XVII. IAAF Svjetsko Prvenstvo
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: XVII. IAAF Svjetsko Prvenstvo
sudeci po polufinalnim trkama,warholm bi lako mogao biti prvi na 400 s preponama
tek sad vidim da su izgleda uvedene i mjesovite,musko-ženske štafete,4x 400
zanimlčjive ove mješovite štafete
- branimir85
- Kontakt:
Henderson je stvoren za velika natjecanja,ajde Echeveria hocemo neki nebeski skok,Gayle zasad iznenadjujuce vodi.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Siffan 
Edit:Gayle 8.69m

Edit:Gayle 8.69m

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Mogu sve kupiti, ali publiku ne ****
gatlin u 38. godini 9,89
- branimir85
- Kontakt:
Stvarno sramotno izgledaju tribineSheyi je napisao/la:Mogu sve kupiti, ali publiku ne ****

- branimir85
- Kontakt:
Nisam imao vremena pa sam samo pogledao večernja finala,ali sam se malo šokirao kad sam vidio da Rene nije prošao
u finale,u skoku s motkom bi još izdvojio ispadanje Filipidisa i Wojchiowskog.
U kladivu očekivano zlato uzela Price kao i na stotki Coleman,Siffan pokazala svu raskoš talenta jer može pobjeđivati
na distanci od 1500m do 10000m,dok je najveće iznenađenje pobjeda Gayla u skoku u dalj,Eche je podbacio dok su i
JAR-ovci zakazali pošto nisu uzeli ni medalje.trenutno se održavaju utrke na 50km u hodanju za M i Ž.
Dns na rasporedu je 5 finala,tri jako zanimljiva;motka,troskok i stotka za žene.
u finale,u skoku s motkom bi još izdvojio ispadanje Filipidisa i Wojchiowskog.
U kladivu očekivano zlato uzela Price kao i na stotki Coleman,Siffan pokazala svu raskoš talenta jer može pobjeđivati
na distanci od 1500m do 10000m,dok je najveće iznenađenje pobjeda Gayla u skoku u dalj,Eche je podbacio dok su i
JAR-ovci zakazali pošto nisu uzeli ni medalje.trenutno se održavaju utrke na 50km u hodanju za M i Ž.
Dns na rasporedu je 5 finala,tri jako zanimljiva;motka,troskok i stotka za žene.
najmladji ingebrigtsen ipak nastupa u finalu na 5000 metara
- branimir85
- Kontakt:
Japanac Suzuki pobjedio na 50km u brzom hodanju,dok je kod žena na istoj distanci zlato uzela kineskinja Liang.
Branitelj naslova i glavni favorit Diniz je odustao kao i hrpa ostali veliki favorita zbog nehumani uvjeta,na kraju
su osuli paljbu po svima što je sasvim ok
Branitelj naslova i glavni favorit Diniz je odustao kao i hrpa ostali veliki favorita zbog nehumani uvjeta,na kraju
su osuli paljbu po svima što je sasvim ok

- branimir85
- Kontakt:
mamita SAFP 
Taylor još jednom potvrdio tko je kralj,Sidorova uzela zlato s visinom koju su samo preskakle Isinabjeva i Morris
Felixova dodala još jedno zlato u kolekciju.
Više je sramota komentirati domaćina,ali realno nisu oni ništa krivi samo su platili

Taylor još jednom potvrdio tko je kralj,Sidorova uzela zlato s visinom koju su samo preskakle Isinabjeva i Morris

Felixova dodala još jedno zlato u kolekciju.
Više je sramota komentirati domaćina,ali realno nisu oni ništa krivi samo su platili

danas,veceras tacnije,ne znam zbog cega,sat vremena nece biti prenosa na arena sport 3,od 19 do 2o sati,a tad je na programu polufinale muskaraca na 200 metara,ne znam zog cega je to tako
- branimir85
- Kontakt:
Osim katastrofalne posjete,sastavili su i raspored uzasno,zene trce u 2 dana i 100m,200m,400m
tako sad na 200m nema ni SAFP,ni Uibo ,a Dafne jd odustala zbog ozljede.

Da,i ja sam primijetio užasan današnji raspored,kvalifikacije na 200 i 400 isti dan
ja bi diaka i ostale koji su prodali SP u katar natjerao da trče po tom zvizdanu dok ne skapaju
- branimir85
- Kontakt:
Bas tako
Jbte ni Samba ne moze privuci publiku,cini se da nema stranaca stadion bi potpuno zjapio prazan.

Jbte ni Samba ne moze privuci publiku,cini se da nema stranaca stadion bi potpuno zjapio prazan.
- branimir85
- Kontakt:
Blake bez finala,Lyles lagano s odlicnim rezultatom.
- branimir85
- Kontakt:
Opet problemi s mjerenjem kao i danas na koplju,a sad da vidimo norvesko-etijopiski obracun.
Idemo Barega.
Idemo Barega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.