Jesi pisao ovdje za penal Širokog na 18 metara protiv nas? Svi ste pisali da je čist penal, ko je tad licemjer bio? Protiv Velžara Sipovića laktom otresu u 16 ništa, ni žuti karton, ljudi dragi ovo je drugi čisti penal što su nam dosudili u 11. kola, igrač Tuzle kaže da je čist penal, a vama nijeVratiloSeZlo je napisao/la:@bocajuniors
Da je nama svirano ovako bi li to ti rekao da je cist licemjeri jedni,kada bivsi predsjednik kluba za kojeg navijas kaze da doticni trener na lopovluk uzimao titule zar trebamo o tome dalje pricati ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Mujke1921 je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Da mi je jedan dan da navijam za čmarkana, da i ja živim u nekom svom idealnom izmišljenom svijetu
Nemaš ti face da navijaš za Želju mutavac mali
Pa nema
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ama, niko ne spinuje,pitanje i jeste hoce li Željo u Evropu...?????????????????????????Raonffa je napisao/la: Ovi forumski pojedinci od Mostara preko Sarajeva do Zenice i Tuzle (mada sad navijači Slobode neće komentarisati ništa jer je u pitanju TC, u suprotnom bi jedva dočekali) moraju tražiti načine da ne jedu gofna koja su nasrali pred početak sezone, od toga da "Željo nije nikakav konkurent za titulu", "raspada se", neće Željo ni u Europu" i slične izjave.
A danas nakon 11 kola i završenog jednog od tri kruga, Željo prvi, najefikasnija ekipa, najbolji napad, jedini tim bez poraza, neki rekordi ove lige 12 su pali itd itd. I kako sad izjave prije početka sezone opravdati pored ovih činjenica? Pa zna se, spinovanjem
Jbga ako bude neka uplatnica bila potrebna da se popuni...
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Ne dao bog da imajuMujke1921 je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Da mi je jedan dan da navijam za čmarkana, da i ja živim u nekom svom idealnom izmišljenom svijetu
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 28 sep 2019, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Mujke1921 je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Da mi je jedan dan da navijam za čmarkana, da i ja živim u nekom svom idealnom izmišljenom svijetu
Jel valjala,ajd iskreno kaži
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Prelijepi sa pravim gradskim naglaskcima,ne možeš tu upast jbgSuki46 je napisao/la:Mujke1921 je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Da mi je jedan dan da navijam za čmarkana, da i ja živim u nekom svom idealnom izmišljenom svijetu
Pa nema
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Hodi da me počeškiš dole da se nasmijem maloVanja8 je napisao/la:Ama, niko ne spinuje,pitanje i jeste hoce li Željo u Evropu...?????????????????????????Raonffa je napisao/la: Ovi forumski pojedinci od Mostara preko Sarajeva do Zenice i Tuzle (mada sad navijači Slobode neće komentarisati ništa jer je u pitanju TC, u suprotnom bi jedva dočekali) moraju tražiti načine da ne jedu gofna koja su nasrali pred početak sezone, od toga da "Željo nije nikakav konkurent za titulu", "raspada se", neće Željo ni u Europu" i slične izjave.
A danas nakon 11 kola i završenog jednog od tri kruga, Željo prvi, najefikasnija ekipa, najbolji napad, jedini tim bez poraza, neki rekordi ove lige 12 su pali itd itd. I kako sad izjave prije početka sezone opravdati pored ovih činjenica? Pa zna se, spinovanjem
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad ispred zgrade, zena se okliznu, pade, penal za zeljeznicar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Ovo ako je cist penal za Zrinjski protiv Radnika je onda ocigledan bio isto sve,ljudi su oprezni vise na vase lopovluke nije sirokom 2017 svako kolo sudija dobija suspenzije nego poslije vaseg guranjaBocaJuniors1905 je napisao/la:Jesi pisao ovdje za penal Širokog na 18 metara protiv nas? Svi ste pisali da je čist penal, ko je tad licemjer bio? Protiv Velžara Sipovića laktom otresu u 16 ništa, ni žuti karton, ljudi dragi ovo je drugi čisti penal što su nam dosudili u 11. kola, igrač Tuzle kaže da je čist penal, a vama nijeVratiloSeZlo je napisao/la:@bocajuniors
Da je nama svirano ovako bi li to ti rekao da je cist licemjeri jedni,kada bivsi predsjednik kluba za kojeg navijas kaze da doticni trener na lopovluk uzimao titule zar trebamo o tome dalje pricati ?
Umirem od smijeha, jao, to je taj pitarski humor.Pantelija je napisao/la:Sad ispred zgrade, zena se okliznu, pade, penal za zeljeznicar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ja odavno ništa smiješnije nisam pročitao, od onog 'jak je Ćelik' nisam se ovako ismijao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma jarane,cirkus ostaje cirkus,smijao se ili ne, ali kurs za popunu uplatnice i dalje ceka ....Raonffa je napisao/la:Hodi da me počeškiš dole da se nasmijem maloVanja8 je napisao/la:Ama, niko ne spinuje,pitanje i jeste hoce li Željo u Evropu...?????????????????????????Raonffa je napisao/la: Ovi forumski pojedinci od Mostara preko Sarajeva do Zenice i Tuzle (mada sad navijači Slobode neće komentarisati ništa jer je u pitanju TC, u suprotnom bi jedva dočekali) moraju tražiti načine da ne jedu gofna koja su nasrali pred početak sezone, od toga da "Željo nije nikakav konkurent za titulu", "raspada se", neće Željo ni u Europu" i slične izjave.
Počeški i mene kad si u kancelariji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
TC do titule 
Ako bude penal u zenici, hoce li meljo pobjediti 3-2?
Dobit cemo 6 bodova.Pantelija je napisao/la:Ako bude penal u zenici, hoce li meljo pobjediti 3-2?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
čist penal
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Opet vam ne bi bilo dovoljnoLjoZee je napisao/la:Dobit cemo 6 bodova.Pantelija je napisao/la:Ako bude penal u zenici, hoce li meljo pobjediti 3-2?
Bit cemo zadovoljni obecavamoPantelija je napisao/la:Opet vam ne bi bilo dovoljnoLjoZee je napisao/la:Dobit cemo 6 bodova.Pantelija je napisao/la:Ako bude penal u zenici, hoce li meljo pobjediti 3-2?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.