Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ubili smo celika, ali malo realizacija nasa malo sudije i jbg. Sramota neka ih bude
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Popiša im se frajer u usta.irfo je napisao/la:A pitari i njihovi uvlakaci raspravljaju po forumu kako nije bio penalSESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ako imas kontakta sa nekim vasim igracima, upitaj ih sta oni kazu na gol Brandaa, pogotove momke koji su svojim ocima sa par metara gledali, a vi na forumu raspravljate kako je ruka i ubijedjujete sami sebe u nesto sto nije istinairfo je napisao/la:A pitari i njihovi uvlakaci raspravljaju po forumu kako nije bio penalSESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza
Neka usput upita šta kažu na lakat u facu Sipovića u 9. min, je li penal i crveni.Rodjeni81 je napisao/la:Ako imas kontakta sa nekim vasim igracima, upitaj ih sta oni kazu na gol Brandaa, pogotove momke koji su svojim ocima sa par metara gledali, a vi na forumu raspravljate kako je ruka i ubijedjujete sami sebe u nesto sto nije istinairfo je napisao/la:A pitari i njihovi uvlakaci raspravljaju po forumu kako nije bio penalSESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza
- Beduin
- Kontakt:
Sloboda prokockala 2 boda na BP protiv Evropskog Celik, pred odlicnih 800 gledalaca.
Iako bez suta na gol za 90 minuta, brojni simpatizeri Celika su mogli uzivati u zutim kartonima i beskonacnim prekrsajima i sjeckanju igre svoga tima.
Iako bez suta na gol za 90 minuta, brojni simpatizeri Celika su mogli uzivati u zutim kartonima i beskonacnim prekrsajima i sjeckanju igre svoga tima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemas ti pojmaBeduin je napisao/la:Sloboda prokockala 2 boda na BP protiv Evropskog Celik, pred odlicnih 800 gledalaca.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Beduin
- Kontakt:
I ja levat vjerujem svojim ocima.redbull93 je napisao/la:Nemas ti pojmaBeduin je napisao/la:Sloboda prokockala 2 boda na BP protiv Evropskog Celik, pred odlicnih 800 gledalaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imam, kazu svi bila ruka i da je dobro sudija vidioRodjeni81 je napisao/la:Ako imas kontakta sa nekim vasim igracima, upitaj ih sta oni kazu na gol Brandaa, pogotove momke koji su svojim ocima sa par metara gledali, a vi na forumu raspravljate kako je ruka i ubijedjujete sami sebe u nesto sto nije istinairfo je napisao/la:A pitari i njihovi uvlakaci raspravljaju po forumu kako nije bio penalSESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moze i to nije problem, mada ako bi vec da kontriras trebao bi reci meni da pitam nase igrace za taj slucaj a ne vase al ok. Logicno da ce vasi natezati na vas mlin a nasi na nas, ali oko gola Brandaa nema dileme cijela vam svlacionica zna da nije covjek igrao rukom, ko je imalo blize vasem klubu ili zna licno nekog igraca zna to vrlo dobro.Virtu4l je napisao/la:
Neka usput upita šta kažu na lakat u facu Sipovića u 9. min, je li penal i crveni.
- mohikanac12
- Kontakt:
Zlatni tus za gliste. KmeeVirtu4l je napisao/la:Popiša im se frajer u usta.irfo je napisao/la:A pitari i njihovi uvlakaci raspravljaju po forumu kako nije bio penalSESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
A pazi offside-a, ovu ligu treba ugasit komplet.
https://www.facebook.com/81726187504930 ... 148683100/
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- mohikanac12
- Kontakt:
Javno da pohvalim domacina, vi ste Becka gospoda za stoku koja inace koristi stadion i svojata ga. Hvala Gsn Husicu pa je obezbjedio bar toalet jer je sve ostalo na nivou gradjevina u Cernobilu. Pravom a ne zenici.
Dobrodosli Tz Ciy u Sarajevo, znat cemo uzvratiti gostoprimstvo.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
A daj.mohikanac12 je napisao/la:Pravom a ne zenici.
Brato lazes ko ćukoirfo je napisao/la: Imam, kazu svi bila ruka i da je dobro sudija vidio
Ispitano sve, info od vaseg igraca koji ima familiju u Mostaru na privremenom boravku.
Luda kuca sve i mi negdje nesto trazimowobly92 je napisao/la:A pazi offside-a, ovu ligu treba ugasit komplet.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pickonjamohikanac12 je napisao/la:Javno da pohvalim domacina, vi ste Becka gospoda za stoku koja inace koristi stadion i svojata ga. Hvala Gsn Husicu pa je obezbjedio bar toalet jer je sve ostalo na nivou gradjevina u Cernobilu. Pravom a ne zenici.
https://sportsport.ba/fudbal/spiker-na- ... vio/334996
Kazu amaw ovo nije dozivo
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Treba pitati ove zeljine jel bio kakav penal, poznati su kao vrsni analiticari i veliki ljubitelji ČelikaBeduin je napisao/la:I ja levat vjerujem svojim ocima.redbull93 je napisao/la:Nemas ti pojmaBeduin je napisao/la:Sloboda prokockala 2 boda na BP protiv Evropskog Celik, pred odlicnih 800 gledalaca.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Nemoj ljudima prljave case da si iznio nije Husic coban kao gazda timohikanac12 je napisao/la:Javno da pohvalim domacina, vi ste Becka gospoda za stoku koja inace koristi stadion i svojata ga. Hvala Gsn Husicu pa je obezbjedio bar toalet jer je sve ostalo na nivou gradjevina u Cernobilu. Pravom a ne zenici.
Godina 2756.u Mostaru dva tamnija momka uz kahvu:
-Brato prica se da smo tukli Dortmunda
-Ma **** to brato cuo sam da Brandao nije igro rukom
-Brato prica se da smo tukli Dortmunda
-Ma **** to brato cuo sam da Brandao nije igro rukom
Cuva Bog Zelju svog!
- mohikanac12
- Kontakt:
Znam ja glisto da je to tebi smijesno, budali prst pokazes on se cereka. Sta ocekivati od likova koji flasama gadjaju protivnike.redbull93 je napisao/la:Pickonjamohikanac12 je napisao/la:Javno da pohvalim domacina, vi ste Becka gospoda za stoku koja inace koristi stadion i svojata ga. Hvala Gsn Husicu pa je obezbjedio bar toalet jer je sve ostalo na nivou gradjevina u Cernobilu. Pravom a ne zenici.
https://sportsport.ba/fudbal/spiker-na- ... vio/334996
Kazu amaw ovo nije dozivo
Tz Cizy je gospoda za celik, velez i slobodu. Uostalom, tabela sve pokazuje.
Kmee
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.