FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 13 nov 2010, 18:43

blrs je napisao/la: tesko je danas biti navijac malog željeznicara...ali samo naprijed,nema predaje :lol: :lol: :lol:
Jest mogu ti reći, baš si u pravu!

Teško je gledati da ti je jesenji prvak ekipa koja na jednoj utakmici napravi 38 prekršaja! Pravi istinski fudbalski užitak!

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 18:46

fino smisljemo,nema sta...samo zaboravio si da meljemo,zapamti meljemo,sve redon tako da nije bitno kuća,strana,jupiter,nebo...a titulu mozemo i vama dati,odnosno pokloniti kad vam je toliko stalo do nje,samo nek se zna da smo br1.
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 nov 2010, 18:46

ne mogu da se odluče treba li im titula ili ne treba :mrgreen:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 13 nov 2010, 18:49

ChWilla je napisao/la:eno sad i oni divovi i giganti :mrgreen:
Isto bolest. Ubijeno jednog, pređe na drugog.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 nov 2010, 18:52

blrs je napisao/la:fino smisljemo,nema sta...samo zaboravio si da meljemo,zapamti meljemo,sve redon tako da nije bitno kuća,strana,jupiter,nebo...a titulu mozemo i vama dati,odnosno pokloniti kad vam je toliko stalo do nje,samo nek se zna da smo br1.
Ne treba nama vaša sadaka.Dolazi proljeće a sa njim i toplije vrijeme,vidjet češ onda kako se tope vaši bodovi :lol: .Nego kako ono pjevate,prvo se pjeva Bosna nije naša država pa naredna pjesma ŠAMPIONI(nema logike).
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 18:55

Hamo je napisao/la:
blrs je napisao/la:fino smisljemo,nema sta...samo zaboravio si da meljemo,zapamti meljemo,sve redon tako da nije bitno kuća,strana,jupiter,nebo...a titulu mozemo i vama dati,odnosno pokloniti kad vam je toliko stalo do nje,samo nek se zna da smo br1.
Ne treba nama vaša sadaka.Dolazi proljeće a sa njim i toplije vrijeme,vidjet češ onda kako se tope vaši bodovi :lol: .Nego kako ono pjevate,prvo se pjeva Bosna nije naša država pa naredna pjesma ŠAMPIONI(nema logike).
sadaka??? :o 21 vijek je.ali dobro kad ti vidim avatar,shvatam da nema potrebe za daljim natpamećivanjem

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 nov 2010, 18:57

blrs je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
sadaka??? :o 21 vijek je.ali dobro kad ti vidim avatar,shvatam da nema potrebe za daljim natpamećivanjem

jbt 1:0 dobili i gledaj njihove radosti a prije mjesec 3 primili,neka nek se raduju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 13 nov 2010, 18:59

i ti koji nemas pojma sta je to,nasao si njemu govoriti za avatar
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 13 nov 2010, 19:03

blrs je napisao/la:a jos jedan u nizu sarajevskih mangupa za duvanje jaja :D
i ti duhovit :roll:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 nov 2010, 19:05

Po meni je ovo realan rezultat, ali ne i realan odnos snaga na terenu jer ruku na srce Borac na mene nije ostavio neki poseban dojam u smislu da su dominirali tokom 90 minuta kao sto je to bilo u Sirokom Brijegu kada smo igrali slicno kao danas lose ali smo devastirani od ekipe koja nas je u potpunosti nadigrala. Po meni ce biti zaniljivije ovo zadnje kolo kada Borac gostuje u Trebinju a nama dolazi Rudar Prijedor, jer bez obzira na snagu Borca i trenutno stanje na tabeli Borca i Leotara odnosno to sto je Borac vec postao jesenji prvak BIH ne garantuje da mogu slaviti u Trebinju i zadrzati ovu bodovnu razliku od 8 bodova. Dobro bi bilo kada bi Leotar pobjedio Borca ili bar odigrao nerjeseno u najgorem slucaju jer bi se uz nasu domacu pobjedu bodovni minus sveo na 5 ili 6 bodova prednosti sto je u odnosu na proslu sezonu kada smo kaskali za prvima duplo vise i mnogo bolji temelj za proljetni dio prvenstva. Ovaj jesenji dio po meni je zadovoljavajuci, jer smo ostavrili zacrtani cilj u kup takmicenju, i 99 % cemo zavrsiti na drugom mjestu premierligaske tablice na kraju ovog jesenjeg dijela. Ako se zadrzi trenutni igracki kadar koji po meni moze iznijeti teret do samog kraja mozemo se nadati i odbrani naslova. Tesko je ocekivati neka nova imena, i zvucna pojacanja koja bi donijela prevagu na terenu ali sam siguran da igraci koji su kvalitetom slicni trenutnom igrackom kadru nece dolaziti i da ce se bazirati na uigravanju i zadrzavanju trenutnog igrackog kadra.
Omar Baljic bi mogao napraviti dosta toga pozitivnog na proljece, jer bez obzira sto malo dobija priliku pokazuje izrazito dobru tehniku, brzinu i snagu. Vidjet cemo i tog Nikolica koji je na pripremnim utakmicama zabijao minimalno po jedan GO ali ga je povreda sprijecila da zabiljezi i premieru u dresu Zelje a ko zna mozda da se odmah i upise u strijelce. Vasilicu je ovo tek druga utakmica i nije uigran sa Kerlom u tandemu, sto ocekujem da ce biti mngo bolje na proljece kada prodju pripreme zajedno i kada odrade jos nekoliko utakmica u paru. Ocekuje se i skori oporavak Jadranka Bogicevica koji ce takodje pojacati konkurenciju u zadnjoj liniji. Ima tu dosta prostora i materijala za naprdovati tako da uz svima nama poznat nesto laksi raspored u odnosu na druge sigurno mozemo obezbjediti izlazak na euro secenu a ako se kockice sklope kako treba i odbranu naslova prvaka.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 nov 2010, 19:07

