FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo treba utakmicu po utakmicu, nista te kalkulacije da li batalit kup i tako to. Mozda nam je i vaznije da igramo oba takmicenja pa da dodjemo na svoje. Ako svjesno batalimo kup kakva je to poruka igracima, druga stvar je da ispadnemo regularno.
Nama je ove godine bitna evropa. Naravno da nam je najvaznije da osvojimo ligu ali jako je vazno da ne zaostajemo bodovno i da smo u igri za titulu odnosno da evropa ne dolazi u pitanje.
Mislim da sutra u potpunosti izlazimo iz krize, ustvari iz krize smo izasli sa onim Mersudinovim golom protiv Borca. Jasno su igraci pokazali slogu i ponistili sve mahalske samim radovanjem kod gola.
Vracaju nam se neki igraci, pa i to sto ce igrati 20-30 minuta ili 45-60 je dobitak. Vazno bi bilo i da Oremus i Stanoje odigraju nekoliko utakmica bar po 20-30 minuta psiholoski ce to doprinijeti ekipi.
Sutra je vazna samo pobjeda, igra i broj prilika je nevazno
Nama je ove godine bitna evropa. Naravno da nam je najvaznije da osvojimo ligu ali jako je vazno da ne zaostajemo bodovno i da smo u igri za titulu odnosno da evropa ne dolazi u pitanje.
Mislim da sutra u potpunosti izlazimo iz krize, ustvari iz krize smo izasli sa onim Mersudinovim golom protiv Borca. Jasno su igraci pokazali slogu i ponistili sve mahalske samim radovanjem kod gola.
Vracaju nam se neki igraci, pa i to sto ce igrati 20-30 minuta ili 45-60 je dobitak. Vazno bi bilo i da Oremus i Stanoje odigraju nekoliko utakmica bar po 20-30 minuta psiholoski ce to doprinijeti ekipi.
Sutra je vazna samo pobjeda, igra i broj prilika je nevazno
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kako je to samo lijepo izgledalo prosle sezone, na stranu sto smo osvojili duplu, nego sto je citava liga uzivala bez prljavih igara iz slagirane porodice, a pogledaj sad, tek pocela sezona a nema kola da nema neke sudijske lakrdije u utakmicama sa seljom.Sjeverjecudo je napisao/la:Al nevjerovatno je koliko amaw vrati kvalitet lige unazad svojim prljavim igrama svaki put kad se vrati u privatnu prciju porodice osim zvana vaso miskin,Al jbg moze mu se kad svi ostali sute.holyman je napisao/la:Pizda im materina lopovska, otkako se amaw vratio u bh fudbal pocelo je opet isto ko i prije, jel vas stid sjeme vam se porodicno lopovsko zatrlo
Ali neka, penal po penal pa kad nam se odmaknu 8-9 bodova onda cemo plakati i yebavati amawu sve ali ce tad biti kasno.
Ps. Treba napomenuti da su promjenili 118 trenera u toku jedne sezone jer nijedan nije imao uticaja na sudije i savez kao ova kopnena brkata foka.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Negadite temu sa ciganima. Svi mi dobro znamo sta su oni spremni uraditi za titulu, pogotovo posle ove suse koja jim traje 6 godina i potrajala jos dugo aBd.
Nasa uprava bi se trebala oglasiti povodom sudjenja na nasim utakmicama i dignuti malo hajku.
