Oluja se mora pratitiVrebac je napisao/la:Pomno se Inter prati
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bacih malo oko na dvadesetak minuta ove tekme i za bar 5 igraca Sampe nisam nikad cuo. A na terenu to izgleda uzasno.
Pogledam tabelu kad ljudi zadnji.
Nadam se da ce ispasti, ali izvuci ce se kao i Fiorentina lani. Previše je i losijih timova od njih kao sto su Brescia, Spal, Verona, Lecce, Udinese.
Pogledam tabelu kad ljudi zadnji.
Nadam se da ce ispasti, ali izvuci ce se kao i Fiorentina lani. Previše je i losijih timova od njih kao sto su Brescia, Spal, Verona, Lecce, Udinese.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
di francesco nece jos dugo na klupi dorie
ako ne dobije otkaz veceras, ubrzo ce...
- Fantasista
- Kontakt:
Dječaci moji, čika Antonio vam je klasični primjer koliko je trener bitan za ekipu.
On i Giampaolo trenutno dva najpogubljenija trenera liga.Chinaglia je napisao/la:di francesco nece jos dugo na klupi dorie
A obecavala obojica.
Ma kak'i. "Mi" ne možemo prizemljiti Granadu a ne šta drugo.Sarrifufna je napisao/la:Uzivajte protiv Sampe, a Barca i Juve ce vas prizemljit.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
sassuolo 0-4 atalanta, 35 minut...
nadam se da ce ispast iz lige zbog ovog
Ko ih **** bitno je da se protiv Lazia napale i interaChinaglia je napisao/la:sassuolo 0-4 atalanta, 35 minut...
Ova Atalanta je jako cudna ekipa 
I ovaj Sasulo je blago rečeno čudna ekipa ove godine. Zabiju tri, odnosno četiri gola Spalu i Sampdoriji, a onda isto toliko fasuju protiv Rome i Atalante (and counting, možda bude i više od četiri).
Nemaju sredine, pa da dobiju ili izgube nekim normalnijim rezultatom i minimalnom razlikom.
Nemaju sredine, pa da dobiju ili izgube nekim normalnijim rezultatom i minimalnom razlikom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma nisu cudni, ne igraju na svom stadionu, tako da su kao "gost domacin" izgubili 5 bodova ako se ne varamronaldo99 je napisao/la:Ova Atalanta je jako cudna ekipa :)
al u gostima kidaju
Ma Atalanta ode u ZG Dinamo ih ubije sakama, a onda uzmu Romu u gostima i za poluvrijeme utrpaju ovima 4 komada i evo ih na 3-em mjestu, bice da ce opet biti najefikasnija ekipa ligeChinaglia je napisao/la:ma nisu cudni, ne igraju na svom stadionu, tako da su kao "gost domacin" izgubili 5 bodova ako se ne varamronaldo99 je napisao/la:Ova Atalanta je jako cudna ekipa
al u gostima kidaju
nemaju iskustvo igranja u lp, izgubili se, a sasvim sigurno i da su potcijenili dinamo, kako drugacije objasnit onako losu igru i visok poraz
motiva im sigurno ne nedostaje, ucesce u lp za klub poput atalante, a i same igrace je vrhunac koji vise vjerovatno nece dozivjeti... steta sto ne igraju na domacem terenu, zbog atmosfere, al i samog osjecaja da si svoj na svome... napunice oni i taj stadion gdje ce igrat, al nije to isto
motiva im sigurno ne nedostaje, ucesce u lp za klub poput atalante, a i same igrace je vrhunac koji vise vjerovatno nece dozivjeti... steta sto ne igraju na domacem terenu, zbog atmosfere, al i samog osjecaja da si svoj na svome... napunice oni i taj stadion gdje ce igrat, al nije to isto
Tesko da ce San Siro napunitiChinaglia je napisao/la:nemaju iskustvo igranja u lp, izgubili se, a sasvim sigurno i da su potcijenili dinamo, kako drugacije objasnit onako losu igru i visok poraz
sta znam, kontam da ce igrat na ennio tardini il mapei stadionu, obzirom da su tamo igrali/igraju serie a
nisam razmisljao dal stadion zadovoljava kriterij... mapei stadion mozda i zadovoljava, tamo su igrali le, ne znam jesul ostriji kriteriji za lp
nisam razmisljao dal stadion zadovoljava kriterij... mapei stadion mozda i zadovoljava, tamo su igrali le, ne znam jesul ostriji kriteriji za lp
Pa san siro su prijavili kao domaci stadion za LPChinaglia je napisao/la:sta znam, kontam da ce igrat na ennio tardini il mapei stadionu, obzirom da su tamo igrali/igraju serie a
pa shvatio sam to i kad si prvi put napisaoronaldo99 je napisao/la:Pa san siro su prijavili kao domaci stadion za LPChinaglia je napisao/la:sta znam, kontam da ce igrat na ennio tardini il mapei stadionu, obzirom da su tamo igrali/igraju serie a
-
1919tuzlak
- Kontakt:
juve ovako osvaja tituleDenno je napisao/la:Izvuče se Napoli, ali mislim da je gol Tonalija nepravedno poništen.
ostavili na klupi igrace za lp. i povridi im se kompletna odbrana
manolas i maksimovic a kulibali crveni dobio proslu tako da je dobro ovo 2 1 kako je stanje
.Od onog makedonca bit ce nesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.