 igraca je veliki problem),

Nadam se da ipak nece igrat Sarcevic, Zlatkovic nije neki spektakl ali je ipak daleko ispred Sarcevica Radije bih da vidimo Kovcica nego Sarcevica
ako je Zlatkovic stvarno van stroja.

Mozda i Zitouni zaigra danas....

Mislim da izostanak Nukica pa i Morisa nije prevelik problem - imam povjerenja u Terzica i Kojica, za mene vjerovatno veci problem danas je eventualni umor igraca - toga se najvise plasim - da ti neki nasi glavni igraci nece moci drzat ritam koji je potreban da se parira Zeljeznicaru svih 90 minuta.

Uglavnom - sretno ekipi danas, mislim da ce nam danas sreca trebat vise nego obicno...

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 10:40

emir012 je napisao/la:

Uglavnom se slazem sa sastavom koji si naveo za danas, a i generalno sto se tice problema koje imamo sa sastavom tokom sezone (posebno ta nemogucnost koristenja u21 igraca je veliki problem),

Nadam se da ipak nece igrat Sarcevic, Zlatkovic nije neki spektakl ali je ipak daleko ispred Sarcevica Radije bih da vidimo Kovcica nego Sarcevica
ako je Zlatkovic stvarno van stroja.

Mozda i Zitouni zaigra danas....

Mislim da izostanak Nukica pa i Morisa nije prevelik problem - imam povjerenja u Terzica i Kojica, za mene vjerovatno veci problem danas je eventualni umor igraca - toga se najvise plasim - da ti neki nasi glavni igraci nece moci drzat ritam koji je potreban da se parira Zeljeznicaru svih 90 minuta.

Uglavnom - sretno ekipi danas, mislim da ce nam danas sreca trebat vise nego obicno...
Ja i predažem uvođenje novih igrača zbog umora.

Sreća prati hrabre.
U aprilu 1975 Duvančić Trener Slobode i Gerum,tada njegov pomoćnik spremali su za ulazak u igru jednog dječaka nakon što se povrijedio rah.Hukič.Bilo je još prvo poluvrijeme.Protivnik ,Partizan-Beograd.Taj dječak je bio 1956. godište dakle ušao u 19 godinu i zvao se Mersed Kovačević.Mi na tribinama smo se zgledali.On je bio tako malen i mršav da ga vjetar opuše.Partizanovi centarhalfovi gotovo sa podsmijehom su ga posmatrali kad je prilazio njihovom šesnaestercu .Utakmica je završena 3:3.Het trik li sva tri gola za Slobodu dalo je to dijete.Ostalo je istorija.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 sep 2019, 21:21, ukupno mijenjano 3 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 10:48

Pa evo iprimer Smajića u Gorkom.Na stranu njihovi problemi van terena,ali ta djeca sa nekoliko iskusnih su pokazali zrelost.
Armin Hodžić uđe i odmah zabi gol.Želji.Godina 2019 ., pravila ista i nakon 44 godine.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 28 sep 2019, 11:10

tuzlac je napisao/la:Pa evo iprimer Smajića u Gorkom.Na stranu njihovi problemi van terena,ali ta djeca sa nekoliko iskusnih su pokazali zrelost.
Armin Hodžić uđe i odmah zabi gol.Želji.Godina 2019 ., pravila ista i nakon 44 godine.
Smajic ti je los primjer, taj momak aposlutno nema nikakvih igrackih kvaliteta.
Jedino sto je imao kao prednost je sto je sa 17/18 godina bio fizicki jaci od ostalih iz tih mladjih generacija.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 12:07

emir012 je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:Pa evo iprimer Smajića u Gorkom.Na stranu njihovi problemi van terena,ali ta djeca sa nekoliko iskusnih su pokazali zrelost.
Smajic ti je los primjer, taj momak aposlutno nema nikakvih igrackih kvaliteta.
Jedino sto je imao kao prednost je sto je sa 17/18 godina bio fizicki jaci od ostalih iz tih mladjih generacija.
Ma jok ,mislim na trenera ADMIRA SMAJIĆA.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 sep 2019, 13:00

Osim pred Tuzla City: Mali Crnkić je opasan k'o plin, a Štilić će igrati minut i pol ako treba
https://sportsport.ba/fudbal/osim-pred- ... eba/334814

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 sep 2019, 18:02

Pa nije ni čudo što ih BUKVALNO svi mrze....kakva penalcina :tokralju: :tokralju: :tokralju:....očigledno je da ako TC želi poremetiti veliku četvorku pod obavezno je da Husic MORA uci u FS inače ide standarno povaljivanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 sep 2019, 18:10

Najbolje da priznate da je bio penal,jer jednostavno nema šanse da nije bio ipak je to Željo.Još dva sata i naći se nešto gdje je Željo oštećen ali samo se o penalu priča itd.Džaba trošiti riječi ,ali eto ...
Međugorci dobili konkurenciju za one penale za titulu i protiv Sarajeva kad je vjetar napravio penal nad njihovim igračem...Koji ku.r.ac se igra nek kažu konje prvi ida se igraju samo prijateljske....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 28 sep 2019, 18:12

Penal je bio bilo je kontakta inače ne bi oba igrača pala. Svaki kontakt je penal takva su sad pravila. Odlična utakmica jedna od najboljih u ovoj polusezoni .
Koliko je bilo gledalaca na TV se nije moglo ocijeniti .
Tuzla će u Evropu 100% sam siguran.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.