Nasa uprava bi se trebala oglasiti povodom sudjenja na nasim utakmicama i dignuti malo hajku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
govorim o trenutnom stanju jbg, oni su u ovoj ligi federalni promovendus i pitanje je kakvi će i gdje će bit u maju, nadam se da ostanu pa da im sljedeća bude kao ova Cityju(koji je lani bio u njihovoj koži sada)....svjestan sam ja veličine i historije Veleža, i meni su vrlo dragi...međutim trenutno nisu ekipa za najveće uspjehe ove lige i na to sam mislio, drugačije se igra za kandidata za titulu a drugačije za opstanak....i mi smo veći klub...Samozdravlje je napisao/la:Po meni je ovaj fudbal poslije agresije neka nakarada , nesto vrijedno paznje jer se igra pod zastavom najdraze BiHDenchi je napisao/la:ma nema potrebe za tim, svakako je pitanje kako bi se snašao u većem klubu(uz sav respekt Veležu) u manjim klubovima je igrao po Brazilu ko i ovaj naš amigo, Fanimo je npr. ipak iz W.Hama počeo...ovi iz manjih klubova su uglavnom tanani, bar dok ne naviknu na pritisak i očekivanja....
+ ko što rekoh cijena bi bila nerealna.... Ono sto je svijetlo u ovom prvenstvu je FK Velez . Ko Fenix iz pepela se digao . Jesi se Ti postovani @Denchi ogradio sa onim "uz sav respekt Velezu" , ali pridjev veci klub nije prikladan . Razumijem ja i ono misljenje @bordopoete , sto se tice problema koje smo imali na terenu u Mostaru , ali i on zna da ono sto su Mostarci uradili za Hz one tragicne godine se ne smije nikad ispustiti iz vida .
Vjerovatno si mladji od 35 god. i nisi pratio fudbal ex YU .Klub u BiH koji je osvojio Kup YU , a to nije poslo za rukom FKS , a ni fkz . Kakve je igrace imao taj klub . Ono sto ja znam recimo BMV(Bajevic,Maric,Vladic) kasnije Halilhodzic, Hadziabdic,Sliskovic ,Rahimic , Kodro ... Mislim da je to klub koji ima 7 pobjeda vise u medjusobnim utakmicama sa nama , govorim o ex YU prvenstvu (a to je bila mozda 7-8 liga u Evropi ?) . Kakve je nastupe imao Velez u Evropi ,Derby County i .... Ne ide to veci klub , jesmo u boljoj situaciji (ali kako se Mostar ponio prema njima) i trenutno bolji . Iskreno se nadam da cemo biti uvijek ispred njih , a oni odmah iza nas , a da su bolje plasirani od prije svih Laznih Mostaraca. Pozdrav , znam da nisi zlonamjeran , no da Rodzeni znaju da ih @Samozdravlje gotivi , a vjerujem i vecina Pitara u ovom trenutku .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ima dosta kvaliteta u Zrinjskom:skoroalen je napisao/la:Zrinjski dođe k'o Atletiko u Španiji, nikom ne padnu napamet (igrački) kao prvi favoriti al ekipa čvrsta, uigrana... Ne bih rekao ni da su bezveze.Lecler je napisao/la:Po čemu ima Zrinjski najbolju ekipu?
Naša prva ekipa i Željina prva ekipa su u pet deka, dosta tu zavisi i od forme. Oni su svi u naletu a mi ne znamo kakvi će bit Pidro i Stanojević kad se vrate. Oremuš je svakako nepoznanica. Ne bi bio prvi igrač koji pokida prvu utakmicu a poslije ne pravi nikakvu razliku na terenu. Imena imamo a kvalitet tek treba da pokažemo.
stoperi: Jakovljević i Barbarić, Gojković i junior
bekovi: Ibanez,Rugasević i Stojkić i desno Kadušić,Tičinović i Barišić
sredina:Uche,Zlomislić,Zvornik,Čirjak,Šovšić,Čurjurić i Pezer
krila:Mandić,Govedarica,Bencun i junior
špicevi:Lendrić i Kunić
po meni ovde golman Brkić najtanji a nije ni toliko loš
Ibanez, Tičinović, Šovšić, Čurjurić, Čirjak, Govedarica jako dobri igrači s loptom u nogama, ali srećom tanke spreme i forma im varira...pogotovo ovi što su tek došli, treba im bar polusezona da se dozovu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ima Stjepanovića destruktivca iza sebe...BordoSarajevo je napisao/la:Gledam danas Tuzlu i kone, kako bi nama trenutno sjeo Sesar, sam drži vezu kod Tuzle.
sa destruktivcem iza i Krste bi ličio na Pirla...
izveo je Saida za još jednog destruktivca u drugom, a onda izveo Stjepanovića i uveo trećeg svježeg zadnjeg veznog....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 29 sep 2019, 08:11, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo neki alibi kako neko ima jacu ekipu od nase (kad budu svi zdravi)? Kako neko zdravog razuma to moze napisati?
