U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Ima li Nikolića danas u protokolu, ne mogu nigdje da nađem postavu Radničkog?
Ermedin Demirovic strijelac za FC St.Gallen u Švicarskoj Super ligi!
Pa sta fali, kad mogu velemajstori u A-selekciji, mogu i ova djeca. Sve po planu.
@igrajlopte 🐦
Ceska samo 0-0 nama remi dosta za prolaz. znaci na kraju 0-1 za Cesku 
Mujakic nakon uzasne partije u proslom kolu opet na klupi
Demirović strijelac i asistent u trijumfu St. Gallena
3 utakmice, 2 gola i 1 asistencija. Samo naprijed!
@igrajlopte 🐦
1-0 ceska 
2-0 Ceska
Bravo Adine majstore
Bravo Adine majstore
Nisu mogli dati moldavij gola ali nama 2 za 45min. Nadam se da ce selektor ostati još 100 godina.
3-0 Ceska
Gdje su iskopali ovu ublehu Mulaosmanovica? Jedino iskustvo koje ima je sto je bio pomocnik u Zeljeznicaru. Uzasna odluka saveza da njega stave za selektora, jos gora da ostane nakon sto je u elitnom krugu izgubio 3 od 3.
Gdje su iskopali ovu ublehu Mulaosmanovica? Jedino iskustvo koje ima je sto je bio pomocnik u Zeljeznicaru. Uzasna odluka saveza da njega stave za selektora, jos gora da ostane nakon sto je u elitnom krugu izgubio 3 od 3.
4-0 nakon 54 minuta 
Na kraju on ce ostati selektor 
U možda najlakšoj grupi koju smo imali u ovoj fazi takmičenja i u kojoj smo bili smo nositelji iz prvog šešira se nismo uspjeli plasirati, uz dva poraza, u elitni krug gdje će biti 32 tima. Treba i to znati. Bravo majstoru Adinu i savezu. Svjetla je budućnost bosanskog fudbala.

- ASD
- Kontakt:
Naši u juniorima Zvezde i Dinama na klupi.
Ovaj moron nek sam ode.Neznalica zesca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zna neko za U19 i U17 nase lige sve pobjednike ( titula i kup)? ove zadni 2-3 godine znam. ali sta je prije bilo?
Sakib je bio pametan, znao je da ako zelis uspjeh moras pofatati nase igrace iz dijaspore. Nije ni cudo sto smo najbolje rezultate pruzali dok je 2/3 ekipe igralo van nasih granica. Vecina po Njemackoj, centralnoj Evropi i poneki iz HRV i SRB. Jednostavno nasi igraci u BIH nemaju dovoljno dobrih trenera u svojim klubovima da ih mogu izgurati za nesto vise. To su cinjenince nazalost. Od malih nogu se uci a posto u BIH nemaju dobre ucitelje, pisi propalo. Nek ovo kriminalcima u savezu bude jasno da se vec od iduce generacije ponovo pocne gledat ka vani.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HZbec, MiranGlasnic, mukydesign, Tihi, Zglavkar i 64 gosta.