On je zavrsio dvoboj Rosenburg je nio u igri jos, meni je bahato jer ga je falio kako je fin kako uvjek radi i ecina takvih prica **** za njega . Kontam oces da igras formaciju sa Olmom al Gojak nije za klupe , ma daj , i vidi se da je to nes cuj vidjecemo ocel naam trebat . sjebajes igraca na presici , mogo je rec x drugih stvari al ko ne treba mu odjednom . Usput koji je talenat iz Dinama Bosnjak proso dajte mi jednog , da je guran a bilo ih jeMokes je napisao/la:Da im je on donio LP je mit i iskrivljeno gledanje. Zabio je za 1-1 u uzvratu, a prije toga bilo 2-0 za Dinamo. Odigrao je ukupno 50 od 180 minuta tod dvoboja.
I bez njegovog gola, Dinamo bi prošao
Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Gojak i Hajrovic nisu puno pokazali ove sezone, s izuzetkom Gojakovog gola u Kopenhagenu koji je realno bio vise sretan nego spretan.Unofficialpage je napisao/la:Ne, ne mrze Bošnjaka ali nisu ni plaho dragi. Nije ni poenta da li ih mrze već da je ovo totalna glupost. uredu, nije za prvih 11 ali odjednom ni za klupe nije a donio im je LP. Ovo mi liči na bahatost Bjelice, standradno za sve naše ljude (s ovih prostora). Ovo zamjeramo Robiju a sad ovo kao uredu je.DrFilgud je napisao/la:Olmo, Ademi, Dilaver, Catherine, Stojanovic, Gavranovic, Kadzior, Attemwen su stranci i njih ne mrze, a eto mrze napacenog Bosnjaka. Ma dajteBolje mrzite ove nase stetocine, sto 20 godina nisu u stanju napravit dobrog igraca
Ne kazem da Gojak nema mjesta na klupi, taman posla, ali razumijem da u nekim taktickim kombinacijama ne bude u rosteru.
Dinamo ima puno podjednako kvalitetnih igraca, ko ce biti u kombinacijama odlucuje forma i taktika.
Sto se Hajrovica tice, ako cemo pravo, trenutno nije ni za klupe i tu ce upasti Kadzior.
Ne moze se reci da Bjelica i navijaci imaju nesto protiv nasih u Dinamu, cak bi rekao da je suprotno. Bjelica uvijek hvali Gojaka, a Hajrovic im je "do jucer" bio najpopularniji igrac.
Ona majstorija sretan gol ?
E yebem ti fudbal kad ga svako komentarise.
E yebem ti fudbal kad ga svako komentarise.
Kakve ucjene i bakraci, ne moze njemu ni SIPA nista ... bolje ga nagovorit da se ukljuci u Savez i neki nas klub pa nek uzima svoj procent od transfera i kod nas ... kod nas cemu sve malverzacije biti halal ...Wandelanoite je napisao/la:Jos nasi debili imaju Mamica u saci, pa jos veceras mu zaprijetiti da ce biti izrucen ukoliko oba ne budu u startnih 11, ali bolje sebi u dzep od Mamica nego uciniti dobro za drzavu.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- bavariapivo
- Kontakt:
Šta nećeš sve pročitati od debila... Čuj mrze Bošnjake pa zato ne igraju... Jel vi nekad koristite mozak, ili ste prirodno g.lupi?
"Gojak, navodno, nije radio ono što je od njega tražio trener Bjelica u Varaždinu, na kraju je i promašio zicer za izjednačenje, što je, valjda, Dinamov trener protumačio kao posljedicu takvog ponašanja i pristupa. I Gojak je, unatoč svim zaslugama, pao u drugi plan. Ili, u ovom trenutku, u treći", piše zagrebački list:
"Bjelica neizmjerno vjeruje svojim igračima, oprašta im i slabiju formu i poneki poraz i promašaj; ali kad iznevjere njegovo povjerenje ili dovedu u pitanje njegov autoritet, onda nema razgovora. Gojak je u Varaždinu napravio upravo to, stoga je propustio Karlovac i Kranjčevićevu", navodi se u članku o Gojaku.