Daleko najplacenija ekipa, sa najsirim rosterom. Na okupu evo treca godina, malo li je. Znaci trener je imao 2 i nesto godine da uigrava skoro iste igrace, tu priliku ne znam da li je iko imao, mozda ona ciganska generacija 2010 11, ali nisu imali ovakve uslove sigurno.
Zrinjski promjenio 11 igraca, ibanjez je pojacanje, to stoji, jos par dobrih igraca ali da su bolji, ja to ne vidim. Neuigrani, u gostima protiv immalo ozbiljne ekipe imaju probleme. Meljkana sudije guraju inace bi vec bili 4-5 bodova u minusu. Svi igraci zdravi, do kad , pitanje je.
Mi smo u najgoroj situaciji bili. Ozljede, teske utakmice u evropi, na kraju ako dobijemo ipak 1.
Daleko najplacenija ekipa, sa najsirim rosterom. Na okupu evo treca godina, malo li je. Znaci trener je imao 2 i nesto godine da uigrava skoro iste igrace, tu priliku ne znam da li je iko imao, mozda ona ciganska generacija 2010 11, ali nisu imali ovakve uslove sigurno.
Zrinjski promjenio 11 igraca, ibanjez je pojacanje, to stoji, jos par dobrih igraca ali da su bolji, ja to ne vidim. Neuigrani, u gostima protiv immalo ozbiljne ekipe imaju probleme. Meljkana sudije guraju inace bi vec bili 4-5 bodova u minusu. Svi igraci zdravi, do kad , pitanje je.
Mi smo u najgoroj situaciji bili. Ozljede, teske utakmice u evropi, na kraju ako dobijemo ipak 1.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Puk'o mi je bojkot k'o kokica, a jes' i traj'o jednu utakmicu. Jbg, to ne bira pamet nego srce...
Odoh danas sa klincem i jaranom u Kookanj. Bit ce jedno mjesto u SEAT-u. Ako ko hoce, bujrum.
Odoh danas sa klincem i jaranom u Kookanj. Bit ce jedno mjesto u SEAT-u. Ako ko hoce, bujrum.
Šta se ovo novinari pred našim klubom okupljaju?
@VenamaHrabrih SEAT aa? Ti si agent od Rumenog, ovdje si sa zadatkom.
Il si Oremuš?

@VenamaHrabrih SEAT aa? Ti si agent od Rumenog, ovdje si sa zadatkom.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
od mene poziv da se nekad okupe ispred nekog objekta u RS-u, ili kad ih guraju i nabijaju nogama političari SDA....
pičići oni mali štrumfovski
dođeš fino pred UNFKS
pičići oni mali štrumfovski

Novinari iz više redakcija u Bosni i Hercegovini održat će sutra mirne proteste u Sarajevu, nakon sve češćih pritisaka na medijske radnike u zemlji, javlja Novinska agencija Patria.
“Grupa navijača FK Sarajevo prisilili su u petak navečer novinara web portala Radio Sarajevo da izbriše tekst o navijaču tog kluba koji je u Bjelorusiji uhapšen i osuđen zbog posjedovanja droge, dok je samo nekoliko dana ranije novinarka Oslobođenja Gordana Katana iz Banja Luke bila pod snažnim pritiscima zbog stavova koje je na račun nekih vladajućih političara iznosila na svom privatnom Facebook profile”, navodi se.
Dodaje se da je ovo drugi protest novinara u Sarajevu u posljednjih godinu dana, nakon što su novinari u augustu prošle godine protestovali zbog napada na kolegu Televizije BN Vladimira Kovačevića iz Banja Luke.
