Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ti si stvarno ovako ograničen?
Kupi mobitel normalno u legalnim radnjama koje su zastupnici za mobitele ili evo u telecomu i imas garanciju, pravu garanciju, koju ne gubis
I kakava garancija proizvoddjac? O cemu prica ti, ti imas garanciju preko zastupnika, jedino Apple ima internacionalnu garanciju koliko ja znam i eno ti mekline na obali gdje je moze se iskoristiti 100%
Ne kontam sta je cilj, prvo su kupao gluposti o yebenon cubotu, a onda gluposti o garancijama kad ne znas ni kako funkcionisu
Kupi mobitel normalno u legalnim radnjama koje su zastupnici za mobitele ili evo u telecomu i imas garanciju, pravu garanciju, koju ne gubis
I kakava garancija proizvoddjac? O cemu prica ti, ti imas garanciju preko zastupnika, jedino Apple ima internacionalnu garanciju koliko ja znam i eno ti mekline na obali gdje je moze se iskoristiti 100%
Ne kontam sta je cilj, prvo su kupao gluposti o yebenon cubotu, a onda gluposti o garancijama kad ne znas ni kako funkcionisu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imaju tender objavljen i za Xiaomi.Heller je napisao/la: Xiaomija nema u BHT jer niko nije ovlašten za distribuciju i servis.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
2 ili 3 put, al niko ne može uslove ispunit.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imaju tender objavljen i za Xiaomi.Heller je napisao/la: Xiaomija nema u BHT jer niko nije ovlašten za distribuciju i servis.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko je Eronetu serviser, moždi ovi baš traže ovlaštenog za BiH a nema nikoHeller je napisao/la:2 ili 3 put, al niko ne može uslove ispunit.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imaju tender objavljen i za Xiaomi.Heller je napisao/la: Xiaomija nema u BHT jer niko nije ovlašten za distribuciju i servis.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mislim da traže neki ugovor sa Sajomijem koji niko u državi i nema potpisan
Nullius in verba
Jel ima neko Sony XA2 Ultra, dodžaba u Telekomu, konto sam Xiaomi Redmi 7 Note al ovaj mi jeftiniji dosta.
Nullius in verba
Mate 20 lite ili P30 lite?
Razlika u cijeni 20-30KM
Razlika u cijeni 20-30KM
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
https://www.racunalo.com/usporedilica/h ... e-20-lite/SMR187 je napisao/la:Mate 20 lite ili P30 lite?
Razlika u cijeni 20-30KM
Ja bih ipak Mate 20 lite...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni se taj Mate jedino zbog veličine ne svidja.Sage je napisao/la:https://www.racunalo.com/usporedilica/h ... e-20-lite/SMR187 je napisao/la:Mate 20 lite ili P30 lite?
Razlika u cijeni 20-30KM
ZZ
Ma naviknes se..ja imam A70...naviko se drugi dan...moj uzor-S.G je napisao/la:Meni se taj Mate jedino zbog veličine ne svidja.Sage je napisao/la:https://www.racunalo.com/usporedilica/h ... e-20-lite/SMR187 je napisao/la:Mate 20 lite ili P30 lite?
Razlika u cijeni 20-30KM
Memento Mori...
Memento Mori...
Ako ti je OK 6.15'' bice i 6.3'', mada to nista ne znaci, naviknes se na sve.moj uzor-S.G je napisao/la:Meni se taj Mate jedino zbog veličine ne svidja.Sage je napisao/la:https://www.racunalo.com/usporedilica/h ... e-20-lite/SMR187 je napisao/la:Mate 20 lite ili P30 lite?
Razlika u cijeni 20-30KM
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja stalno gledam mlade dame kako se na 10-12" naviknu bez problema.
Nullius in verba
Nemoj samo gledatHeller je napisao/la:Ja stalno gledam mlade dame kako se na 10-12" naviknu bez problema.
Memento Mori...
Memento Mori...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
fakat, preksinoc se igrao sa A70 i bas je ok velicina, pogotovo ko voli dosta surfati i gledati ytSage je napisao/la: Ma naviknes se..ja imam A70...naviko se drugi dan...
ja sam se iznenadio...cak neke stvari odradim jednom rukom a nisam ko NurkićQUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, preksinoc se igrao sa A70 i bas je ok velicina, pogotovo ko voli dosta surfati i gledati ytSage je napisao/la: Ma naviknes se..ja imam A70...naviko se drugi dan...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kako se moze kod BHT provjeriti dostupnost uredjaja po direkcijama? Prije su to imali na sajtu, a sad ne.
Bio jucer u Gradaccu, nemaju na stanju nijedan mob koji me zanima. Pa da ne bih dzaba cekao 3 mjeseca njihovu "narudzbu" ili dzaba lutao po gradovima i trazio, mogu li mailom ili telefonom provjeriti gdje imaju neki odredjeni model na stanju
Bio jucer u Gradaccu, nemaju na stanju nijedan mob koji me zanima. Pa da ne bih dzaba cekao 3 mjeseca njihovu "narudzbu" ili dzaba lutao po gradovima i trazio, mogu li mailom ili telefonom provjeriti gdje imaju neki odredjeni model na stanju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Trebai bi da mozes
A sto nisi pitao da ti dobace telefon iz druge direkcije ako je na drugim mjestima dostupno? Znam da je prije tako moglo
A sto nisi pitao da ti dobace telefon iz druge direkcije ako je na drugim mjestima dostupno? Znam da je prije tako moglo
Jel vrijedi P20, pro onih para?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
1444SMR187 je napisao/la:Kako se moze kod BHT provjeriti dostupnost uredjaja po direkcijama? Prije su to imali na sajtu, a sad ne.
Nullius in verba
Poslao sam mail na ovaj [email protected], ako ne odgovore ubrzo onda cu zvati.
@quaresma jbg ne pitah covjeka, mada kontam da bi sam ponudio, da je moguce al eto
@quaresma jbg ne pitah covjeka, mada kontam da bi sam ponudio, da je moguce al eto
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 9 gostiju.