Danas smo odigrali poprilično kilavo, kao i većinu gostujućih utakmica ove polusezone. Ne znam zašto Mirko nije igrao, uglavnom nadam se da je ovo zadnji put da gledam Stanu na lijevom boku. Vezni red spor, kad igraju Ćulum i Savić zajedno- to je tako i to sam napisao sinoć. Fali tu Svraka. Nažalost, ni Višća nije unio ništa živosti, ali ne može nas on uvijek izvlačiti. Šehić je bio siguran i po meni je odlično branio, a Kerla je perfektan, nadam se da ćemo zadržati bar jednog od njih na zimskoj pauzi, mada će sad mnogi reći- teško... Marković je bio dosta dobar, ostali prosječni ili ispodprosječni, da ne nabrajam sad redom.
No i kao takvi, nismo uopšte bili nadigrani, već je to bilo tvrdo, ili da se ne lažemo slabo sa obje strane.Borac je bio dovoljno motivisan, nabrijan i agresivan da dođe do minimalne pobjede i treba im čestitati na prvoj tituli jesenjeg prvaka.
Ne treba uopšte gledati sad na druge, ni borac ni sarajevo, ni bilo koga. Samo trebamo gledati sebe i znati svoj put. Drugi dio sezone ćemo sigurno biti jači i osvojiti više bodova, da li ćemo osvojiti dovoljno za 1. ili 2. mjesto, to je manje važno. Nadam se da ćemo zadržati glavne igrače i pokušati dovesti 2-3 pojačanja, koja za ovu ligu i nisu prijeko potrebna, ali za evropu jesu. Evropa je glavni cilj, i to ne samo ove već i idućih nekoliko sezona. Nije važno da li idemo u kval. LŠ ili LE, već je važno da konstantno izlazimo u evropu. Svaki trofej je samo još dodatni plus i zadovoljstvo.
FORZA ŽELJO
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 13 nov 2010, 19:09

E neka vas sad ovaj BLSR napali pa ispisite jedno 10 stranica :evil: . Ignore djikane

samo ja i ja
Kontakt:

Post Postao/la samo ja i ja » 13 nov 2010, 19:10

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 13 nov 2010, 19:15

arapinho1 je napisao/la:
blrs je napisao/la:a jos jedan u nizu sarajevskih mangupa za duvanje jaja :D
i ti duhovit :roll:
? :mrgreen: :mrgreen: fuj
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 nov 2010, 19:22

Pustite BLRS-a da malo i on ujeda, docekao taj dan i moramo ga ispoštovati i istrpiti...nema sad paljevine kad se znaju odlicno pravila igre :mrgreen:
Nego Blrs, sad ste digli nenormalno, niko ko vi, vi ste divovi veci nego oni sa koševa... idila neviđena kod vas vlada, sve fino i lijepo, ALI sacekajmo kraj prvenstva jer smo sad tek na pola sezone.
I prošle godine ste se naložili ko levati, najavljivali titulu...ho-ruk prica , pa na kraju Željo uzeo titulu a vi završili kao treci....polako ba, Orlovi rano lete- Branko Čopić.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 19:28

onda i sad razlika nebo i zemlja...od trenera,igrackog kadra,atmosfere...sa maricem bi i + 94 ladno istopili.pratis li ti uopste ovu ligu?valjda vidis da meljemo...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 nov 2010, 19:28

Mandrak je napisao/la:Pustite BLRS-a da malo i on ujeda, docekao taj dan i moramo ga ispoštovati i istrpiti...nema sad paljevine kad se znaju odlicno pravila igre :mrgreen:
Nego Blrs, sad ste digli nenormalno, niko ko vi, vi ste divovi veci nego oni sa koševa... idila neviđena kod vas vlada, sve fino i lijepo, ALI sacekajmo kraj prvenstva jer smo sad tek na pola sezone.
I prošle godine ste se naložili ko levati, najavljivali titulu...ho-ruk prica , pa na kraju Željo uzeo titulu a vi završili kao treci....polako ba, Orlovi rano lete- Branko Čopić.
Žalosno je to drug što se tako lože na titulu države koju ne priznaju. :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 nov 2010, 19:29

blrs je napisao/la:valjda vidis da meljemo...
da da naravno, to ste i dokazali u cetvrtfinalu kupa :lol: trica lagano...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 nov 2010, 19:31

blrs je napisao/la:onda i sad razlika nebo i zemlja...od trenera,igrackog kadra,atmosfere...sa maricem bi i + 94 ladno istopili.pratis li ti uopste ovu ligu?valjda vidis da meljemo...
I sa ovim paunom Jagodićem ste fasovali 3 komada po guzovima u Kupu i vidjeli smo svi kako "meljete" ;) ...meljite do kraja sezone ako ste toliko jaki, ha ja...ima još 16 kola do kraja prvenstva, prerano si poceo slaviti.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 19:32

hamo,zasto pp?nisi valjda ocekivao da odgovorim na one notorne gluposti?ti da vidis koliko je neko pametan? :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.