Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi se zalimo na politicare na drzavu,ovo ono,ali ljudi mi nismo bolje ni zasluzili,sad govorim kolegi na poslu opet sumnjiv penal,ja mu pokazem snimak,covjem.mi kaze da sam pristrasan zato sto navijam za Sarajevo,cist faul nad plavim celavim sta tu ima kaze sumnjivo hehehe
Samo Sarajevo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:Mi se zalimo na politicare na drzavu,ovo ono,ali ljudi mi nismo bolje ni zasluzili,sad govorim kolegi na poslu opet sumnjiv penal,ja mu pokazem snimak,covjem.mi kaze da sam pristrasan zato sto navijam za Sarajevo,cist faul nad plavim celavim sta tu ima kaze sumnjivo hehehe
Kolega legenda
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Rapsodija za nogometne sladokusce.Bazinga12345 je napisao/la:A dobre utakmice u Zenici.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nakon toliko suspendovanih sudija, realno morali smo to uraditiBocaJuniors1905 je napisao/la:
Ko god osvoji čestitaćemoIgrač Tuzle kaže penal je bio, vama svima nije penal, još se javljaju navijači Zrinjskog nešto oni komentarišu penale
![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Da se mama ne naljuti,primjetio sam da je ljubomorna...Virtu4l je napisao/la:Počeški i mene kad si u kancelariji.
Kompleks? Jarane, 6 godina ste suha kHongKong je napisao/la:Jest im Zeljo nabio komplekse
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa bas to, mi 6 godina suha kita, a samo se o Zelji pisePantelija je napisao/la:Kompleks? Jarane, 6 godina ste suha kHongKong je napisao/la:Jest im Zeljo nabio komplekse
Sto li? Nije se ovoliko ispisalo nakon penala za svinje u Bijeljini koji je najsmjesniji ikad i jos titulu odlucio.
Cuva Bog Zelju svog!
- Suljo20002
- Kontakt:
Pa veci je krivac onaj pomocni kod gola jer se sve izdesavalo 3 4 metra od njega,glavni mozda i nije vidio najbolje ali i to je diskutabilno
Reko sam ja vec, njima je benjo isovic vrhunac humora, pitari oplakuju na đir sa memomRokoko87 je napisao/la:Umirem od smijeha, jao, to je taj pitarski humor.Pantelija je napisao/la:Sad ispred zgrade, zena se okliznu, pade, penal za zeljeznicar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A pitari i njihovi uvlakaci raspravljaju po forumu kako nije bio penalSESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pise se o vama jer ste klub kriminala... jer ste onda prozivani za vrijeme osima, i sada opet...
Kad ti 10 ljudi kaze da si pjan, i ako nisi, lezi i valjaj se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pitare i razumijem, ipak su oni u vrijeme dine feninga objavili rat korupciji u bh fudbalu. Nema veze sto je poslije punac nosao torbe pune para po gradovima da se galaktikosi osiguraju.
Razumijem i one kamenjare(one s nekim trofejima) oni vicu drz lopova dok im se sude najsmijesniji penali u historiji fudbala.
Ne razumijem vrapcicane i smogovce koji ne mogu biti manje bitni i utakmice dvije prvoplasirane ekipe ne bi trebalo da ih zanimaju. Vaznije bi im bilo da gledaju Zvijezdu i Radnik to je njihov nivo.
Ispisa ih Sesar momacki.
Cuva Bog Zelju svog!
A vi ste kao klub postenjaPantelija je napisao/la:Pise se o vama jer ste klub kriminala... jer ste onda prozivani za vrijeme osima, i sada opet...
Onaj makedonac namjestio titulu 85, 2007 Popay, ona 2014, 15 koje vec afera punac...
Vi ste onda mejt pjani
Cuva Bog Zelju svog!
Jao mozga pitarskog, pa je l' ovo skrivena kamera sunce ti yebemPantelija je napisao/la:Pise se o vama jer ste klub kriminala... jer ste onda prozivani za vrijeme osima, i sada opet...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemoj tako oni su postenjacine
https://sportsport.ba/fudbal/quotustraj ... uot/126555
https://sportsport.ba/fudbal/husic-svi- ... ulu/187195
https://sportsport.ba/fudbal/istraga-na ... vic/187841
Cuva Bog Zelju svog!
Jao kako je slatka ova propaganda koju pokušavaju nametnuti pitarčići, iz kola u kolo se primijeti veća doza straha!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
https://sport.****/nogomet/161977/dz ... ajevo-1985
Ima li neka postena titula diveva? Zna se i za proslu sezonu i neke kupljene utakmice npr. Mladost DK
Ima li neka postena titula diveva? Zna se i za proslu sezonu i neke kupljene utakmice npr. Mladost DK
Cuva Bog Zelju svog!
Yebem ja ovu nasu ligu i ove sudije. Kakav ofsajd svirase protiv slobode ono je smijesno eto. Tadjikistanu se ono ne bi sviralo, alaselamet eto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.