pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat
sta si ti dragi forumas, ni ti ne znas izgleda
Moderator/ica: vlakanje
pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
Vjerovatno sudijski instruktor, oni pričaju ekavicu a uče iz hrvatske literature, i po pravili bubaju doslovno kako piše od korica do koricatm84 je napisao/la:pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat![]()
Hvala brateIdentitet je napisao/la:Cestitam na zasluzeno osvojenoj jesnjoj tituli!
Da je Maric ostao kao trener---Borac bi licio na klub,no postenje je kod njega na prvom mjestu,,,,,Trigger je napisao/la:...i hvala "čuvenom" Đimiju Mariću što ode (otjeraše ga na sreću)pabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
Dobar vam ovaj tvoj "mali Murinjo"
Pa kad nebloze pisete.. I suti bolje da se brisu, da nevidimo zapravo kakvi ste..mejdan je napisao/la:hahaah kako se brišu postovii

Eeeh, da u skolama uce Cirilicu znali bi kako se pise.., ovako...almin9 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat![]()
Najlaksa moguca koreografija i ni to niste mogli kako treba da uradite. I ne znam sta se furate kada vas grupica od 200 manijaka nadglasa.almin9 je napisao/la:
Stručnjaci![]()
![]()
![]()
Znam ja vrlo dobro sta ti hoces da kazes, ali mi onda nije jasno sto se ta vasa grupica ne cuje kada dodjete na Grbavicu a na Grbavici imate sto bi se reklo PUNI PANSION za navijenje, a to je limeni krov koji daje troduplo jaci zvuk nego kada si pod otvorenim nebom. E tu lezi problem. Ja samo kazem culi ste se kada su obje tribine navijale a tada je bio omjer 6 000 : 200, ali kada ste navijali samo vi a ne ona natkrivena tribina gdje je i loza onda su se culi MANIJACI i to debelo. PozdravRBA 1987 je napisao/la:? ", вјероватно " ¥ за ту ", - је ? се - ' на ? / $ $, ? се " ?, па " " су ' ? ? се ¥ у тв преносу... Зато " " " " уз тв % право ?, а " су " / ? ' паузе $ се ? ' са "...
"...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.