FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

thassos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la thassos » 29 sep 2019, 18:08

Jednostavna igra koja donosi rezultate.
Sa povratkom povrijedjenih mislim da dizemo igru na jos visi nivo.
Ali ljudi da hoce Guzina bar klupu grijati. Ono celjade nije ni za sta

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 sep 2019, 18:08

Koliko nam je bitan Rahmanović, pa eto i Tatar vidjeli smo u ovih zadnjih pola sata.. aBd jos Stanoje i Oremus... Ovo je fenomenalno sto smo na tom prvom mjestu sa konama, jos bez mrlje..sa ovakvim kombinovanim sastavima.. ovo je odlicno..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 sep 2019, 18:11

Zukanovic je napisao/la:Ko je asist za prvi gol?
Guzina, Krle je preskočio loptu.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 29 sep 2019, 18:11

fks74 je napisao/la:Sta kaze Velid : ako ostane 3-0, Sarajevo ce pobijediti, bez primljenog gola. :bow: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: Inace, danas odlicna utakmica. Bit ce to dobro.
Ponovo pobijediti Mladost bez primljenog gola**

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2019, 18:13

Po meni je važnija kup utakmica protiv lištice nego protiv mađara u ligi.
Pokušat odbranit duplu krunu, i to bi značilo: PRVI KLUB KOJI JE ODBRANIO DUPLU KRUNI I NAJTROFEJNIJI KLUB U DRŽAVI!!

Polako stvari idu na bolje sa povratkom povrijeđenih.
Djelimo prvo mjesto sa konama koje su u 8/11 utakmica imale suđenje u svoju korist a od toga 5 utakmica gdje su drastično oštetile protivnika.
Protiv Slobode na Grbavici, Slobodi nije sviran ČIST penal, nakon toga, Slobodi dižu ofsajd kada igrač ide 1 na 1 a ofsajda, naravno, nije bilo.
Protiv Širokog, treći gol za izjednačenje, čini mi se da je treći, iz ČISTOG ofsajda.
Protiv Čelika, kada ih je Čelik stisno i krenuo po izjednačenje, prave ČIST prekršaj koji sudija namjerno ne vidi i nakon toga postižu go za pobjedu.
Protiv Veleža, ČIST gol Veležu poništili, sramotna i skandalozna odluka za koju još niko nije odgovarao.
Protiv Tuzle, sviraju im penal nakon što je, PAZI SAD, Ramović faulirao Zlatkovića, komedija.

Platit ću nekom ko sve to bude povadio i ko to složi u jedan video, unaprijed plaćam.
O ovome treba pisati svaki dan, od lige prave cirkus, nama ne sviraju penale, namjerno (Tuzla, Borac) a to je, vjerujte, njihovo maslo.
Kriminal, lopovluci, talovi, pare, spletkaroši... svi su im takvi u klubu.

Evo vijest od juče za predsjednika naših KONA, naravno, ovo je potrebno da bi bio NEŠTO u njihovom klubu.
Protiv predsjednika Željezničara Admira Džubura podnesena je krivična prijava početkom augusta ove godine.

Ovo je u emisiji Centralni dnevnik na Face TV-u otkrio Enver Zornić, novi direktor sarajevskih “Toplana”.

Gostujući u emisiji povodom sasvim druge teme (govorio je o optužbama da je učestvovao u ubistvima u ratnom Sarajevu), Zornić je u studiju u jednom trenutku izvadio papir i rekao:

“Kad sam ušao u Toplane i počeo raditi svoj posao, naišao sam na stvari koje su po mom sudu kriminal. Podnio sam krivičnu prijavu 2.augusta 2019.godine protiv Admira Džubura i NN lica. Milion i 460 hiljada KM je prometovano odnosno isplaćeno firmama koje su obavljale za njih razne usluge bez prethodnog provođenja javnog poziva” rekao je Zornić.

Admir Džubur je u proteklih više od 15 godina angažovan na rukovodnim mjestima u Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću „Toplane Sarajevo“ d.o.o.

Na čelu Toplana je proveo šest godina u dva mandata. Prvi put je za direktora imenovan 2013. godine, a mandat mu je produžen 2017. godine.

