Gigant je napisao/la:Mozda blekic jeste ublehas, i neka ga dalje od naseg kluba......ljudina jeste, to je i pokazao, ali za pozicije na kojoj je bio, mislim da nije.....mirza mozda jeste dobar kao covjek (mada je i to upitno) ali je kao trener prelos, i ne treba obavljati tu funkciju u klubu.....zao mi je BP, ljudi koji su ulozili svoj trud, zelju, znanje da naprave nesto od naseg kluba, ali nisu uspjeli od ljudi koji godinama srozavaju nas klub, samo da spase svoje fotelje, i zarade sebi platu guzovace....zao mi je UNFKS koji su svjetlosnim godinama ispred svih navijackih grupa u BiH, sto se organizacije i svega ostalog tice......alihodzicu, baljak, merdanovicu, ducicu, fazlagicu, mars iz kluba!!! mirza ostavi se te trenutne pozicije jer za nje nisi, mozda neka druga, ali ta sigurno ne.....blekicu ljudina si, pitar si, ali mi od obecanja ne zivimo....dovedena su nekakva pojacanja, sa kojasevicem si po meni ubo, i sa malim suljicem.....sto se tice vucine i baneta, mislim da su to bile mirzine zelje, i to je po meni dobar potez, ostalo....nula poena.....avdicu hvala ti za sve, ali treba nam neko ko ce znati trpati golove, i ko ce znati primiti loptu....sto se borbenosti tice na prvom si mjestu, ali mislim da si odradio svoje....pape nama treba malo zivosti, kao zamjena sa klupe mozes doci u obzir samo kada vodimo, i kada treba usporiti igru, i na sikustvo privesti kraju....jahovicu, skoro je za tebe pele...lede, od kako si se ozenio to vise nisi ti, glupi startovi za nepovjerovati, ne igras glavom, mada zadnjih par utkamica na novoj poziciji pokazujes puno vise...suljic,hame,dado,bane,vucina,keno,torlak,gutic imate moju podrsku, i nadam se da ce tu biti jos prostora za napredak, i da cemo vas gledati jos u bordo dresu....omladinski pogon, jos treba pure da se dokazete......toliko od mene!
imamo isto misljnje...i ti kad se upucavas djevojci govoris joj sve lijepo da bi ispusila foru i pala na tvoju pricu...ali nismo mi djeca...pogledaj samo sta mamic u Dinamu radi....hrani cijelu HNL ligu...dodje i kupi igraca u Varteksu,Rijeci,Osijeku dam im 1,5milon...naravno oni njemu preko privatnog racuna vrate pola jer znam dosta o tome ali covjek hara ligom a sa njim i Dinamo....ljudi u 10god 8 puta sampioni....igraju ligu pravaka...ligu Evrope....navijaci mu seru i nikad ih necu moci shvatiti....da je nama takav covjek da takav imamo tim pa nek uzima koliko hoce jer i daje....a ne mi u 16godina 2 puta sampioni....joj stid me vise svega tako mi Boga dragoga