Zabilježeni su i drugi slučajevi ugrožavanja prava novinara u BiH.
Novinari će se u ponedjeljak okupiti ispred sjedišta FK Sarajevo u Titovoj ulici u Sarajevu u 12 sati, odakle će krenuti prema Tužilaštvu Kantona Sarajevo a nakon toga i prema Parlamentu BiH, tražeći veću zaštitu za medijske radnike.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 29 sep 2019, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
SEAT je Leon, a nisam ja nikakav oremuš, ja sam pravoslavni...skoroalen je napisao/la:Šta se ovo novinari pred našim klubom okupljaju?![]()
@VenamaHrabrih SEAT aa? Ti si agent od Rumenog, ovdje si sa zadatkom.Il si Oremuš?

-
- Kontakt:
Imamo Kamp , imamo vozni park,imamo psihologa,imamo nutricionistu , imamo 10-tak povrijedjeni igraca , imamo DK .
Nemamo dugova , nemamo nogometni savez(posten) i nemamo Sudijsku organizaciju(postenu)
STADION ???
Da imamo i cestite forumase , najtibolje .
Nemamo dugova , nemamo nogometni savez(posten) i nemamo Sudijsku organizaciju(postenu)

STADION ???
Da imamo i cestite forumase , najtibolje .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A ko Ce nas (obicne gradjane) zastiti od novinarskih lazi,od izmisljanja,laganja i petljanja.Denchi je napisao/la:od mene poziv da se nekad okupe ispred nekog objekta u RS-u, ili kad ih guraju i nabijaju nogama političari SDA....
pičići oni mali štrumfovskidođeš fino pred UNFKS
![]()
![]()
![]()
Novinari iz više redakcija u Bosni i Hercegovini održat će sutra mirne proteste u Sarajevu, nakon sve češćih pritisaka na medijske radnike u zemlji, javlja Novinska agencija Patria.
“Grupa navijača FK Sarajevo prisilili su u petak navečer novinara web portala Radio Sarajevo da izbriše tekst o navijaču tog kluba koji je u Bjelorusiji uhapšen i osuđen zbog posjedovanja droge, dok je samo nekoliko dana ranije novinarka Oslobođenja Gordana Katana iz Banja Luke bila pod snažnim pritiscima zbog stavova koje je na račun nekih vladajućih političara iznosila na svom privatnom Facebook profile”, navodi se.
Dodaje se da je ovo drugi protest novinara u Sarajevu u posljednjih godinu dana, nakon što su novinari u augustu prošle godine protestovali zbog napada na kolegu Televizije BN Vladimira Kovačevića iz Banja Luke.
Zabilježeni su i drugi slučajevi ugrožavanja prava novinara u BiH.
Novinari će se u ponedjeljak okupiti ispred sjedišta FK Sarajevo u Titovoj ulici u Sarajevu u 12 sati, odakle će krenuti prema Tužilaštvu Kantona Sarajevo a nakon toga i prema Parlamentu BiH, tražeći veću zaštitu za medijske radnike.
Neposten drot,korumpiran doktor i bilo kakav "novinar".
Nema gorih ljudi,sve sam šuge.Tekstom unistavaju ljudima zivote,nalazu ,izmisle i kad ih neko pritisne ko kakvi kerovi skice i pomagaju.
Treba napraviti odmah kontra protest ispred kluba.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
kakve veze klub ima sa događajem eto nek objasne piskarala?
**** štrumfovske
**** štrumfovske
Prava adresa je unfks. Klub sa ovim nema ništa, pogrešna adresaDenchi je napisao/la:kakve veze klub ima sa događajem eto nek objasne piskarala?