dakle to je to , za nadati se da ce i u repki odigrati dobro da nabere kredita jer nece vise vidit terena ,pa da ga uzme kakav klub iz liga 5 u januaru
"Bjelica neizmjerno vjeruje svojim igračima, oprašta im i slabiju formu i poneki poraz i promašaj; ali kad iznevjere njegovo povjerenje ili dovedu u pitanje njegov autoritet, onda nema razgovora. Gojak je u Varaždinu napravio upravo to, stoga je propustio Karlovac i Kranjčevićevu", navodi se u članku o Gojaku.
dakle to je to , za nadati se da ce i u repki odigrati dobro da nabere kredita jer nece vise vidit terena ,pa da ga uzme kakav klub iz liga 5 u januaru
Mozda i najneinteligentniji post koji sam ikad procitao na bilo kojem forumuWandelanoite je napisao/la:Jos nasi debili imaju Mamica u saci, pa jos veceras mu zaprijetiti da ce biti izrucen ukoliko oba ne budu u startnih 11, ali bolje sebi u dzep od Mamica nego uciniti dobro za drzavu.
Evander je napisao/la:Mozda i najneinteligentniji post koji sam ikad procitao na bilo kojem forumuWandelanoite je napisao/la:Jos nasi debili imaju Mamica u saci, pa jos veceras mu zaprijetiti da ce biti izrucen ukoliko oba ne budu u startnih 11, ali bolje sebi u dzep od Mamica nego uciniti dobro za drzavu.![]()
![]()
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Glup si ko qrac što je odavno dokazano na Barcinoj temi, to je stvar koju bi svako normalan uradio, ali ti nemaš veze o životu i ustvari nemaš pojma koliko je igrača upravo sa prijetnjama napravilo karijeru.Evander je napisao/la:Mozda i najneinteligentniji post koji sam ikad procitao na bilo kojem forumuWandelanoite je napisao/la:Jos nasi debili imaju Mamica u saci, pa jos veceras mu zaprijetiti da ce biti izrucen ukoliko oba ne budu u startnih 11, ali bolje sebi u dzep od Mamica nego uciniti dobro za drzavu.![]()
![]()
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la: Glup si ko qrac što je odavno dokazano na Barcinoj temi, to je stvar koju bi svako normalan uradio, ali ti nemaš veze o životu i ustvari nemaš pojma koliko je igrača upravo sa prijetnjama napravilo karijeru.
Nisam siguran je li lik trol teski ili stvarno ovo misli, nek me neko uputi pliz
Neočekivano je ovo kako je Bjelica došao do Gojaka kao krivca, poslije Varaždina je govorio o igračima koje guraju mediji i koji se guraju u medijima a to opisuje Majera za kojeg novinari stalno pišu da treba više igrati i koji je davao izjave da je razočaran minutažom dok Gojaka mediji u hrvatskoj nikad nisu voljeli i pisali previše pozitivno o njemu a i on nakon što je izgubio mjesto startera davao je izjave da razumije da je konkurencija teška, da poštuje odluke trenera. Na kraju ipak Majer je dobio pola sata u kupu a prvenstvo je propustio zbog povrede dok je Gojak odstranjen iz ekipe.
Pa lakse bosanca odstraniti nego hrvata logicno je ce manji napade od medija imati itd
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Sta se sve napisalo na prethodne dvije stranice dan te ne hebo.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ASD
- Kontakt:
Zamisli onda kakav je kvalitet tih igrača kad mogu igrati samo državnom intervencijom.
Gojak je bilde, da ti trener kaze danas kosis travu ima da je kosis.
Sta ocekujes od Wande Nare. Glupa tuka nista vise.theKuPuS je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la: Glup si ko qrac što je odavno dokazano na Barcinoj temi, to je stvar koju bi svako normalan uradio, ali ti nemaš veze o životu i ustvari nemaš pojma koliko je igrača upravo sa prijetnjama napravilo karijeru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam siguran je li lik trol teski ili stvarno ovo misli, nek me neko uputi pliz
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ako ne budu igrali poslati vojsku na granice
Na drinu, po ljiljanu.Varg je napisao/la:ako ne budu igrali poslati vojsku na granice
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], GG3, Goalgetter i 12 gostiju.