Džubur za predsjednika Žaljezničara izabran krajem juna ove godine na Skupštini kluba održanoj na Mašinskom fakultetu u Sarajevu.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 29 sep 2019, 18:17, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 sep 2019, 18:14

Rahmanović pokazuje zasto je najbolji igrač lige. Kakav babuka braćo mila, samo da nam ostane zdrav, neopisivo je koliko ekipa ofanzivno prodise s njim :pray:

Zrinjski bas tanak ove sezone, znači kone i mi ćemo se derat jer ne vjerujem da Sisoje može pratit ovaj tempo jos dugo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 sep 2019, 18:15

Pantelija je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ko jos pokusa da opravda velkoskog sa "ne igra svoju poziciju", nek isto zalijepi i guzini, jer ne igra ni on, s tim da bih ja vise pravda mladjeg igraca, za ovog me cudi da nije sutirao umjesto rahmana, i kad se vrste vezni igraci, definitivno treba da ulazi s klupe, a forsirati milanovica i tatara, ovi barem imaju osjecaja za ubacaj i ne guraju se na svaku
E neces tako, guzina ne pusi sisu sa elitnom ekipom pitara kao krle tako da je letva a krste nije :tralala:
Ma vala, nek prica sta god ko hoce, kad se sjetim prosle godine protiv sirokog, pa penala protiv zrinje kad je fulio pa trci prikucavaj, jadnih slobodnjaka i jos jadnijih kornera... Svaka njemu cast nek trckara ebe mi se al za prekida nije, mozda aut eventualno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 29 sep 2019, 18:16

emir79 je napisao/la:
admin je napisao/la:
Zeljinvojnik je napisao/la:Amar Osim kara pitare posred picke!
Trajno odstranjen s foruma. Vaspitna nije urodila plodom.
De Allaha ti kad si vec krenuo sa banovanjem, odstrani i onog idiota Westtribina sa "prepucavanja", ono je bolesno sta pise.
+1
Ukazao sam par puta na temi da nije u redu sta pise. Jedini je on onako otrovan :sick:
Sto se tice utakmice, rutinska, sampionska pobjeda. Vracamo formu, hvatamo zalet, Sarajevo SAMPION!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2019, 18:21

FK Sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 sep 2019, 18:23

Bosnjakovic dao otkaz u Cityju, Azmir nesto srao garant....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 sep 2019, 18:31

Denchi je napisao/la:Bosnjakovic dao otkaz u Cityju, Azmir nesto srao garant....
Ma nije, to je takva licnost, prevara. U kojem je god klubu bio, cim nanize par dobrih rezultata da otkaz iz ovih smijesnih razloga da ga ne bi pljuvali poslije kada rezultati krenu nizbrdo.
NEMA NAZAD

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 sep 2019, 18:32

Sarajevo odmah uzvraća. Ahmetović dodaje do Hebibovića, ali udarac Hebiba je izblokiran
Ko je ovaj brat sto radi textualni s foruma je garant :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2019, 18:36

holyman je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Bosnjakovic dao otkaz u Cityju, Azmir nesto srao garant....
Ma nije, to je takva licnost, prevara. U kojem je god klubu bio, cim nanize par dobrih rezultata da otkaz iz ovih smijesnih razloga da ga ne bi pljuvali poslije kada rezultati krenu nizbrdo.
Nije tema al nadovezat ću se.

SportSport.ba je kontaktirao Husića koji je otvoreno govorio na ovu temu..

"Milenko mi se javio i kazao da ne može više voditi tim iz privatnih razloga. Iznenađen sam... Sjedim evo kući, nedjelja, odmor, gledam Borac - Velež... Ne znam šta dalje zaista", kazao je Husić te dodao.

"Pitao sam Milenka da li trebamo pričati, rekao je da ima problema i da je to to. Molio me da prihvatim i ja sam rekao 'ok, prihvatam, idemo dalje'".
FK Sarajevo

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 sep 2019, 18:37

BordoSarajevo je napisao/la:
Jedan od meni drazih igraca, definitivno ima karakter za dobrog kapitena..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 sep 2019, 18:39

Fina 3 boda fina informacije na terenu (pocetak povratka rahmana i Benja).. Ovu utakmicu odma reciklirat vec veceras odradit trening i pripremat se za ubice..oni su sad podigli formu samopouzdanje i bece teska tekma. Treba ic na prolaz, tek posle te utakmice razmisljat o madzarima..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 sep 2019, 18:42

Samo jos da dodam, Mustafica poslat u kakanj na posudbu, krsteu trazit zamjenu kao i za Ahmetovica.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 sep 2019, 18:43

Največi cirkus od svega je da se radi o - porodičnim razlozima :rol: :rol:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 29 sep 2019, 18:53

Konačno jedna tekma koju smo rutinski riješili u svoju korist.
Od početka do kraja nisam ni sekundu sumnjao u našu pobjedu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 sep 2019, 19:04

Ako ova budala od bosnjakovica fakat ode u slobodu onda je lud ko struja.....znaci ne vjerujem

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 sep 2019, 19:09

Ako sa Listicom bude na penale, kome dati da izvodi ?
Milanovic, Serbecic, Lazic ???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 34 gosta.