**** štrumfovske
- robertkosar
- Kontakt:
Da krste ima deset destruktivaca iza sebe ne bi mu pomoglo jer je covjek mrtvac koji hoda, zivljeg naroda ima na groblju lavDenchi je napisao/la:ima Stjepanovića destruktivca iza sebe...BordoSarajevo je napisao/la:Gledam danas Tuzlu i kone, kako bi nama trenutno sjeo Sesar, sam drži vezu kod Tuzle.
izveo je Saida za još jednog destruktivca u drugom, a onda izveo Stjepanovića i uveo trećeg svježeg zadnjeg veznog....

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Uz Boziju pomoc do pobjedd danas , iako imam neki osjecaj da ce biti patnja i tegoba a mogla bi i koja sudijska “ greska “ na nasu stetu biti, to je vec postalo tradicionalno u zadnjih par kola( tuzla, borac..)
P.S. Ova **** lazljiva novinarska nek ne uvlace klub u ovo, nek dodju pred udruzenje navijaca i protestvuju, od verbalne rasprave dva momka sa novinarom lazljivci su montirali da se desila otmica, ucjena i pretnje smrcu i td
P.S. Ova **** lazljiva novinarska nek ne uvlace klub u ovo, nek dodju pred udruzenje navijaca i protestvuju, od verbalne rasprave dva momka sa novinarom lazljivci su montirali da se desila otmica, ucjena i pretnje smrcu i td
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
vrlo bi druže, 1 destruktivac bi nama pomogao mnogo u igri....ili tek recimo da staviš 1 i Đokanovića i onda ispred možeš koga hoćeš Milanovića ili Salčina ili nebitno onda....jer ne strahuješ za izgubljene lopte....robertkosar je napisao/la:Da krste ima deset destruktivaca iza sebe ne bi mu pomoglo jer je covjek mrtvac koji hoda, zivljeg naroda ima na groblju lavDenchi je napisao/la:ima Stjepanovića destruktivca iza sebe...BordoSarajevo je napisao/la:Gledam danas Tuzlu i kone, kako bi nama trenutno sjeo Sesar, sam drži vezu kod Tuzle.
Novinari su najveca bagra na dunjaluku. Za 50BAM napisat ce da mu je vlastita mater prostitutka.
Slijedeca stvar jest da skoro niko od njih nema zavrsenu zurnalistiku, ili srodan fakultet, da bi se uopste nazvao novinarom. A kao lesinari kruze, e da bi neciji zivot upropastlili zarad par klikova. Protiv svakog sam nasilja, ali "novinare" treba goniti ko bog maglu zbog laznog predstavljanja.
Danas dobijamo minimalnim rezultatom. 1:2 jest moja prognoza
Slijedeca stvar jest da skoro niko od njih nema zavrsenu zurnalistiku, ili srodan fakultet, da bi se uopste nazvao novinarom. A kao lesinari kruze, e da bi neciji zivot upropastlili zarad par klikova. Protiv svakog sam nasilja, ali "novinare" treba goniti ko bog maglu zbog laznog predstavljanja.
Danas dobijamo minimalnim rezultatom. 1:2 jest moja prognoza
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Husref Musemić i na ovom meču neće moći računati na Nebojšu Gavrića koji je povrijeđen, dok je Amar Rahmanović poslije odmora protiv Borca opet u kombinacijama.
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić i Rahmanović su igrači koji će konkurisati za duel s Mladosti.
Ako je slutiti po prethodnim međusobnim duelima Bordo tim je favorit u ovom duelu, prošle sezone aktuelni šampion je upisao sve tri pobjede uz gol razliku 12:0.
Susret na MGM Farm Areni počinje u 16 sati, a sudit će ga Luka Bilbija iz Prijedora.
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić i Rahmanović su igrači koji će konkurisati za duel s Mladosti.
Ako je slutiti po prethodnim međusobnim duelima Bordo tim je favorit u ovom duelu, prošle sezone aktuelni šampion je upisao sve tri pobjede uz gol razliku 12:0.
Susret na MGM Farm Areni počinje u 16 sati, a sudit će ga Luka Bilbija iz Prijedora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Bing [Bot], soe, Tatamata1946 i 72 gosta.