e mandrače nisam od tebe navikao na ovako jadne postove!to je sve sto imas reci?slamka spasa?furas neku objektivnost,mozda bi bolje bilo da si čestitao na zasluzenoj pobjedi...Mandrak je napisao/la:Koreografija vam je šminka bez daljnjegi djeca iz mjedenice bi je bolje odradila...bar bi znali slova poredati kako treba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Evo ja cu vam cestitati na pobjedi.. Nego hvala tebi sto mi rece da mi je prica suplja, da popunimo rupe maloblrs je napisao/la:e mandrače nisam od tebe navikao na ovako jadne postove!to je sve sto imas reci?slamka spasa?furas neku objektivnost,mozda bi bolje bilo da si čestitao na zasluzenoj pobjedi...Mandrak je napisao/la:Koreografija vam je šminka bez daljnjegi djeca iz mjedenice bi je bolje odradila...bar bi znali slova poredati kako treba.

Pa šta sam slagao sadblrs je napisao/la:e mandrače nisam od tebe navikao na ovako jadne postove!to je sve sto imas reci?slamka spasa?furas neku objektivnost,mozda bi bolje bilo da si čestitao na zasluzenoj pobjedi...Mandrak je napisao/la:Koreografija vam je šminka bez daljnjegi djeca iz mjedenice bi je bolje odradila...bar bi znali slova poredati kako treba.

A što se tice utakmice, vec sam ranije napisao...pobjedili ste, svaka cast na jesenjoj titulu (i prošle godine ste je uzeli,a znate ko na kraju sezone uzima titule

od osnovanja premier lige BiH jesenji prvak nikad nije bio prvak na kraju sezone pa neće ni ove godineblrs je napisao/la:pisalo je sarajevski mangupi i ostala ćaršijska raja,ove jeseni izduvase nasem borcu jaja![]()
sto se tice naci pjesama odgovorno tvrdim da ste PRVI počeli pjevati neke pjesme gdje spominjete četnike,zatim ste banjaluku,borac,ljutu krajinu...,i onda ide logičan sljed događaja.a sto se tice "gola " koji je ponisten,citam neko ga spominje,samo da ga pitam kako te nije sramota da uopste spomenes,tako malo je reci hinjsku situaciju? i jos nesto uzeli smo vas vasom igrom...u kost...
gol "hinjska situacija"???

i još nešto kako vas nije stid dizati se poslje jedne pobjede od 1:0 a znate da smo vas oderali 3:0 ovdje???
MALO LOGIKE

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
"Željo poražen u Banja Luci
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, poražen je u Banja Luci kod Borca sa minimalnih 1:0.
Željo je s ovim porazom prepustio Borcu naslov jesenjeg prvaka Premijer lige Bosne i Hercegovine.
"Čestitam Borcu na zasluženo osvojenoj jesenjoj tituli Premijer lige. Pokazali da su ozbiljna ekipa i to se vidi po igri i rezultatima. Mi moramo još mnogo raditi kako bi popravili svoj bilans u proljetnom dijelu sezone", rekao je nakon susreta strateg sarajevskih plavih Amar Osim."
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, poražen je u Banja Luci kod Borca sa minimalnih 1:0.
Željo je s ovim porazom prepustio Borcu naslov jesenjeg prvaka Premijer lige Bosne i Hercegovine.
"Čestitam Borcu na zasluženo osvojenoj jesenjoj tituli Premijer lige. Pokazali da su ozbiljna ekipa i to se vidi po igri i rezultatima. Mi moramo još mnogo raditi kako bi popravili svoj bilans u proljetnom dijelu sezone", rekao je nakon susreta strateg sarajevskih plavih Amar Osim."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Prošle godine je Široki bio jesenji prvak.Mandrak je napisao/la: A što se tice utakmice, vec sam ranije napisao...pobjedili ste, svaka cast na jesenjoj titulu (i prošle godine ste je uzeli,a znate ko na kraju sezone uzima titule) ali opet kažem vi ste falus i kao tim bez ikakve igre i kao klub bez ikakve tradicije, a posebno od navijaca- tu ste tek odron pravi.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Na kraju ko je uzme- to se broji...a ostali nek se furaju na jesenje titule, ako ce im to predstavljati neku satisfakciju.ellaxaz je napisao/la:Prošle godine je Široki bio jesenji prvak.Mandrak je napisao/la: A što se tice utakmice, vec sam ranije napisao...pobjedili ste, svaka cast na jesenjoj titulu (i prošle godine ste je uzeli,a znate ko na kraju sezone uzima titule) ali opet kažem vi ste falus i kao tim bez ikakve igre i kao klub bez ikakve tradicije, a posebno od navijaca- tu ste tek odron pravi.
- Just do it
- Kontakt:
mozel neko reci sta pjevaju navijaci borca za amara osima ?? ide nesto
amar amar .... ?t
amar amar .... ?t
I prosle godine ste je uzeli ??
axaxaxaxa koji idol
e moj jarane siroki ti je uzo jesenju titulu , aj ti malo vise prati pa onda daji komentare
axaxaxaxa koji idol
e moj jarane siroki ti je uzo jesenju titulu , aj ti malo vise prati pa onda daji komentare

Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
sisaj,sisaj...to im je izgleda udarna pjesmica.Just do it je napisao/la:mozel neko reci sta pjevaju navijaci borca za amara osima ?? ide nesto
amar amar .... ?t
Ovi su gore optereceni sa Amarom nego same komšinice.
jeste!!!diego_TM je napisao/la:[od osnovanja premier lige BiH jesenji prvak nikad nije bio prvak na kraju sezone
2000/2001 Željezničar / Željezničar
2001/2002 Željezničar / Željezničar
2002/2003 Leotar / Leotar
2003/2004 Široki Brijeg / Široki Brijeg
2004/2005 Zrinjski / Zrinjski
2005/2006 Široki Brijeg / Široki Brijeg
2006/2007 Sarajevo / Sarajevo
2007/2008 Modriča / Modriča
2008/2009 Zrinjski / Zrinjski
2009/2010 Široki Brijeg / Željezničar
znaci samo prosle godine jesenji prvak nije bio na kraju prvak!!!
ps. prije nego sto napises neku cinjenicu provjeri da li je istinita

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ma mislio je reci obrnuto nego se zbuniotm84 je napisao/la:jeste!!!diego_TM je napisao/la:[od osnovanja premier lige BiH jesenji prvak nikad nije bio prvak na kraju sezone
2000/2001 Željezničar / Željezničar
2001/2002 Željezničar / Željezničar
2002/2003 Leotar / Leotar
2003/2004 Široki Brijeg / Široki Brijeg
2004/2005 Zrinjski / Zrinjski
2005/2006 Široki Brijeg / Široki Brijeg
2006/2007 Sarajevo / Sarajevo
2007/2008 Modriča / Modriča
2008/2009 Zrinjski / Zrinjski
2009/2010 Široki Brijeg / Željezničar
znaci samo prosle godine jesenji prvak nije bio na kraju prvak!!!
ps. prije nego sto napises neku cinjenicu provjeri da li je istinita

2010/2011 Borac/Borac zab si to reci 
axaxaxaxa

axaxaxaxa

Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
ma ja samo kazem kako je... a to ko ce biti na kraju prvak vidjecemo!!!PrPaAaa je napisao/la:2010/2011 Borac/Borac zab si to reci
axaxaxaxa![]()
![]()
![]()

btw... cestitka na jesenjoj tituli!!! ko ne izgubi ni jednom na strani, vise je nego zasluzio jesenju titulu!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
vidis li da se provaljujes?a sto se tice "gola",klasično sarajevski...s leđadiego_TM je napisao/la:od osnovanja premier lige BiH jesenji prvak nikad nije bio prvak na kraju sezone pa neće ni ove godineblrs je napisao/la:pisalo je sarajevski mangupi i ostala ćaršijska raja,ove jeseni izduvase nasem borcu jaja![]()
sto se tice naci pjesama odgovorno tvrdim da ste PRVI počeli pjevati neke pjesme gdje spominjete četnike,zatim ste banjaluku,borac,ljutu krajinu...,i onda ide logičan sljed događaja.a sto se tice "gola " koji je ponisten,citam neko ga spominje,samo da ga pitam kako te nije sramota da uopste spomenes,tako malo je reci hinjsku situaciju? i jos nesto uzeli smo vas vasom igrom...u kost...
gol "hinjska situacija"???malo pogledaj dalje od lige srbije pa ćeš vidjeti kako se igra moderan fudbal a to što vi neznate tako igrat
![]()
i još nešto kako vas nije stid dizati se poslje jedne pobjede od 1:0 a znate da smo vas oderali 3:0 ovdje???
MALO LOGIKE
tesko je danas biti navijac malog željeznicara...ali samo naprijed,nema predajeMandrak je napisao/la:Na kraju ko je uzme- to se broji...a ostali nek se furaju na jesenje titule, ako ce im to predstavljati neku satisfakciju.ellaxaz je napisao/la:Prošle godine je Široki bio jesenji prvak.Mandrak je napisao/la: A što se tice utakmice, vec sam ranije napisao...pobjedili ste, svaka cast na jesenjoj titulu (i prošle godine ste je uzeli,a znate ko na kraju sezone uzima titule) ali opet kažem vi ste falus i kao tim bez ikakve igre i kao klub bez ikakve tradicije, a posebno od navijaca- tu ste tek odron pravi.

eno sad i oni divovi i giganti 

- zlaya_tm87
- Kontakt:
ne mogu ni zamisliti koliko je tek vama bilo krivo kad smo vas izbacili iz lige ako je nama sada ovakoblrs je napisao/la:tesko je danas biti navijac malog željeznicara...ali samo naprijed,nema predaje![]()
![]()

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ovih -8 samo na prvi pogled izgleda strasno, Borac na proljece ima utakmicu manje kuci i dolazi na Grbavicu .Dobar posao odradili su u Travniku, po pricama onih sto su gledali utakmicu, mirisalo je na stelu( a Travnik se ubio za to)Ako jeste, onda je to odradjeno na vrijeme, dok ovima ne gori a i pred vaznu utakmicu sa Zeljom. Nemam zelju omalovazavati Borac al fakat ovaj tim im je slabiji od onog proslogodisnjeg pogotovo bez Vukelje i onog malog iz Vojvodine( cini mi se Stevanovica).Željo je jedini kiks napravio protiv Sarajeva, sa gostovanja donio solidnih 9, pa bi uz stopostotan ucinak kuci, do kraja prvenstva bilo dovoljno 10-12 bodova sa gostovanja tj.imali bi 62-64 boda na kraju prvenstva. Titule su se osvajale:2006/Široki 63 bodova, 2007/Sarajevo 57 bodova,2008/Modrica 55 bodova, 2009/Zrinjski 57 bodova, 2010/ Željo 61 bod , aBd-a 2011 Željo 64 boda:)
Zadnja izmjena: djale, dana/u 13 nov 2010, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pa šta će vama ta titulaPrPaAaa je napisao/la:2010/2011 Borac/Borac zab si to reci
axaxaxaxa![]()
![]()
![]()

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Jadnimi, Levin, perodeformero i 41 gost.