slobodaTZ je napisao/la:Ima neki qrac u celiku pa smjenjuje trenere

slobodaTZ je napisao/la:Ima neki qrac u celiku pa smjenjuje trenere
Goodman je napisao/la:Na proljeće i vijetnam i rođeni navijat će za Zrinjski.
Jest jest, dacemo Zrinjskom samo da vi ne budete prvaci. Kad vec lozis, lozi barem da ti neko povjeruje, a ne da pises gluposti i otkrivas sirim narodnim masama svoj jako nizak koeficijent inteligencijeGoodman je napisao/la:Na proljeće i vijetnam i rođeni navijat će za Zrinjski.
I vama smo bili dok nije pocela tekma, a onda je bilo spasavaj sta se spasiti moze. Dali pare sudiji da vam pomogne, on vas poguro da izvucete bod, covjek odradio posao na fenomenalan nacin, a vi kivni na njega. Koji mitomani dan teVirtu4l je napisao/la:Oni Zrinjskom dođu kao lakši trening.
Čestitam šefe došo si do vijestiVirtu4l je napisao/la:Oni Zrinjskom dođu kao lakši trening.
Velez je kao dijete koje je pokazivalo potencijal za nauku do neke 12.godine i onda saobracajna nesreca i mozak mu je zakrzljao da jedva moze pricatiVirtu4l je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja sam prema Veležu uvijek gajio neki osjećaj sažaljenja, pretpostavljam da je tako kod većine. Ono, kao kad vidiš bolesno dijete na TV ili na društvenim mrežama i pošalješ SMS, bude ti žao. Tako bi isto i za Velež poslao bar 2-3 poruke svaki dan.
Svakim danom me sve vise iznenaditeBosniaBoston je napisao/la:Velez je kao dijete koje je pokazivalo potencijal za nauku do neke 12.godine i onda saobracajna nesreca i mozak mu je zakrzljao da jedva moze pricatiVirtu4l je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja sam prema Veležu uvijek gajio neki osjećaj sažaljenja, pretpostavljam da je tako kod većine. Ono, kao kad vidiš bolesno dijete na TV ili na društvenim mrežama i pošalješ SMS, bude ti žao. Tako bi isto i za Velež poslao bar 2-3 poruke svaki dan.
Virtu4l je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja sam prema Veležu uvijek gajio neki osjećaj sažaljenja, pretpostavljam da je tako kod većine. Ono, kao kad vidiš bolesno dijete na TV ili na društvenim mrežama i pošalješ SMS, bude ti žao. Tako bi isto i za Velež poslao bar 2-3 poruke svaki dan.
Novinari će se okupiti ispred sjedišta FK Sarajevo u Titovoj ulici u Sarajevu
Šefe malo pošalji es e mes za nas radnike, ne mogu ni djetetu kinder jaje kupit sa ovom dnevnicom </3Virtu4l je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja sam prema Veležu uvijek gajio neki osjećaj sažaljenja, pretpostavljam da je tako kod većine. Ono, kao kad vidiš bolesno dijete na TV ili na društvenim mrežama i pošalješ SMS, bude ti žao. Tako bi isto i za Velež poslao bar 2-3 poruke svaki dan.
Zapravo 2 penala su bila, prvi nad E.Bunny a drugi nad Ramovicem.WestTrebina je napisao/la:Lutvo ugrizo morza,
Penal za zeljescar
Sta zna papak sa kobilje glave, definicija tastatura huligana.VratiloSeZlo je napisao/la:fbiceDUPLA je napisao/la:Prva akcija hordi ove.godine...napali novinare![]()
Ne pravicemo zasjede ultrasima i slomljenih noga se vracati i to na svojoj teritoriji u dosta vecem broju,pokazali ste se,auto nema ruke cim neko izadje noge vam lome.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, mosarajvosa83 i 31 gost.