NijeTedBundy je napisao/la:Je li konačno došlo vrijeme za debi?
Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Ma vidim da nije starter, mislio sam na dobijanje par minuta.Vucevich je napisao/la:NijeTedBundy je napisao/la:Je li konačno došlo vrijeme za debi?
Nisam ga gledao u Empoliu, ali u reprezentaciji bas nista pokazao nije kad je dobijao priliku.TedBundy je napisao/la:Ma vidim da nije starter, mislio sam na dobijanje par minuta.Vucevich je napisao/la:NijeTedBundy je napisao/la:Je li konačno došlo vrijeme za debi?
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zadnja klupa
K U R C U
Nek je sa srecom.
Majku mu od ovog fudbala u Italiji mi dođe da žilete gurnem u oči a ko po pehu ovi nam zvučniji svi tamo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
ajde sad ... pokazi sta znas !!!
Super.holyman je napisao/la:Rade ponajbolji u milanu otkako je usao pa do kraja.
Taman sam bio postavio pitanje kakav je bio jer nisam gledao...steta zbog kiksa.
Mozda ga Pioli zgotivi...vidjet cemo.
Nema razloga da ne bude tako nastavi li u ovom ritmu, sve i jedan dodir s loptom mu je bio smislen.hurem je napisao/la:Super.holyman je napisao/la:Rade ponajbolji u milanu otkako je usao pa do kraja.
Taman sam bio postavio pitanje kakav je bio jer nisam gledao...steta zbog kiksa.
Mozda ga Pioli zgotivi...vidjet cemo.
Sretno Rade!
- Gumistucna
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 231983, adrenaline323, al87, aldin-8, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Bejker, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, bvsic, CAGarfia, CHR, COYGBiH, DanijelTZ, darker10, dime, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, edin139, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, Fudo, galia95, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Guest1945, Hajdeee, haklamas, head88, Hrammm1921, husrefbeg, J1897, Jegres, JimmyPage, Kajkutenjoyer, kakarut, Kobayashi, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, lumani, Lynx, maha1, Majstorinho, MElloo, Micron, Mkey4nba, Mmm13, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, napapijri1987, Nemanja99, Objektivac, PingoFTW, Posejdon, Principatus, prisonbreak, Rauber33, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Shogun, soxx, StevieG8, teamnorth1989, travuljasSs, tutankamon1905, tuzlanskinacin, Vaya, ventilateur, zastitaIdentiteta i 653 gosta.