FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I u koliko je zvanicno utakmica u srijedu? Na nasoj zvanicnoj pise u 18h, a na ovom portalu u 18:30h.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nista doci cu u pola 6 na Grbavicu... Najsigurnije 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nadam se da će se jednog dana objaviti tačna cifra koliko je novca spiskala prošla Uprava. Mislim da je ogromna.Bezideja je napisao/la:Sramota da tako pisete. Oni su radili u plus, cak su zaradivali na raskidima. Umjesto da Hervasu isplate sto je dosao da proseta travnjakom, on nama plati.
Umjesto 50.000 maraka za raskid Husica, mi smo mu dali 49.000, zar nismo zaradilo 1000?
Onome još dozvoljavaju da orgija. Samo zamišljam da neko napiše jedan post u kojem se optužuje Misimović, bio bi banovan u roku od 30 sekundi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve se radi s razlogom, cisto sumnjam da je ovo onaj slovenac. To je neko iz kluba, da ne bude zabune. Na taj nacin se skrece paznja...Virtu4l je napisao/la:Nadam se da će se jednog dana objaviti tačna cifra koliko je novca spiskala prošla Uprava. Mislim da je ogromna.Bezideja je napisao/la:Sramota da tako pisete. Oni su radili u plus, cak su zaradivali na raskidima. Umjesto da Hervasu isplate sto je dosao da proseta travnjakom, on nama plati.
Umjesto 50.000 maraka za raskid Husica, mi smo mu dali 49.000, zar nismo zaradilo 1000?
Onome još dozvoljavaju da orgija. Samo zamišljam da neko napiše jedan post u kojem se optužuje Misimović, bio bi banovan u roku od 30 sekundi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ko si ti ljudi , vidim da znate te ljude i njihove seme bolesne ,lopovske.Citam povremeno onaj forum i sta pisu ti neki pa to je patologija cista.U stvari njihov interes i ocigledan finansiski i drugi tal im je uskracen sa ovom uupravom.Vrlo vidljivo i jasno da je tako. Jbt pisu gadosti na forumu naseg kao medijskog partnera ili sta su vec.Ko to dozvoljava da se pljuju ljudi i blate javno te tvrdi da su lopovi clanovi uprave i Amar.Kako medijski partner dozvoljava i suti na ova pisanja te na dilanje ilegalno IPT putem administracije foruma.Ko su uposleni iz administracije kluba koji dostavljaju dokumente kluba o poslovanju ovim idiotima.Ko su ti iz kluba kvislinzi i bolesnici .Treba ignorisati ova pisanja slazem ali ove kvislinge iz administracije kluba otjerati .mohikanac12 je napisao/la:"Znate li vi koliko smo mi morali veza i vezica prerezati"
Haram svaka marka koju ste od Želje uzeli, na lijekove je sa djecom potrosili. Yebem ti tranvestitsku mamicu a "drugovima" iz Sa se u usta popisam. Taldzije, otac vas yebo odvratni!
Storme piqko kataloska!
Bit ce Zeljo Sampion.
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:Ljoze za moderatora !!!
Tako je
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko ce dostavljati nego one fine curice iz kluba, sto svako malo piju kaficu s bivsim direktorom..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Hvala, braco, na podrsciMocMahale444 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Ljoze za moderatora !!!![]()
Tako je
MEŠA ALISPAHIĆ! KAKAV MAJSTOR. 
Ništa brateLjoZee je napisao/la:Hvala, braco, na podrsciMocMahale444 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Ljoze za moderatora !!!![]()
Tako je
- lijevapolutka
- Kontakt:
Juče kuka i motika kako nije bio penal, a danas 1921.ba popisa sve. Šteta što nisu u Mostaru snimali
moSa ljoŽe
Hoće Azmir Husić da ti uzme ljubimca, još mu ističe ugovor sad na ljetoLjoZee je napisao/la:braco je napisao/la:Ništa brate![]()
Da ste u prilici, kojeg bi igrača u Tuzla City doveli iz Željezničara?
“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”
Hoće Azmir Husić da ti uzme ljubimca, još mu ističe ugovor sad na ljetoLjoZee je napisao/la:braco je napisao/la:Ništa brate![]()
“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”
Kakav neshvatljiv promasaj Veselinovica, pa samo da je nogu postavio....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Puno se opustio ovaj Hazmir, izaziva sudbinu bespotrebnobraco je napisao/la:Hoće Azmir Husić da ti uzme ljubimca, još mu ističe ugovor sad na ljeto![]()
@Raonffa de da dog neku sacekusu
- mohikanac12
- Kontakt:
Ni ona E. Zeca nije puno bolja ali ova Veselinovica je za samara. Sad bi mu samar udario, yebem ti sto "*%;"irfo je napisao/la:Kakav neshvatljiv promasaj Veselinovica, pa samo da je nogu postavio....
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-20% od plate svakom ko je profulao sansu jucer 
- MocMahale444
S 2 metra promasio. Ono je teze promasiti nego pogoditi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️