Hvala bogu na sudijamaLaznjak je napisao/la:Imaju dva kluba, jedan igra najbolju sezonu zadnjih godina, drugi je u krizi.
Imaju isto bodova....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala bogu na sudijamaLaznjak je napisao/la:Imaju dva kluba, jedan igra najbolju sezonu zadnjih godina, drugi je u krizi.
Imaju isto bodova....
zagorski je napisao/la:''Sarajevo je postalo prva ekipa koja je stigla do brojke od 900 postignutih golova u zajedničkoj PLBiH (od sezone 2002/2003). Sarajevo je u okviru 11. kola savladalo Mladost rezultatom 0:3, a pogodak Amara Rahmanovića pred sami kraj meča bio je jubilarni 900-ti gol u PLBiH. Pored toga što je postiglo najviše golova, Sarajevo je od svih ekipa koje su igrale sve sezone zajedničke Premijer lige BiH primilo i najmanje golova, 458.''
Jos jedan rekord
Dobro misliš.Zeko87 je napisao/la:Mislim da imamo i najviše i bodova u toj tabeli od 02/03.
Sto ne spomenes da se i Oremus vraca poslije paueLaznjak je napisao/la:Milos i gavric vracaju se poslije pauze. Bit ce spremni bar za 30 min.emir18 je napisao/la:Opet ne može čovjek doćekati da vidi
Kova
Heba Lazić Besim Pidro
Stanoje Gavric
Rahman
Oremus Ahmetović Tatar
Perverzija covjece,šteta zbog povreda velika steta.
Nadam se da će Benjo i Amar biti spremni za Zrinjski.
Šta je sa Milošem?
Kova
Hodzic, Lazic, Besim, Letic
Stanoje, Gavric
Hebib, Rahman, Tatar (Velkoski)
Ahmetovic
zagorski je napisao/la:''Sarajevo je postalo prva ekipa koja je stigla do brojke od 900 postignutih golova u zajedničkoj PLBiH (od sezone 2002/2003). Sarajevo je u okviru 11. kola savladalo Mladost rezultatom 0:3, a pogodak Amara Rahmanovića pred sami kraj meča bio je jubilarni 900-ti gol u PLBiH. Pored toga što je postiglo najviše golova, Sarajevo je od svih ekipa koje su igrale sve sezone zajedničke Premijer lige BiH primilo i najmanje golova, 458.''
Jos jedan rekord
Jos da se mi probudimo i sve ce biti dobro !BordoSarajevo je napisao/la:Budi se bordo DIV, stvari se vraćaju na staro polako.
Nikad oni nece u krizu! Pa vidis sta osim smrdljivi radi sa sudijama??? Nema za njih krize i kad je nateze bilo sudije su ih izvlacileZip je napisao/la:Sto ne spomenes da se i Oremus vraca poslije paueLaznjak je napisao/la:Milos i gavric vracaju se poslije pauze. Bit ce spremni bar za 30 min.emir18 je napisao/la:Opet ne može čovjek doćekati da vidi
Kova
Heba Lazić Besim Pidro
Stanoje Gavric
Rahman
Oremus Ahmetović Tatar
Perverzija covjece,šteta zbog povreda velika steta.
Nadam se da će Benjo i Amar biti spremni za Zrinjski.
Šta je sa Milošem?
Kova
Hodzic, Lazic, Besim, Letic
Stanoje, Gavric
Hebib, Rahman, Tatar (Velkoski)
Ahmetovic![]()
![]()
Samo aBd da ufatimo najjacu formu do derbija, i da na derbiju vratimo za ono sto smo dobili...
Napokon je Milanovic pokazao da zna da igra i da ce biti pojacanje. Potrebno je da se navikne na sve ovo, ima sigurno kvaliteta sto sam i prije govorio, potrebno je da mu svi pomognemo da se sto prije adaptira...
Samo jako... Lose stvari su sad polako iza nas aBd, i da cemo samo rasti. Jedino kone nisu jos upali u krizu, a mora ih stici.. i to moramo iskoristiti...
Zizovic je prvi i Husref 2.Amca007 je napisao/la:Koji trener ima najduzi staz na klupi bez prekida. Mislim da je Husref najduze, ili ako nije da ce to postat. Drago mi je sto ne mje jamo trenere vise kao na traci..
Pa šta te to čudi, neki dan sam ti rekao da će nakon dvije pobjede opet biti sve sjajno i da ćemo se pišati hahahahahahahahahhahahajdohordas je napisao/la:Udjem na forum da vidim koga to danas pljujemo i tjeramo...![]()
Kad ono pljus, sušta suprotnost od svega. Opet smo najbolji, igramo najljepse, najsupsjesniji klub od osnivanja lige itd itd.
Zar nismo htjeli do prekucer sa tjeramo i Husrefa i Hadziju i Sabrinu i akademce i sve.![]()
Dozovite se pojedinci i shvatite da su povrede i pad forme sastavni dio sporta. Jedan poraz ne znaci kraj nadanja o tituli. Ova ekipa ima nesto sto nijedan prije njih nema, a to je pobjednicki mentalitet pa cak i kada su desetkovani i ne igraju dobro, mi uspijemo pobjediti.