@Denchi ti servisiras mobitele?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
OnePlus je top vani, kod nas nije je kosta vise od mobitela ciji bi trebao bit 'killer'.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo što sam ja naveo su ovlašteni servisi i zastupnici. Kupi neki od navedenih legalno i dobices njihovu garanciju.Denchi je napisao/la:pravi su trendsetteri
po bateriji,kućištu,ekranu,kameri, 5g telefonima
https://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-s10-5g/
premium
dabogda oni diktat diktirali nekom nekad![]()
i ja servisiram telefone
normalno ne važi vam garancija niti dajem istu ali sam servis
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
na LG.com npr vidim srbiju ali nas ne(a ni kod ostalih)Heller je napisao/la: LG, Nokia, Alcatel, Huawei MESC Sarajevo.
Samsung, HTC, Agram Mostar.
jel ne znaju iz LGa da su otvorili servis?
ili to neki bošnjo poljepio naljepnica na radnju pa ti skonto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa Stanic je ovlasteni serviser za LG.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije bošnjo nego su to ispostave HR/SRB firmi.Denchi je napisao/la:na LG.com npr vidim srbiju ali nas ne(a ni kod ostalih)Heller je napisao/la: LG, Nokia, Alcatel, Huawei MESC Sarajevo.
Distributer. Neko od poznanika je kupio telefon u Staniću a servis je bio Mobis tj. MESC.harden je napisao/la:Pa Stanic je ovlasteni serviser za LG.
Stanić popravlja sve ostalo od LG.
Nullius in verba
Dobro si onda, znam da su distributeri al kontam kad popravljaju vec sve onda i mobitele istoHeller je napisao/la: Stanić popravlja sve ostalo od LG.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ja kontao trola lik, kad ono suprotno, ne zna sta znaci ovlasteni ssrvis
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Gledao sam emisiju nedavno, o početku Nokie, i pocetku kraha iste zbog odbijanja promjene, gdje su došli do stadija kad su prvi imali funkcionalne touch telefone, rotaciju ekrana, i tako neke stvari, međutim tadašnje "glavešine" odbiju taj dizajn kao nepopularan, neodrživ, nepotreban, Apple kupi isti, i imamo ovo što imamo danas. Dal' je istina ili ne, ne znam, al' u emisiji se pojavljuje masa tih raznih direktora iz raznih sektora kompanije koji su bili tu od početka.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jasta radi ko i jaharden je napisao/la:Pa Stanic je ovlasteni serviser za LG.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Posto LG nije hrv/srb firma to bi znacilo da nemaju licencu za BiH?Heller je napisao/la:Nije bošnjo nego su to ispostave HR/SRB firmi.Denchi je napisao/la:na LG.com npr vidim srbiju ali nas ne(a ni kod ostalih)Heller je napisao/la: LG, Nokia, Alcatel, Huawei MESC Sarajevo.
Like I said.....nema servisa u BiH....ima likova koji ceprkaju i koji mogu napravit al gubis garanciju 100 od 100% slucajeva....
Stanic je ovlasteni uvoznik i serviser LG.
To je 100% tacno.
To je 100% tacno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
A bog te ****, Mobis i Agram su servisi kod kojih nikako ne možeš izgubiti garanciju, pa nije to Univerzalno.Denchi je napisao/la:Posto LG nije hrv/srb firma to bi znacilo da nemaju licencu za BiH?Heller je napisao/la:Nije bošnjo nego su to ispostave HR/SRB firmi.Denchi je napisao/la:
na LG.com npr vidim srbiju ali nas ne(a ni kod ostalih)
Like I said.....nema servisa u BiH....ima likova koji ceprkaju i koji mogu napravit al gubis garanciju 100 od 100% slucajeva....
Kod njih i ide na servis kad ga legalno kupiš. Ne možeš legalno prodavati elektroniku ako nemaš servis. A telecomi samo legalne telefone mogu prodavati.
