Postujem tvoje misljenje da ti se ne sviđa, to je, ionako, samo prijedlog.Sarajlijaaa46 je napisao/la:Ne valja,neka ostane isto,po legendi fudbalskog kluba Sarajevo-Asim-Ferhatović Hase!!!VenamaHrabrih je napisao/la:Gledajuci uzivo jucerasnju utakmicu, osjecaj je da Sarajevo, polako, izlazi iz krize. Kljucna je bila pobjeda protiv Borca. Bez obzira na svu limitiranist ekipe, mesetarenja u Savezu (komenzacija licence) i zamracivanja analize rada sudija, ono sto je svojstveno velikom klubu - Sarajevo je naslo snage u vlastitoj nutrini i podize se kao proljetno Sunce, da isusi mocvaru zvanu Savez i Premijer liga.
Juce gledah, niko nema Andreja, Besima, Halida, Vladana... Tacno se vidi da su ta djeca preboljela djecije bolesti i da su svjesni da su proteklu krizu sa uspjehom iznijeli. Vedrija su čela ovih momaka nego prije 20-ak dana. Veliki su posao prebacili preko, jos uvijek, nejakih pleca. TAKO SOKOLOVI!!!! TAKO JUNACI!!!! Suza mi juce krenu kad vidjeh kako Andrej prenosi loptu i bez straha ulazi u duele i skok-igru. Samo naprijed i nikad nemojte posustati.
Ako se nekad napravi stadion i bude glasovanje o imeni istog, predlazem: RajvosArena.
Ja sam, licno, protiv davanja vlastith imena ulicama, objekattima, parrkovima sl. Vise bih volio da se Hasetu podigne spomenik ispred stadiona u nekoj fudbalskoj pozi i postoljem na kojem bi pisale njegove zasluge. Isto tako i Kelly-ju. Spomenik je trajna kategorija, dok je stadion podlozan mijenjanju imena radi sponzora, rusenju, pregrađivanju, ruiniranju itd. Ali, ako to bude volja vecine, nek se zove po Hasetu. Sve 5.