Da bi bilo koji telefon bio prodavan u BHTelecomu, mora imati ovlašteni servis u BiH, tj. kada se javljaš na tender moraš donijeti pismo od proizvođača.
Nullius in verba
Ne isplati se s njim raspravljat'.
hahaha kakav lik
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
upravo, i to je bio dokumentarac od bbc-aTesnjak1991 je napisao/la:Gledao sam emisiju nedavno, o početku Nokie, i pocetku kraha iste zbog odbijanja promjene, gdje su došli do stadija kad su prvi imali funkcionalne touch telefone, rotaciju ekrana, i tako neke stvari, međutim tadašnje "glavešine" odbiju taj dizajn kao nepopularan, neodrživ, nepotreban, Apple kupi isti, i imamo ovo što imamo danas. Dal' je istina ili ne, ne znam, al' u emisiji se pojavljuje masa tih raznih direktora iz raznih sektora kompanije koji su bili tu od početka.
lik sto je uradio taj telefon, haman pa gotov proizvod, tilt scrolling, full web prikaz, touch, haptich feedback, swipe gestura, auto orijentacija, etc etc, i to 2003-a godina, citava godina prije nego sto je apple krenuo na rad na prvom iPhoneu
ista stvar se desila i sa Xeroxom, ljudi imali prvi graficki interfejs, nema gdje nisu isli demonstrirati svoju inovaciju, ljudi im se smijali, i to smijali im se najvise zbog miša.
apple kupi njihovu ideju, i sad zamisli kakve bi PC-ijeve imali da nije Jobs vidio potencija u cemu su se drugi izrugivali.
Evo da i ostala raja pogleda, odličan dokumentarac, meni lično najbolji do sada.
A prototip tog telefona je na 42:33
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Eh bravo, to je taj. Odličan dokumentarac. 
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bht je legalno prodavao iphoneHeller je napisao/la:A bog te ****, Mobis i Agram su servisi kod kojih nikako ne možeš izgubiti garanciju, pa nije to Univerzalno.Denchi je napisao/la:
Posto LG nije hrv/srb firma to bi znacilo da nemaju licencu za BiH?
Kod njih i ide na servis kad ga legalno kupiš. Ne možeš legalno prodavati elektroniku ako nemaš servis. A telecomi samo legalne telefone mogu prodavati.
Da bi bilo koji telefon bio prodavan u BHTelecomu, mora imati ovlašteni servis u BiH, tj. kada se javljaš na tender moraš donijeti pismo od proizvođača.
Gdje se servisira u bih?
Ne brini sacekacu
Zastupnik ni oficijelni serviser nijemadridist je napisao/la:Stanic je ovlasteni uvoznik i serviser LG.
To je 100% tacno.
100%
Nisam ga kupovao nit znam nekoga ko ga je kupovao u telecomu.Denchi je napisao/la:Bht je legalno prodavao iphoneHeller je napisao/la:A bog te ****, Mobis i Agram su servisi kod kojih nikako ne možeš izgubiti garanciju, pa nije to Univerzalno.Denchi je napisao/la:
Posto LG nije hrv/srb firma to bi znacilo da nemaju licencu za BiH?
Gdje se servisira u bih?
Ne brini sacekacu
Xiaomija nema u BHT jer niko nije ovlašten za distribuciju i servis.
Nullius in verba
Nema
Nije komplikovano
Odes na sajt proizvodjaca klikni countries
Nema nas nigdje, dakle gubis garanciju proizvodjaca ko god ti ga takne.....
Odes na nike.com i vidis da ima nikeshop u scc-u oficijelni....tu ti je razlika....
Nije komplikovano
Odes na sajt proizvodjaca klikni countries
Nema nas nigdje, dakle gubis garanciju proizvodjaca ko god ti ga takne.....
Odes na nike.com i vidis da ima nikeshop u scc-u oficijelni....tu ti je razlika....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.